Betaalmethoden

Een bestelling plaatsen in onze winkel gaat erg veilig en snel. We maken gebruik van betaalprovider Mollie. Zij ondersteunen vrijwel alle betaalmogelijkheden en behandelen uw gegevens met de grootste zorg.

Mistercash / Bancontact

Betaal in uw vertrouwde bankomgeving met Mistercash / Bancontact.

KBC/CBC betaalknop

Betaal snel en veilig met de KBC/CBC betaalknop

Belfius Pay Button

Met de Belfius Pay Button betalen klanten van Belfius eenvoudig, veilig en snel

Creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk en snel. U hoeft alleen uw creditcard nummer in te voeren, deze gegevens zijn voor ons niet zichtbaar en gaan direct naar onze betrouwbare betaalprovider.

Sofort

Sofort is een betaaldienst die voornamelijk in Duitsland wordt gebruikt en lijkt op het Nederlandse iDeal en Belgische Mistercash.

Bankoverschrijving

Bij een overschrijving per bank of giro maakt u het desbetreffende bedrag zelf over onder vemelding van het kenmerk dat u ontvangt na de bestelling. De verwerkingstijd van een overboeking is ongeveer 2 á 3 werkdagen.

PayPal

Om gebruik te maken PayPal heeft u een PayPal rekening nodig. De bankrekening wordt aan het PayPal account gekoppeld. Op de PayPal-rekening kunt u een tegoed storten waarmee direct betaald kan worden. Het gebruik van PayPal is veilig en bestellingen kunnen direct worden verwerkt.