Terug

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelling of per ongeluk het verkeerde hebt besteld. U hebt bij ons daarom 60 dagen de tijd uw bestelling (of een deel ervan) kosteloos naar ons terug te sturen. We betalen u dan zo snel mogelijk - maar altijd binnen 5 werkdagen - het aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, terug of ruilen het artikel voor u om.

Let op: Producten dienen altijd in originele en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd, samen met alle in de doos aanwezige kabels en accessoires. Pak de dashcam daarom altijd zo voorzichtig mogelijk uit en bewaar de doos goed. Ook (Micro)SD kaarten dienen in originele en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd. Indien u hiervan de verpakking al hebt geopend is het dus helaas niet meer mogelijk deze te retourneren.

Gebruik voor het terugsturen indien mogelijk a.u.b. een doos van maximaal 15*30*30 cm, hij past dan eenvoudig in onze brievenbus. Aanleveren van grotere zendingen kan tot extra verwerkingstijd leiden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box