Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Door Allcam

Top 5 goedkope budget dashcams van 2023

Dashcams zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten en van goedkoop (€20) bij de Action tot duur (€800+) met alles erop en eraan. Wij zullen niet zo snel adviseren om een goedkope dashcam van €20 bij de Action te kopen, al kun je daar misschien prima een tijdje mee filmen. De kans is echter klein dat je met zo'n goedkope dashcam kentekens en mensen zult herkennen op de video's en dat is nou nét waar een dashcam voor bedoeld is. Daarnaast zal de bouwkwaliteit niet fantastisch zijn en is de kans groot dat hij na een jaar van je voorruit valt en aan de kabel bungelt.

Een goede dashcam hoeft alleen écht niet altijd duur te zijn. Veel goedkope dashcams (onder €100) zijn tegenwoordig ook gewoon uitgerust met Wifi, GPS en met FullHD of zelf 2K (QuadHD) beeldkwaliteit. Vaak liggen de besparingen bij een goedkope dashcam bij de ontwikkeling van de App en andere software ondersteuning. Zo zul je niet op afstand kunnen meekijken via Cloud (zoals bij BlackVue of G-Net) en kun je daardoor ook niet op afstand inloggen op je camera of meldingen ontvangen tijdens de parkeermodus.

We horen de vraag vaak: "wat is de beste dashcam voor mijn budget?'' en ''wat is nou een goede goedkope dashcam?' We begrijpen dat je niet graag teveel betaald. In deze lijst noemen we daarom de 5 beste goedkope 'budget' dashcams van 2023 onder €100. Ideaal als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor de feestdagen, vaderdag of gewoon voor jezelf. 


1. Nanocam M27 (€89)

Nanocam M27De Nanocam M27 is wat ons betreft de beste goedkope dashcam op de markt. De Nanocam M27 is strak vormgegeven en filmt met scherpe QuadHD resolutie. Wifi en GPS zijn ingebouwd en hij kan perfect worden gebruikt als parkeerbeveiliging door de automatische parkeermodus met bewegingsdetectie en Time lapse stand.

Een 32gb Micro SD kaartje is standaard meegeleverd en een achter camera en permanente voeding (voor de parkeermodus) zijn optioneel bij te bestellen. Los heb je voor onder €100 een perfecte dashcam die niet veel onderdoet voor veel duurdere modellen.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €89
Bol.com: €89
Nanocam.eu: €89


2. AZDome M330 (€59)

AZDome BN03De AZDome M330 is een nieuwe dashcam in het lagere segment, echter hoef je absoluut niet in te leveren op functies of kwaliteit. Deze strak vormgegeven dashcam filmt in goede FullHD resolutie en is uitgerust met Wifi. Ondanks zijn compacte design zit er toch een klein 1.0 inch TNT indicatie schermpje op waardoor je precies ziet wat de dashcam aan het doen is.

De AZDome M330 heeft een grote kijkhoek lens van 170˚ waardoor een zeer groot gedeelte rondom de auto wordt opgenomen. Hij ondersteunt Micro SD kaarten tot 128gb, deze dien je vóór gebruik altijd even te formatteren in de dashcam door de Wifi knop 8 seconden ingedrukt te houden.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €59
AZDome: €59
Bol.com: €59


3. ThiEye Carbox 5R (€79)

ThiEye maakt vooral erg goede binnenspiegel dashcams, maar deze Carbox 5R is een verbluffend goede en goedkope dashcam. Met FullHD video's aan de voorkant en 720p aan de achterkant heb je vrij goede beeldkwaliteit rondom je auto. De kijkhoek aan de voorkant is met 170˚ enorm, aan de achterkant moet je het doen met 120˚.

De ThiEye Carbox 5R wordt daarnaast geleverd met 32gb Micro SD kaart en hij heeft een groot 3.2 inch LCD scherm waarop je de opnames kunt bekijken en het menu kunt bedienen. Ook wordt hij geleverd met een zuignap- én sticker bevestiging.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €79
Bol.com: €79
Dashcamdeal: €79

 


4. Nordväl DC101 (€79)

Nordväl heeft met de DC102 2K en 4K twee populaire dashcams, deze DC101 is het kleinere en voordeligere broertje. Het opvallendste is het superkleine design in ronde vorm. Aan de achterkant vind je alsnog een LCD scherm waarop het menu te bedienen is, al moet je hiervoor niet te dikke vingers hebben.

De Nordväl DC101 wordt standaard vrij uitgerust geleverd met een 32gb MicroSD kaart en hij heeft Wifi zodat je de beelden ook op je telefoon of tablet kunt bekijken.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €79,-
Bol.com: €79,-
Coolblue: €79,-
Nordval.eu: €79,-


 

5. Dashcam X209 WDR 2CH (€69,-)

De Dashcam X209 WDR 2CH is een goed voorbeeld dat een goedkope dashcam niet altijd hoeft in te leveren op prestaties en materialen. De Dashcam X209 WDR voelt zeer degelijk aan omdat hij is gemaakt van een mooie grijze aluminium body. Door de extra achtercamera kun je met deze dashcam ook achter de auto opnemen en is hij uitermate geschikt om te gebruiken als parkeerhulp. Op het grote 3.0 inch scherm is namelijk duidelijk de huidige opname te zien en wanneer de achtercamera correct wordt aangesloten wordt het beeld van die camera zelf groot in beeld weergegeven wanneer je de auto in zijn achteruit zet.

De Dashcam X209 WDR 2CH filmt met 1080p aan de voorkant en VGA aan de achterkant en hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb. De kijkhoek van de voorste lens is 170˚ en die achterop 160˚.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €69,-
Bol.com: €69,-
Dashcamdeal: €69,-

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »