Verzenden

Alle dashcams op onze website worden verstuurd via BPost. Kleinere bestellingen die door de brievenbus passen, zoals kabels en adapters, worden door DHL geleverd. Graag levering naar een ander land? Hiervoor verwijzen we u graag naar onze internationale website www.Dashcamdeal.com.

Werkdag vóór 23.45 uur besteld = volgende dag in huis

Bestellingen op werkdagen vóór 23.45 uur worden de volgende dag al bij u thuis, op uw werk of bij een afhaalpunt bezorgd, óók op zaterdag. Bestellingen op zaterdag vóór 18.00 uur worden op maandag bezorgd. Bestellingen op zaterdag ná 18.00 uur en bestellingen op zondag worden dinsdag geleverd.

Kosten

Verzending bij Allcam is gratis bij bestellingen vanaf €50,-, daaronder is het €5,95. Bij bestellingen van €50,- of hoger die uit meerdere artikelen bestaan en waarvan een deel wordt geretourneerd met als gevolg dat het resterende bedrag onder €50,- uitkomt zij we genoodzaakt alsnog €5,95 aan verzendkosten in te houden bij de terugbetaling.

Niet thuis?

Dat is niet zo'n probleem. Als u niet thuis bent bij de eerste poging dan probeert de bezorger het pakket in de meeste gevallen bij de buren af te geven. Als dat ook niet mogelijk is zal hij het pakket weer meenemen en het de eerstvolgende mogelijkheid weer proberen. Na twee pogingen zal het pakket beschikbaar worden op een afhaaladres bij u in de buurt, de bezorger doet een briefje met de details hierover bij u in de bus.