Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Door Allcam

Kleine dashcam kopen? Dit zijn de beste opties

De meeste dashcams zijn vrij klein en passen makkelijk achter de binnenspiegel in je auto. Een kleine dashcam heeft als voordeel dat hij nauwelijks opvalt als je aan het rijden bent. Doordat een kleine dashcam dus minder opvalt in de auto is de kans op diefstal ook een stuk kleiner. Een kleine dashcam heeft vaak geen (of maar een heel compact) LCD scherm en soms moet je ook wat inleveren op andere functionaliteiten. Kleine dashcams hoeven echter niet altijd minder goed te zijn, dit zijn een paar van de beste opties:


Nanocam M27

Nanocam M27De Nanocam M27 is wat ons betreft de beste kleine dashcam op de markt, zéker voor deze prijs. De Nanocam M27 is strak vormgegeven en filmt met scherpe QuadHD resolutie. Wifi en GPS zijn ingebouwd en hij kan perfect worden gebruikt als parkeerbeveiliging door de automatische parkeermodus met bewegingsdetectie en Time lapse stand. Een 32gb Micro SD kaartje is standaard meegeleverd en een achter camera en permanente voeding (voor de parkeermodus) zijn optioneel bij te bestellen.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €89
Nanocam.eu: €89


2. AZDome M330 (€59)

AZDome BN03De AZDome M330 is een nieuwe dashcam in het lagere segment, echter hoef je absoluut niet in te leveren op functies of kwaliteit. Deze strak vormgegeven dashcam filmt in goede FullHD resolutie en is uitgerust met Wifi. Ondanks zijn compacte design zit er toch een klein 1.0 inch TNT indicatie schermpje op waardoor je precies ziet wat de dashcam aan het doen is.

De AZDome M330 heeft een grote kijkhoek lens van 170˚ waardoor een zeer groot gedeelte rondom de auto wordt opgenomen. Hij ondersteunt Micro SD kaarten tot 128gb, deze dien je vóór gebruik altijd even te formatteren in de dashcam door de Wifi knop 8 seconden ingedrukt te houden.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €59
AZDome: €59
Bol.com: €59


DDPai Mini 5

DDPai Mini 5

Deze high-end Mini 5 dashcam van DDPai heeft meerdere prijzen gewonnen door zijn ontwerp. Hij lijkt qua vorm wat op de AZDome BN03 maar hij is wat ons betreft nog nét wat mooier vormgegeven. De DDPai Mini 5 moet het ook doen zonder LCD scherm en valt daardoor nauwelijks op in de auto. Hij filmt met zeer scherpe 4K resolutie en is ook uitgerust met Wifi, GPS en een Time lapse parkeermodus. Ander voordeel is het ingebouwde 64gb eMMC geheugen waardoor je geen SD kaartje meer nodig hebt. Enige nadeel van de Mini 5 is dat er geen mogelijkheid voor een achter camera is.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €169
Bol.com: €169
Dashcamdeal: €169


Gnet G-ON4

Gnet G-ON4Gnet is een Zuid-Koreaans dashcam merk (net als BlackVue, iRoad en Thinkware) en marktleider in dat land. Gnet maakt high-end dashcams in het hogere segment met Cloud optie. Door de Cloud verbinding heb je de mogelijkheid om de dashcam met internet te verbinden en overal ter wereld in te loggen op de camera. Ander voordeel is dat je parkeermodus meldingen kunt ontvangen, bijvoorbeeld wanneer iemand tegen je auto rijdt. Deze G-ON4 is het vlaggenschip model van Gnet met 4K resolutie. Hij heeft daarnaast een FullHD achter camera en wordt erg compleet geleverd.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €379
Bol.com: €379
Dashcamdeal: €379


Garmin Mini 2

Garmin Mini 2Garmin kennen we al langer van de navigatiesystemen en andere auto multimedia. Sinds enkele jaren doet Garmin ook mee op de dashcam markt met een klein assortiment veelbelovende camera's. Deze Mini 2 is de kleinste van het assortiment en tevens één van de kleinste dashcams op de markt. Hij filmt in FullHD en heeft daarmee iets mindere beeldkwaliteit dan de andere dashcams in het lijstje. Garmin dashcams kun je echter wel makkelijk uitbreiden met bijvoorbeeld een CPL filter of OBD voeding om het installeren een stuk makkelijker te maken. Daarnaast kun je meerdere Garmin's verbinden met elkaar om een netwerk van camera's te maken.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €129
Bol.com: €129
Coolblue: €129

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »