Terug

AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

Op voorraad

  149,- € 129,- Gratis verzending

  • Gratis verzending & tot 23.45uTooltipGratis verzending bij bestellingen vanaf €50.
  • 60 dagen gratis retourneren
  • Dashcam ervaring: 7+ jaar
  • Bekend van RTL Nieuws

  Productomschrijving

  AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

  - 4K (2196p) + 1080p
  - 3.0" IPS Touchcreen
  - Wifi en GPS
  - Autom. parkeerstand

  Lees de volledige productomschrijving

  De AZDome M10 Pro 4K Touch is het nieuwste topmodel van AZDome. Hij filmt met haarscherpe 4K resolutie, heeft Wifi en GPS ingebouwd en is eenvoudig te bedienen met het heldere 3.0 inch OLED Touchscreen scherm. De interface is erg gebruiksvriendelijke zodat instellingen eenvoudig kunnen worden gewijzigd en opnames met enkele drukken op het scherm kunnen worden bekeken. Met de 'Waving' S.O.S. sensor kan met één beweging een snapshot van een situatie worden gemaakt. 

  Deze Pro versie van de AZDome M10 heeft een automatische parkeerstand (i.c.m. de continue voeding) en wordt geleverd met Nederlandstalig menu en handleiding.

  4K resolutie

  De M10 Pro 4K Touch is uitgerust met de nieuwste Novatek 96660 chip in combinatie met de Sony Starvis IMX335 sensor. Hierdoor filmt de camera in haarscherpe 4K (2880p*2160p) met 24fps, uniek voor dashcams. Deze chip en sensor staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitstekende beeldkwaliteit, ook in het donker. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kunnen met de dashcam foto's in 18M pixels worden gemaakt. De AZDome M10 Pro 4K kan ook worden ingesteld op een andere resolutie, waaronder 1440p 30fps, 1296p 30fps of 1080p 60fps/30fps.

  3.0 inch OLED Touchscreen

  Het unieke aan deze M10 Pro 4K Touch is het heldere en grote 3.0 inch OLED Touchscreen scherm. Op het scherm wordt standaard weergegeven wat de camera opneemt, met één druk op het scherm kan het menu worden betreden of kan een foto worden gemaakt. Ook de opname kan worden gestart en gestopt of de microfoon worden aan- of uitgezet. De interface van het menu is erg gebruiksvriendelijk waardoor het wijzigen van instellingen een fluitje van een cent is. 

  Optionele IP68 waterdichte achtercamera

  Deze M10 Pro 4K Touch kan worden uitgebreid met FullHD waterdichte (IP68) achtercamera die op de achterruit of bumper kan worden gemonteerd. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 6 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het LCD scherm getoond en met één druk op het scherm kan de achtercamera ook groot in beeld worden weergegeven. Wanneer de achtercamera wordt aangesloten filmt de camera met 1080p 30fps aan de voor- en achterkant. 

  Voor de achter camera is geen extra stroomaansluiting nodig, hij krijgt stroom via de kabel waarmee hij met de voorste camera wordt aangesloten. Wel heeft hij een extra stroomaansluiting die optioneel kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht. In dat geval wordt het beeld van de achter camera groot op het LCD scherm weergegeven wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. Op deze manier is de M10 Pro handig te gebruiken als inparkeer hulp. 

  Wifi compatibiliteit

  Doordat de M10 Pro 4K Touch is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

  Ingebouwde GPS

  De M10 Pro 4K Touch heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

  Slimme magneet bevestiging

  De M10 Pro 4K Touch heeft een slimme magneet bevestiging waardoor hij in een handomdraai uit de auto kan worden gehaald en kan worden gemonteerd. De houder wordt met een stevige 3M bevestiging op de ruit gemonteerd en de dashcam wordt in de houder 'geklikt'. De dashcam is verticaal draaibaar in de houder zodat hij altijd in de juiste positie kan worden gesteld. De camera word geleverd met meerdere zelfklevende 3M stickers én verwijderbare pads zodat het verwijderen van de houder van de ruit eenvoudig is en geen resten of strepen achterlaat. 

  Automatische parkeerstand

  De M10 Pro 4K Touch dashcam beschikt over een handige automatische parkeerstand. De parkeerstand beschikt over drie opties:

  Alleen Time lapse: De camera filmt continue met Time lapse in 720p 1fps, ook met de eventuele achter camera.
  Alleen Beweging: De camera is in stand-by modus (staat aan maar neemt niet op). Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 1 minuut gestart. Deze functie werkt alleen bij de voorste camera.
  Uit: De camera filmt gewoon door met de ingestelde resolutie. De parkeerstand wordt niet ingeschakeld.

  Wanneer in de parkeerstand een trilling wordt waargenomen wordt de huidige opname altijd beveiligd opgeslagen zodat hij niet kan worden overschreven.

  Let op: De automatische parkeerstand van de M10 Pro 4K Touch werkt alléén in combinatie met de AZDome M10 Pro Continue voeding en kan niet handmatig worden aan- en uitgezet. De stekker dient in de camera zelf geplaatst te worden en niet in de houder. In combinatie met de continue voeding gaat de camera vanzelf in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en begint de normale opname wanneer u de auto weer start. Ideaal dus om deze M10 Pro 4K Touch te gebruiken als beveiliging voor de auto.

  Loop recording

  De M10 Pro 4K Touch is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten. De loop recording kan ook worden uitgezet, in dat geval maakt de camera één lange opname. Let erop dat hierbij de camera stopt met filmen indien de SD kaart vol is.

  128gb support

  De AZDome M10 Pro 4K Touch ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, goed voor ruim 16 uur FullHD opname.

  HDR

  Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

  150˚ wideview lens

  Deze M10 Pro 4K Touch heeft een groothoeklens van 150 graden aan de voorkant. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving. De optionele achter camera heeft een kijkhoek van 120 graden. 

  Auto start

  De AZDome M10 Pro 4K Touch dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

  G-sensor

  Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

  Ingebouwde microfoon

  De AZDome M10 Pro 4K Touch heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met één druk op het scherm. 

  Datum/Tijd/Kenteken watermerk

  De datum, tijd en het kenteken kunnen onderin elke video worden weergeven zodat later kan worden aangetoond wanneer en met welk voertuig bepaalde opnames zijn gemaakt. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn bij het beoordelen van situaties en het bepalen van de schuldvraag voor politie en/of verzekering.

  Handige Dual USB sigarettenvoeding

  Deze AZDome dashcam wordt geleverd met een handige Dual USB sigarettenplug en losse voedingskabel. In de plug zitten twee USB poorten waarvan één wordt gebruikt voor het voeden van de dashcam. De andere USB poort kan worden gebruikt voor het opladen van andere apparatuur zoals je mobiele telefoon.

   

  Plus- en minpunten

  Plus- en minpunten

    Allerbeste 4K resolutie voor of 2x 1080p met achtercamera.

    3.0 inch OLED Touchscreen voor eenvoudige bediening.

    Automatische parkeerstand om de auto te beveiligen (i.c.m. continue voeding).

    Handige en stevige magneet bevestiging.

    SOS sensor om met één beweging een snapshot te maken.

    Uitgerust met Wifi voor draadloze bestandsoverdracht.

    Ingebouwde GPS module.

    Ingebouwde G-sensor die de trillingen registreert.

    Grote kijkhoek van 150˚ voor en 120˚ achter (optioneel).

    Hij heeft geen ADAS systeem.

  Specificaties

  Specificaties voor: AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

  • Video resolutie 4K (2196p) 24fps
  • Night vision Uitstekend
  • Wifi
  • GPS Ingebouwd
  • Bevestiging Zelfklevend + Magnetisch
  • Bekijk alle specificaties
  • LCD scherm 3.0 inch IPS
  • Touchscreen
  • Parkeerstand (bewegingsdetectie)
  • Parkeerstand (Time lapse)
  • Parkeerstand activering Automatisch (na uitzetten contact)
  • Cloud via Wifi hotspot
  • Cloud via Simkaart
  • ADAS
  • HDMI/AV out
  • CPL filter optie
  • Loop recording
  • G-sensor
  • Microfoon
  • Speaker
  • Maximale geheugen 128gb
  • Type geheugen Micro SD
  • Stekker Micro USB
  • Voeding 12/24V
  • Batterij 200mAh Li-ion
  • Aantal camera's 1CH (2CH optioneel)
  • Kijkhoek voor 150˚
  • Kijkhoek achter 140˚ (optioneel)
  • Beeldsensor Sony Starvis IMX335
  • Chip NTK96660
  • Afmetingen 8.2*5.7*3.0 cm
  • Garantie 2 jaar
  • HandleidingDownload
  • In de doos AZDome M10 Pro 4K Touch
   Magnetische houder met 3M sticker
   Sigarettenplug met 2x USB
   Micro USB kabel (3.3 meter)
   Extra 3M sticker (2x)
   Kabelclips (5x)
   Kabeltrimmer
   Anti klevende pad (2x)
   Handleiding (NL)
  Video

  Reviews

  Gebruikers beoordelingen 4.5 / 5Reviews:(62)

  • HV Door Henk V. - 31-12-2021 14:29

   5 / 5

   Prachtig apparaat. Zelfs voor mij (bijna digibeet) goed in te bouwen En te installeren. Ik moet nog wel met de app aan de gang.

  • DH Door D H. - 23-12-2021 11:50

   5 / 5

   Dashcam bevalt uitstekend!
   Verder snelle levering,alles binnen 24 uur geleverd..

  • PW Door Pieter W. - 16-12-2021 17:07

   5 / 5

   Een handige kleine camera met een vriendelijk gebruiksgemak en een helder beeld en geluid.

  • GW Door Gerard W. - 11-12-2021 18:06

   4 / 5

   Beelden van opnamen overdag zijn goed.
   Handig voor het maken van een foto door middel van veegbeweging.
   Magneet bevestiging werkt prettig.Handzaam apparaat.Bij duisternis zijn de beelden licht korrelig en minder helder.Over het algemeen een fijne dashcam.

  • PO Door Patrick O. - 07-12-2021 21:24

   5 / 5

   Beste prijs/kwaliteit. Heb meerdere dashcams gehad maar deze is de beste tot nu toe. Via de gratis app gemakkelijk gemaakte beelden downloaden naar je telefoon.

   - Scherpe beelden;
   - geen vastlopend beeld tot nu toe gehad;
   - voeding via een usb poort;
   - in mijn auto zat achter de huidige radio een usb aansluiting dus alles weggewerkt achter het dashboard;
   - geen gedoe met zuignappen die na verloop van tijd loshangen, een sterke tape die niet loslaat.
   - als je een parkeerstand wil hebben zul je een extra kabel moeten bestellen (maak ik geen gebruik van).

   Werkt gewoon super makkelijk, ik heb een dashcam aangeschaft voor het ene moment dat er iets gebeurt ik bewijs heb. Beeld is het beste bewijsmateriaal.

   Koop geen goedkope dashcam want daar ga je zeker spijt van krijgen!

  • TS Door Theo S. - 15-11-2021 16:25

   4 / 5

   Goed materiaal, maar een niet altijd duidelijke instructie ( over het aansluiten ). Ook bij het gebruik van evt. fuse adapters is de wijze van aansluiten niet echt duidelijk.

  • MS Door Michiel S. - 12-11-2021 17:19

   4 / 5

   De cam presteert uitstekend. Wel is het beeld minder dan ik had verwacht, mijn oude cam gaf een duidelijker beeld. Maar deze werkt uitstekend. Erg blij met de magnetische houder, via welke de cam de stroom kan krijgen. Je kan de cam dus zonder probleem losklikken en weer terugplaatsen, zonder snoertjes etc. los te moeten halen

  • BD Door Berend - 19-10-2021 15:00

   5 / 5

   Topcamera waar je geen omkijken meer naar hebt. Helder beeldscherm (gaat automatisch uit na paar minuten) om menu mee te bedienen en haarscherp beeld. Thanks!

  • AM Door Adam - 19-04-2021 17:25

   4 / 5

   Zeer goede videokwaliteit gedurende de dag. In de nacht met WDR zijn nummerplaten onmogelijk te lezen.

   Ik vind het niet leuk dat de optionele kabelset niet op de camera mount maar op de camera wordt aangesloten, dus je moet je SD-kaartsleuf open houden.

   Over het algemeen ben ik tevreden.

  • IN Door Ian - 28-03-2021 18:48

   5 / 5

   Goede dashcam, scherp beeld.

  • WT Door Wilbert - 13-02-2021 15:49

   5 / 5

   Camera maakt superscherpe beelden ook bij veel of weinig licht. En zeer makkelijk te bedienen door het touchscreen. Alleen WiFi overdracht duurt wat lang. Aan de kabel gaat sneller. Verder super tevreden.

   René - Allcam: Beste Wilbert, bedankt voor je beoordeling. Het downloaden van video's via Wifi kan inderdaad lang duren, dat is bij elke dashcam het geval. De bestanden zijn vaak honderden MB's groot, draadloos downloaden daarvan duurt nu eenmaal een stuk langer dan wanneer je de SD kaart in je PC zou doen of de dashcam via USB verbindt aan je computer.

  • MY Door Merry - 30-01-2021 07:20

   1 / 5

   gekocht maar niet echt blij mee , stopt niet met opnemen , ook als ik stil sta , en moet zelf inschakelen , als ik begin met rijden.

   René - Allcam: Beste Merry, kan het zijn dat jouw auto ook stroom via de sigarettenvoeding levert bij een uitgeschakeld contact? In dat geval zal de camera inderdaad niet automatisch in- en uitschakelen en zul je hem zelf moeten aan- en uitzetten. Mocht je vragen hebben over de verdere werking dan kun je altijd contact met ons opnemen.

  • AN Door Ann - 17-01-2021 10:42

   5 / 5

   Prima dashcam, doet wat ie moet doen. Scherp beeld en een beeldscherm wat makkelijk is te bedienen. Eenvoudig te monteren. Enige minpuntje is dat de kabelgeleiders snel loslaten.

   René - Allcam: Bedankt voor je beoordeling Ann en vervelend om te horen dat je kabelclips wat snel loslaten. Het schoonmaken en ontvetten van de ruit vóór montage wil vaak helpen om te beter te laten plakken. Mocht je een extra setje nodig hebben dan horen we het graag en kun je even contact met ons opnemen.

  • TS Door Thijs - 04-01-2021 09:31

   5 / 5

   Het prachtige design is een van de redenen waarom ik voor deze dashcam heb gekozen. Daarnaast is hij zeer gebruiksvriendelijk. Ik kan iedereen deze dashcam aanraden.

   René - Allcam: Bedankt voor je beoordeling Thijs, fijn dat je blij bent met je aankoop!

  • BN Door Ben - 10-12-2020 06:23

   4 / 5

   Kabel is voldoende lang om weg te werken. Kamera werkt ook goed. Scherpe beelden. Ook in de nacht. Is echter nog te vroeg om te kijken hoe het werkt op de langere duur.

  • LO Door Leo - 09-12-2020 22:58

   5 / 5

   Super tevreden zeer duidelijk beeld duidelijke info makkelijk installeren voor redelijke prijs snelle levering een aanrader

  • PA Door Paula - 09-12-2020 19:34

   5 / 5

   We zijn heel blij met deze dashcam. Functioneert prima . Goed advies gegeven om deze dashcam aan te schaffen.

  • KS Door Kees - 24-11-2020 09:22

   5 / 5

   Er goed en professioneel geholpen na een kleine onduidelijkheid.

   De levering was ook erg snel en zoals het personeel aangaf is het product fijn, compact en goed weg te werken.

  • GK Door Gerhard K. - 21-11-2020 16:45

   3 / 5

   Ik heb deze dashcam nu ruim een maand in bezit. Hier mijn ervaringen tot nu toe.
   Pluspunten:
   1) Deze dashcam levert mooie, scherpe opnames.
   2) Op een 128 GB micro SD kaart kunnen ook langere opnames in hoge resolutie worden opgeslagen.
   3) De voeding kan direct op de (magnetische) houder worden aangesloten zodat de dashcam makkelijk kan worden verwijderd zonder de stekker te moeten loshalen. Let op: dit geldt alleen voor de standaardvoeding.
   4) Met een apart te kopen continu voeding kan worden gekozen voor een automatische omschakeling naar de parkeerstand. Deze wordt geactiveerd zodra het contact van de auto wordt uitgezet.

   Minpunten: helaas zijn er ook meerdere minpunten.
   1) De aanraakvelden voor enkele functies in het display zijn erg klein en de vormgeving van deze velden laat te wensen over.
   2) De verbinding met de voeding gebeurt met een verouderde micro USB stekker. Een USB C verbinding zou handiger zijn.
   3) De vast te monteren houder kan helaas alleen horizontaal worden afgesteld.
   4) De voor de parkeerstand vereiste continu voeding heeft een draad voor constante stroomlevering en een draad voor stroomlevering alleen bij ingeschakeld contact. Beide moeten op de accu van de auto worden aangesloten. Helaas werkt de automatische parkeerstand alleen bij directe koppeling van de voedingstekker met de dashcam. Dit betekent dat de voedingstekker altijd moet worden losgehaald wanneer de dashcam uit de auto wordt meegenomen.
   Wanneer de parkeerfunctie niet nodig is kan de continu voeding wel direct op de houder worden aangesloten. Helaas heb ik moeten ontdekken dat
   de continu voeding ook bij aansluiting via de houder constant stroom blijft leveren. Het gevolg is dat de dashcam doorgaat met filmen nadat het contact van de auto is uitgezet. De dashcam moet dan handmatig worden uitgeschakeld of uit de houder worden verwijderd. Dat is in mijn ogen niet logisch. De voeding beschikt immers over zowel een geschakelde als een nietgeschakelde verbinding met de accu van de auto.
   Overigens heeft de Allcam helpdesk mijn diverse vragen over dit onderwerp steeds keurig beantwoord.

  • HV Door Henk V. - 31-10-2020 16:19

   3 / 5

   Prima camera met helder beeld en goede gebruiksaanwijzing. Met de te downloaden app kun je de beelden terugkijken en zien waar je gereden hebt. Persoonlijk vind ik de houder niet erg praktisch, wanneer je de camera plaatst in de houder moet je uitkijken dat de kontakten niet verbuigen, omdat de magneet erg sterk is en krachtig de camera in de houder trekt. Ook horizontale verstelling was handig geweest, nu moet je de houder zorgvuldig plaatsen anders heb je een niet horizontaal beeld. Prijs kwaliteit is verder prima, de beelden die tot nu toe gemaakt zijn geven een duidelijk beeld waar je gereden hebt in uitstekende beeldkwaliteit.

  • GD Door Gerald - 21-10-2020 09:18

   5 / 5

   prima camera makkelijk te bedienen. niet horizontaal verstelbaar

  • JS Door Jos - 20-10-2020 00:18

   5 / 5

   Omdat mijn oude dashcam met de kleine knopjes niet meer te bedienen was, moest er een nieuwe komen. De dashcam had mij namelijk heel goed geholpen bij een aanrijding op een rotonde, dus zijn nut was voor mij duidelijk.
   Maar het kiezen van een nieuwe dashcam is een hele opgave. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Er zijn er zo veel en volgens de leveranciers zijn ze allemaal zo geweldig. Ik heb me laten verleiden om eerst nog even bij een andere webshop een Mio te proberen, maar die ging na 2 dagen alweer terug. Leek leuk, maar uiteindelijk werkte deze al niet goed bij het uitproberen.
   Daarom nagekeken waar 4 jaar geleden mijn vorige ook al weer gekocht was en dat was Allcam.
   Mijn eisen: eenvoudige bediening, menu en handleiding in het Nederlands, geen zuignap maar plakvoet, goed beeld met snelheidaanduiding en passend net naast de binnenspiegel, zodat hij niet teveel opvalt.
   Daar kwam bij Allcam al snel de AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam uit. Al mijn wensen zaten erin. De beschrijving op de site was helder en de levering en montage snel te realiseren. Ik heb de cam direct op de ruit geplakt. Je kan hem namelijk ook op een meegeleverd soort sticker die eerst op de ruit wordt bevestigd zonder lijm, waardoor je de cam van de voet makkelijk loskrijgt en even in een ander voertuig kan zetten en weer terug. Dat is bij mij niet nodig.
   De cam heeft een heel compact formaat, maar alles is goed te bereiken. Het beeld is echt fantastisch, zowel overdag als in het donker en je kan bijvoorbeeld instellen hoe lang het scherm aan blijft tijden het gebruik. En als je dan toch tijdens het rijden even het beeld wil zien hoef je niet naar een knopje te zoeken zoals bij mijn vorige dashcam, maar je zwaait met je hand even onder het toestel en het scherm gaat aan. Zwaai je dan nog een keer dan maakt ie een foto. Geweldige uitvinding. Verder kan je beelden via een ingebouwde wifi overzetten naar je smartphone. Het duurde even voordat ik via de de handleiding in de gaten had hoe dat werkte. Het oversturen duurt namelijk wel even dus in eerste instantie lijkt ie het niet te doen.
   Maar je kan natuurlijk ook even de mini sdcard uit het toestel halen. De dashcam zit namelijk met twee kleine maar heel sterke magneetjes aan de voet vast, dus je kan deze zo even mee nemen. Als de sdcard vol raakt gaat ie automatisch de oudste opname overschrijven. Mocht je een aanrijding krijgen dan zorgen sensoren ervoor dat de beelden beveiligd worden opgeslagen in een aparte map en die map wordt niet overschreven. Ik heb met deze cam eigenlijk niets meer te wensen. Ben er heel blij mee, net als met de prijs en de 60 dagen omruilgarantie.

  • ED Door Erik D. - 06-09-2020 10:38

   4 / 5

   Snel geleverd en mooi beeld ook 's avonds en makkelijk te installeren(dacht ik). Helaas als ik het kaartje in de laptop doet dan krijg ik maar 1 filmpje in plaats van de 10 die opgenomen zijn. Wat doe ik fout?

  • WW Door W - 08-08-2020 16:12

   4 / 5

   Camera keurig op tijd ontvangen . Azdome M10 pro. Makkelijk te installeren. Alleen vanaf eerste dag start camera vaak niet automatisch op .Na contact ( zelfde dag antwoord) camera gereset en andere sd kaart geprobeerd. Geen verschil. Rene van de helpdesk blijft volhouden dat het aan de sd kaart ligt, dus heb ik foto van beide gebruikte sd kaarten ( scandisk 128 GB en scandisk 32 GB) opgestuurd. Wacht nog op reactie .
   Verder is camera prima .Scherpe video ,nauwkeurige GPS, makkelijk in te stellen.Achteruitrijcamera werkt prima .(optie).
   Prima camera als opstartprobleem is opgelost.

  • FK Door Frank - 30-07-2020 15:52

   5 / 5

   zeer goede camera die met de top mee kan. Haar scherp beeld en betrouwbaar. Beeld beweegt wel iets door de ophanging. Of dat aan de magneet of de lengte van de ophangsteul ligt weet ik niet, Maar als jet het beeld stil zet is het haar zuiver dus kentekens zijn goed te zien en niet bewogen.

   Camera rond 20:00 uur besteld en dacht dat die dan de volgende dag er niet zou zijn maar rond de middag afgeleverd. Echt top!! zou mijn volgende weer bij Allcam kopen en die hoeft echt niet duurder te zijn.

  • JN Door Jeroen - 30-07-2020 02:30

   5 / 5

   prima service.snelle levering en goed product.

  • CD Door Cornelis D. - 07-07-2020 14:40

   5 / 5

   Voldoet aan alle eisen van de omschrijvingen

  • HB Door Huub - 07-07-2020 11:29

   5 / 5

   Werkt fantastisch en is gemakkelijk te monteren.ik ben heel tevreden.

  • IS Door Ives - 29-06-2020 16:36

   5 / 5

   Fantastische zuivere en mooi gedetailleerde beelden, nummerplaten zeer goed leesbaar, ook bij donker goed beeld, heel tevreden !

  • PJ Door Piet J. - 03-06-2020 03:03

   1 / 5

   Mijne gaat niet eens aan hoe dan.

   Reactie Allcam: Beste Piet Jan, zou je hierover even contact willen opnemen met onze klantenservice? Ik heb het vermoeden dat er wat mis is met de voeding van je dashcam.

  • P. Door P.w. - 18-05-2020 18:00

   5 / 5

   Goede veelzijdige camera, die doet waar hij is voor gekocht.

  • JJ Door J - 13-05-2020 09:46

   3 / 5

   Mooie beelden
   MAAR
   nadeel merk niet te verwijderen

  • Door René - 10-05-2020 11:12

   5 / 5

   Super apparaat, mooi beeld , gaat automatisch aan en uit. Zeer tevreden

  • PT Door Piet - 12-04-2020 11:26

   4 / 5

   Camera doet het perfect, geeft alleen bij stilstand een iets trillend beeld,

  • DS Door Diederik S. - 28-03-2020 14:58

   1 / 5

   Helaas werkt parkeerstand niet als je aansluiting in standaard steekt, moet direct in camera. Aansluiting aan andere zijde als de standaard. En dan komt de kabel vol in het zicht. Erg storend. Hierdoor is deze functie voor mij niet bruikbaar. Erg jammer, en snap ook niet waarom dit niet werkend te maken is. Hopelijk komt er ooit een software update die dit wel mogelijk maakt.

  • JP Door Jaap - 27-03-2020 09:10

   5 / 5

   Een prima apparaat waar ik heel blij mee ben

  • KS Door Kees S. - 26-03-2020 20:30

   4 / 5

   afg dinsdag compleet gekregen opnames gestart de app op ipad en android gewoon bagger die apps loopt vast en laat geen opgenomen films zien zelfs op de bij gekochten geheugenkaart geprobeerd n update erop te zetten

  • ME Door Marie - 26-03-2020 19:17

   4 / 5

   Mooi beeld, goeie camera!

  • LK Door Luuk - 20-03-2020 13:36

   5 / 5

   Heb deze dashcam nu 1 week in bezit en ben erg positief erover. Kwaliteit is heel goed, de microfoon werkt ook top.
   Zeker een aanrader! Snelheid van de levering was ook goed!

  • OR Door Omer - 17-03-2020 19:04

   5 / 5

   Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

  • JM Door Jam - 29-02-2020 16:31

   4 / 5

   prima apparaat duidelijke nederlandse
   beschijving duidelijk beeld en makelijk te instaleeren

  • RD Door Richard - 21-12-2019 16:51

   5 / 5

   Gebruik de dashcam nu enkele weken, perfect klein model, ideaal touchscreen. 1x keer instellen en alles gaat verder automatisch, scherm uit naar bepaalde tijd dus geen afleiding, wifi beelden naar telefoon werkt ook perfect.

   Zeer tevreden tot nu toe, overweeg om contini spannig aan te schaffen en 2e camera (achterruit camera) aan te schaffen.

   alleen jammer dat ik lees dat dit dan in de camera zelf aangesloten moet worden en niet in het voetje..

   Perfecte beelden zowel overdag als s'nachts.

   Geen spijt van deze aankoop!

  • RD Door Richard - 17-12-2019 21:46

   5 / 5

   Heel goed en makkelijk te installeren camera.

   Gebruik deze dashcam nu 1 weken en ben zeer te spreken over de werking en kwaliteit. Icm de continue voeding werkt de parkeerstand probleemloos.

  • RD Door Richard - 17-12-2019 08:52

   5 / 5

   Scherpe beelden, zeer tevreden over deze dashcam

  • RD Door Richard - 21-11-2019 22:45

   5 / 5

   Super helder beeld t/m 4K mogelijk. Klein en compact

  • RD Door Richard - 12-11-2019 13:17

   4 / 5

   Eenvoudige installatie, haarscherpe beelden zowel overdag als 's nachts. Prijs kwaliteit is een super product.

  • RD Door Richard - 05-11-2019 16:56

   5 / 5

   Erg goede beeld kwaliteit en makkelijk te installeren ben er zeer tevreden over

  • RD Door Richard - 31-10-2019 12:52

   5 / 5

   Prima dashcam, eenvoudige installatie, een kind kan de was doen! Heb ook de rear camera aangeschaft, ideaal.

  • RD Door Richard - 18-10-2019 12:09

   4 / 5

   Schitterend beeld. Handleiding in het Nederlands. In combinatie met camera achter, die ook te zien is op het scherm helemaal geweldig. Fijn dat na enige tijd het scherm uitgaat. Dat zorgt in ieder geval niet voor afleiding. Ben er erg blij mee.

  • RD Door Richard - 14-10-2019 11:25

   5 / 5

   Heel goed en makkelijk te installeren camera. Heel pakkeet gekocht met rearcam, continue voeding en SD kaart, perfecte combo al met al! Zeer tevreden, neemt goed op en met de app erbij ontzettend makkelijk en handig!

  • RD Door Richard - 11-10-2019 18:56

   5 / 5

   Goede beelkwaliteit, makkelijk bedienbaar.

   Jammer dat er bij continu opname steeds blokken van 15 minuten worden gemaakt in plaats van 1 opname waardoor er heel veel extra onnodige bewerkingen bij komen om er 1 opname van te maken

   Jammer dat er op de verpakking staat dat de dashcam 256 Gb ondersteund terwijl hij dit niet doet.   Reactie Allcam: Beste MaRRco, het is inderdaad net mogelijk om één lange video op te nemen. De loop recording is een uniek kenmerk van een dashcam, meer kun je er hier over lezen: https://www.allcam.nl/dashcam-blog/knowledge-base/loop-recording/

   De vermelding van 256gb ondersteuning is bekend en zal bij volgende badge worden opgelost, bedankt voor de feedback.

  • RD Door Richard - 08-10-2019 18:20

   5 / 5

   Ik heb de M10 in combinatie met de rearview camera en vaste aansluiting genomen ivm parkeerstand. Het is inderdaad jammer dat de voeding dan in de camera zelf moet, je zou toch denken dat er hardwarematig wel iets op te bedenken zou zijn dat de permanente voeding via het voetje aangesloten zou kunnen worden. Zo'n los rubbertje is dan niet zo fraai. Maar dit is zeker geen dealbreaker voor mij.

   Het viel me op dat het geluid erg blikkerig is, maar Rene heeft me laten weten dat dit bekend is en dat er wordt gewerkt aan een firmware om dit te verbeteren.

   De kwaliteit van het beeld is simpelweg heel erg goed. Zeker als ik dat vergelijk met andere dashcams. De levering van Allcam was snel en erg volledig. Extra setje om het raam goed te ontvetten, prima!

  • RD Door Richard - 09-08-2019 17:48

   5 / 5

   Mijn probleem met SD kaart van 256 GB prima opgelost door Rene

  • RD Door Richard - 09-08-2019 15:41

   5 / 5

   Gebruik deze dashcam nu 2 weken en ben zeer te spreken over de werking en kwaliteit. Icm de continue voeding werkt de parkeerstand probleemloos. Enige jammere is dat je de voeding in de camera zelf moet steken voor de parkeerstand, maar dat kan blijkbaar niet anders. Was mooier geweest als het niet hoefde maar weegt niet op tegen alle voordelen!

  • RD Door Richard - 09-08-2019 15:39

   5 / 5

   Wat een prachtige dashcam! Wordt geleverd met allerlei accessoires zoals stickers om het monteren makkelijk te maken. De handleiding is, laat ik niet bescheiden zijn, één van de meest overzichtelijke handleidingen die ik bij elektronica heb gezien. Functies zijn duidelijk door het Nederlandstalige menu ook.

   De opnames zijn nog boven verwachting. Alle kentekens zijn goed zichtbaar, ook bij nacht. Het enige 'nadeel' dat ik kan vinden is dat downloaden van bestanden via Wifi wat langer (lees: enkele minuten) duurt. Dat is ook niet zo gek aangezien de bestanden erg groot zijn. Bekijken zonder te downloaden gaat zonder vertraging dus eigenlijk niet zo'n probleem. Geen verbeterpunten kunnen vinden tot nu toe, zelfs de prijs vind ik zeer scherp voor deze kwaliteit.

  • RD Door Richard - 08-08-2019 14:25

   5 / 5

   Echt een top camera die handig in gebruik is met mooie beeldkwaliteit. Enige nadeel vind ik de ophanging, ik ben zelf meer fan van een zuignap zodat ik de camera in andere auto's kan gebruiken. Verder geen enkele aanmerking!

  • RD Door Richard - 06-08-2019 17:28

   5 / 5

   Echt een goede dashcam voor deze prijsklasse. Eigenlijk alle functies van een €200+ dashcam met ook nog goede kwaliteit en een duidelijke handleiding in het Nederlands. Klasse!

  • RD Door Richard - 02-08-2019 13:42

   5 / 5

   Goed apparaat mooi design en goed beeld.

  • RD Door Richard - 31-07-2019 14:11

   4 / 5

   Zeer tevreden met mijn aankoop bij Allcam. Had veel vragen maar werd goed geholpen en deze dashcam is precies wat ik zocht. Goede combinatie van formaat, beeldkwaliteit en functies. Eenvoudig te installeren en te bedienen. Dikke 10!

  • RD Door Richard - 26-07-2019 10:59

   5 / 5

   Camera net ontvangen dus kan geen uitgebreide review schrijven. Ga ermee op vakantie dus dan testen. Ziet er zeer veelbelovend uit. Heel compleet geleverd met allerlei extra's en Nederlandstalige handleiding in de doos. Camera zelf voelt heel degelijk aan en het menu is erg 'intuitief'. Ben benieuwd naar de beeldkwaliteit.

  • RD Door Richard - 25-07-2019 16:37

   5 / 5

   Topcamera met perfect beeld en handig in gebruik.

  • RD Door Richard - 24-07-2019 10:17

   5 / 5

   Heb eigenlijk geen aanmerkingen op deze dashcam. Hij is best klein maar is toch handig te bedienen, de ophanging is super handig, het beeld is top en de functies ook.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

   AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

   149,- € 129,-