Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Door Allcam

De 4 beste spiegel dashcams van dit moment

Spiegel of binnenspiegel dashcams, ze worden steeds populairder. De beste spiegel dashcams zijn de zogenaamde 'Full Mirror' dashcams waarbij de volledige spiegel tevens fungeert als LCD scherm. Het beeld van de achter camera wordt bij deze dashcams volledig op het scherm en dus digitaal weergeven. Zo'n binnenspiegel dashcam is daarom in feite tevens een digitale binnenspiegel.

Met name in bestelbussen en campers zweren bestuurders erbij. Dat is ook niet zo gek, want in dat soort voertuigen is het zicht naar achteren vaak niet of nauwelijks aanwezig. Een spiegel dashcam is in dat geval de beste oplossing, al zul je vaak wel een 'placebo' binnenspiegel op de ruit moeten plaatsen. Een binnenspiegel dashcam worden namelijk altijd over de huidige binnenspiegel geplaatst en die is in campers of bestelbussen vaak juist niet aanwezig.

Ook in normale auto's gebruiken steeds meer mensen een spiegel dashcam. De redenen hiervoor lopen uiteen, maar het meest gehoorde argument is dat een spiegel dashcam minder opvalt in de auto. Daarnaast is óók in een personenauto het zicht naar achteren het beste met een digitale binnenspiegel, al is dat effect minder groot dan bij een camper of bestelbus.

Wij houden van lijstjes, daarom geven we je hier de beste spiegel of binnenspiegel dashcams van dit moment. Wanneer is een binnenspiegel het beste? De beste binnenspiegels hebben goede beeldkwaliteit, bij voorkeur een parkeermodus om je auto te beveiligen. Hij moet daarnaast niet te groot maar ook niet te klein zijn.


Nummer één | De 4 beste spiegel dashcams

1. AZDome AR09 | €169

AZDome AR08De nieuwste spiegel dashcam van AZDome is deze AR09 QuadHD. De AZDome AR09 is één van de meest compleet uitgeruste spiegel dashcams met een Wifi functie waardoor je de opgenomen beelden op je telefoon kunt bekijken. Door het grote LCD scherm is Wifi misschien iets minder belangrijk dan bij een dashcam zonder LCD scherm, je kunt de beelden immers ook gewoon op het scherm bekijken. Echter werkt de App op je telefoon meestal nét wat handiger dan het menu van de dashcam, waardoor het bekijken iets vlotter gaat.

Naast Wifi heb je de mogelijkheid om een GPS antenne aan te sluiten op de camera zodat ook de snelheid en locaties worden bijgehouden (optioneel verkrijgbaar). De AR09 heeft tevens een Time lapse parkeermodus indien je hem aansluit met de optioneel verkrijgbare Continue voeding.

AZDome AR09: €169,-


Nummer twee | De 4 beste spiegel dashcams

2. ThiEye Carview 4 | €169

ThiEye Carview 4De ThiEye Carview 4 is de eerste 4K spiegel dashcam. De opnames zijn daarom zowel overdag als in de nacht van uitmuntende kwaliteit. Het ontwerp van de spiegel is prettig en rustig voor het oog. Wanneer je hem aansluit met de optionele Continue voeding heeft de ThiEye Carview 4 daarnaast een handige Time lapse parkeermodus waardoor je auto wordt beveiligd als deze geparkeerd staat.

De ThiEye Carview 4 wordt standaard geleverd met externe GPS ontvanger zodat de snelheid en locaties van alle opnames worden bijgehouden. Beide camera's hebben een grote kijkhoek van 170˚ zodat een groot gedeelte rondom de auto wordt vastgelegd en hij ondersteunt Micro SD kaarten tot 128gb.

ThiEye Carview 4: €169


Nummer drie | De 4 beste spiegel dashcams

3. DDPai Mola E3 | €149

Deze DDPai Mola E3 is ook een relatief nieuwe spiegel dashcam. Hij valt op door zijn andere uiterlijk waarbij de hoeken wat minder afgerond zijn dan de hierboven genoemde modellen. De beeldkwaliteit van deze DDPai is erg goed door de QuadHD resolutie. Hij is net als de AR08 uitgerust met Wifi zodat beelden op je telefoon te bekijken zijn.

De kijkhoeken van de camera's zijn 130˚ aan de voorkant en 125˚ aan de achterkant. Dit is iets minder dan bijvoorbeeld bij de Carview 4. Ook kun je op dit model geen GPS aansluiten, de snelheid en locaties kunnen daarom niet worden bijgehouden. De DDPai Mola E3 ondersteunt Micro SD kaarten tot 128gb waarmee je ongeveer 6 uur aan QuadHD video's kunt opnemen.

DDPai Mola E3: €149

 


Nummer vier | De 4 beste spiegel dashcams

4. AZDome PG18S | €189

De AZDome PG18S is het vlaggenschip model spiegel dashcams van AZDome. Het is van dit merk de enige dashcam met 2K resolutie, de opnames zijn daardoor erg scherp en ook in het donker presteert de camera erg goed. Het scherm is met 12 inch iets groter dan meeste andere spiegel dashcams, dit model is daarom wat meer geschikt voor grotere voertuigen. In je Citroën C1 stoot je er waarschijnlijk je hoofd aan.

Hij wordt geleverd met GPS ontvanger en je hebt de mogelijkheid om hem met een Continue voeding aan te sluiten zodat je gebruik kunt maken van de parkeermodus. Door de kijkhoeken van 170˚ aan de voorkant en 150˚ aan de achterkant wordt een groot gedeelte rondom de auto opgenomen.

AZDome PG18S: €189

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »