Voor 23.45 besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50,-
9,2 score uit 848 reviews
Retourneren binnen 60 dagen
9.2
Bestaande USB poort voor je dashcam gebruiken

Bestaande USB poort voor je dashcam gebruiken

minuten lezen

Tegenwoordig zijn veel nieuwere auto's standaard al met een USB poort uitgerust of hebben ze zelfs helemaal geen sigaretteningang meer om de dashcam op aan te sluiten. Het aansluiten van een dashcam via zo'n bestaande USB poort in je auto werkt echter in meeste gevallen niet goed. Deze USB poorten geven meestal maar 0.5A maar voor meeste dashcams is minimaal 1.5A vereist.

Er zijn enkele uitzonderingen, zo hebben sommige nieuwere Skoda's een USB poort in de binnenspiegel die speciaal is bedoeld om een dashcam op aan te sluiten. Bekijk voordat je de dashcam gaat aansluiten in de handleiding van de auto of de USB poort voldoende stroom levert voor gebruik van de dashcam.

Indien je geen geschikt stroompunt hebt om de dashcam op aan te sluiten kun je gebruik maken van een Continue voeding die je bij de zekeringskast van de auto kunt (laten) aansluiten. Bijkomend voordeel is dat je met zo'n Continue voeding bij veel dashcams de parkeerstand kunt gebruiken, iets wat met de standaard sigarettenvoeding meestal niet mogelijk is.

Vergelijk producten0