Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Meld een klacht

Als grootste dashcam winkel in Nederland en België moet u op ons kunnen vertrouwen. Een goede service verlenen vinden wij daarom net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Heeft u opmerkingen of klachten over onze service? Uw ervaring helpt ons groeien en vinden we daarom erg belangrijk.

Uw klachten en/of opmerkingen kunt u aan ons doorgeven per e-mail, schriftelijk en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Allcam t.a.v. klantenservice
Amstelveenseweg 128-2
1075XL Amsterdam
Nederland

info@allcam.nl
+31636130403


Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Allcam bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).