Terug

AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

Op voorraad

  149,- € 129,- Gratis verzending

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending & tot 23.45uTooltipGratis verzending bij bestellingen vanaf €50.
  • 60 dagen gratis retourneren
  • Dashcam ervaring: 7+ jaar
  • Bekend van RTL Nieuws
  Placeholder9,2

  690 beoordelingen

  “Ik ben goed geholpen door Allcam. Bestelling was er binnen 24 uur en alles zag er goed uit.”

  Productomschrijving

  AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

  - 4K (2196p) + 1080p
  - 3.0" IPS Touchcreen
  - Wifi en GPS
  - Autom. parkeerstand

  Lees de volledige productomschrijving

  De AZDome M10 Pro 4K Touch is het nieuwste topmodel van AZDome. Hij filmt met haarscherpe 4K resolutie, heeft Wifi en GPS ingebouwd en is eenvoudig te bedienen met het heldere 3.0 inch OLED Touchscreen scherm. De interface is erg gebruiksvriendelijke zodat instellingen eenvoudig kunnen worden gewijzigd en opnames met enkele drukken op het scherm kunnen worden bekeken. Met de 'Waving' S.O.S. sensor kan met één beweging een snapshot van een situatie worden gemaakt. 

  Deze Pro versie van de AZDome M10 heeft een automatische parkeerstand (i.c.m. de continue voeding) en wordt geleverd met Nederlandstalig menu en handleiding.

  4K resolutie

  De M10 Pro 4K Touch is uitgerust met de nieuwste Novatek 96660 chip in combinatie met de Sony Starvis IMX335 sensor. Hierdoor filmt de camera in haarscherpe 4K (2880p*2160p) met 24fps, uniek voor dashcams. Deze chip en sensor staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitstekende beeldkwaliteit, ook in het donker. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kunnen met de dashcam foto's in 18M pixels worden gemaakt. De AZDome M10 Pro 4K kan ook worden ingesteld op een andere resolutie, waaronder 1440p 30fps, 1296p 30fps of 1080p 60fps/30fps.

  3.0 inch OLED Touchscreen

  Het unieke aan deze M10 Pro 4K Touch is het heldere en grote 3.0 inch OLED Touchscreen scherm. Op het scherm wordt standaard weergegeven wat de camera opneemt, met één druk op het scherm kan het menu worden betreden of kan een foto worden gemaakt. Ook de opname kan worden gestart en gestopt of de microfoon worden aan- of uitgezet. De interface van het menu is erg gebruiksvriendelijk waardoor het wijzigen van instellingen een fluitje van een cent is. 

  Optionele IP68 waterdichte achtercamera

  Deze M10 Pro 4K Touch kan worden uitgebreid met FullHD waterdichte (IP68) achtercamera die op de achterruit of bumper kan worden gemonteerd. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera via een meegeleverde 6 meter lange kabel. De camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Het beeld van de achtercamera wordt via PiP (Picture in Picture) op het LCD scherm getoond en met één druk op het scherm kan de achtercamera ook groot in beeld worden weergegeven. Wanneer de achtercamera wordt aangesloten filmt de camera met 1080p 30fps aan de voor- en achterkant. 

  Voor de achter camera is geen extra stroomaansluiting nodig, hij krijgt stroom via de kabel waarmee hij met de voorste camera wordt aangesloten. Wel heeft hij een extra stroomaansluiting die optioneel kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht. In dat geval wordt het beeld van de achter camera groot op het LCD scherm weergegeven wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. Op deze manier is de M10 Pro handig te gebruiken als inparkeer hulp. 

  Wifi compatibiliteit

  Doordat de M10 Pro 4K Touch is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

  Ingebouwde GPS

  De M10 Pro 4K Touch heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

  Slimme magneet bevestiging

  De M10 Pro 4K Touch heeft een slimme magneet bevestiging waardoor hij in een handomdraai uit de auto kan worden gehaald en kan worden gemonteerd. De houder wordt met een stevige 3M bevestiging op de ruit gemonteerd en de dashcam wordt in de houder 'geklikt'. De dashcam is verticaal draaibaar in de houder zodat hij altijd in de juiste positie kan worden gesteld. De camera word geleverd met meerdere zelfklevende 3M stickers én verwijderbare pads zodat het verwijderen van de houder van de ruit eenvoudig is en geen resten of strepen achterlaat. 

  Automatische parkeerstand

  De M10 Pro 4K Touch dashcam beschikt over een handige automatische parkeerstand. De parkeerstand beschikt over drie opties:

  Alleen Time lapse: De camera filmt continue met Time lapse in 720p 1fps, ook met de eventuele achter camera.
  Alleen Beweging: De camera is in stand-by modus (staat aan maar neemt niet op). Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 1 minuut gestart. Deze functie werkt alleen bij de voorste camera.
  Uit: De camera filmt gewoon door met de ingestelde resolutie. De parkeerstand wordt niet ingeschakeld.

  Wanneer in de parkeerstand een trilling wordt waargenomen wordt de huidige opname altijd beveiligd opgeslagen zodat hij niet kan worden overschreven.

  Let op: De automatische parkeerstand van de M10 Pro 4K Touch werkt alléén in combinatie met de AZDome M10 Pro Continue voeding en kan niet handmatig worden aan- en uitgezet. De stekker dient in de camera zelf geplaatst te worden en niet in de houder. In combinatie met de continue voeding gaat de camera vanzelf in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en begint de normale opname wanneer u de auto weer start. Ideaal dus om deze M10 Pro 4K Touch te gebruiken als beveiliging voor de auto.

  Loop recording

  De M10 Pro 4K Touch is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten. De loop recording kan ook worden uitgezet, in dat geval maakt de camera één lange opname. Let erop dat hierbij de camera stopt met filmen indien de SD kaart vol is.

  128gb support

  De AZDome M10 Pro 4K Touch ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, goed voor ruim 16 uur FullHD opname.

  HDR

  Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

  150˚ wideview lens

  Deze M10 Pro 4K Touch heeft een groothoeklens van 150 graden aan de voorkant. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving. De optionele achter camera heeft een kijkhoek van 120 graden. 

  Auto start

  De AZDome M10 Pro 4K Touch dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

  G-sensor

  Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

  Ingebouwde microfoon

  De AZDome M10 Pro 4K Touch heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met één druk op het scherm. 

  Datum/Tijd/Kenteken watermerk

  De datum, tijd en het kenteken kunnen onderin elke video worden weergeven zodat later kan worden aangetoond wanneer en met welk voertuig bepaalde opnames zijn gemaakt. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn bij het beoordelen van situaties en het bepalen van de schuldvraag voor politie en/of verzekering.

  Handige Dual USB sigarettenvoeding

  Deze AZDome dashcam wordt geleverd met een handige Dual USB sigarettenplug en losse voedingskabel. In de plug zitten twee USB poorten waarvan één wordt gebruikt voor het voeden van de dashcam. De andere USB poort kan worden gebruikt voor het opladen van andere apparatuur zoals je mobiele telefoon.

   

  Plus- en minpunten

  Plus- en minpunten

    Allerbeste 4K resolutie voor of 2x 1080p met achtercamera.

    3.0 inch OLED Touchscreen voor eenvoudige bediening.

    Automatische parkeerstand om de auto te beveiligen (i.c.m. continue voeding).

    Handige en stevige magneet bevestiging.

    SOS sensor om met één beweging een snapshot te maken.

    Uitgerust met Wifi voor draadloze bestandsoverdracht.

    Ingebouwde GPS module.

    Ingebouwde G-sensor die de trillingen registreert.

    Grote kijkhoek van 150˚ voor en 120˚ achter (optioneel).

    Hij heeft geen ADAS systeem.

  Specificaties

  Specificaties voor: AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

  • Video resolutie 4K (2196p) 24fps
  • Night vision Uitstekend
  • Wifi
  • GPS Ingebouwd
  • Bevestiging Zelfklevend + Magnetisch
  • Bekijk alle specificaties
  • LCD scherm 3.0 inch IPS
  • Touchscreen
  • Parkeerstand (bewegingsdetectie)
  • Parkeerstand (Time lapse)
  • Parkeerstand activering Automatisch (na uitzetten contact)
  • Cloud via Wifi hotspot
  • Cloud via Simkaart
  • ADAS
  • HDMI/AV out
  • CPL filter optie
  • Loop recording
  • G-sensor
  • Microfoon
  • Speaker
  • Maximale geheugen 128gb
  • Type geheugen Micro SD
  • Stekker Micro USB
  • Voeding 12/24V
  • Batterij 200mAh Li-ion
  • Camera's 1CH (2CH optioneel)
  • Kijkhoek voor 150˚
  • Kijkhoek achter 140˚ (optioneel)
  • Beeldsensor Sony Starvis IMX335
  • Chip NTK96660
  • Afmetingen 8.2*5.7*3.0 cm
  • Garantie 2 jaar
  • HandleidingDownload
  • In de doos AZDome M10 Pro 4K Touch
   Magnetische houder met 3M sticker
   Sigarettenplug met 2x USB
   Micro USB kabel (3.3 meter)
   Extra 3M sticker (2x)
   Kabelclips (5x)
   Kabeltrimmer
   Anti klevende pad (2x)
   Handleiding (NL)
  Video

  Reviews

  Gebruikers beoordelingen 4.85 / 5Reviews:(27)

  • LV Door Louis V. - 22-01-2021 23:56

   4 / 5

   Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

  • AP Door Andrey P. - 02-01-2021 13:46

   5 / 5

   Geweldige compacte dashcam.Mooi beeld zoals in de dag en nacht.

  • RG Door Rene G. - 24-10-2020 17:09

   5 / 5

   Beantwoordt volledig aan de verwachtingen : haarscherp beeld, vlotte installatie. Top camera !

  • CW Door Carla W. - 27-07-2020 19:05

   5 / 5

   Geweldig, en een super snelle levering.

  • RB Door REGINALD B. - 16-05-2020 14:11

   5 / 5

   Prima toestel, gemakkelijk te installeren en werkt prima. Top !
   Ook nauwelijks zichtbaar aan de buitenzijde.

  • LN Door lieven - 16-03-2020 20:23

   5 / 5

   Gebruiksvriendelijke dashcam waarvan beeldweergave kan ingesteld worden. Zeer tevreden in combinatie met de achtercamera set. Beeldkwaliteit is zoals beloofd. Zeker een aanrader!

  • KR Door kapitein Rob - 21-12-2019 16:51

   5 / 5

   Gebruik de dashcam nu enkele weken, perfect klein model, ideaal touchscreen. 1x keer instellen en alles gaat verder automatisch, scherm uit naar bepaalde tijd dus geen afleiding, wifi beelden naar telefoon werkt ook perfect.

   Zeer tevreden tot nu toe, overweeg om contini spannig aan te schaffen en 2e camera (achterruit camera) aan te schaffen.

   alleen jammer dat ik lees dat dit dan in de camera zelf aangesloten moet worden en niet in het voetje..

   Perfecte beelden zowel overdag als s'nachts.

   Geen spijt van deze aankoop!

  • AN Door Aydin - 17-12-2019 21:46

   5 / 5

   Heel goed en makkelijk te installeren camera.

   Gebruik deze dashcam nu 1 weken en ben zeer te spreken over de werking en kwaliteit. Icm de continue voeding werkt de parkeerstand probleemloos.

  • GW Door Goed werkende dashcam - 17-12-2019 08:52

   5 / 5

   Scherpe beelden, zeer tevreden over deze dashcam

  • SH Door Super helder beeld - 21-11-2019 22:45

   5 / 5

   Super helder beeld t/m 4K mogelijk. Klein en compact

  • JN Door John - 12-11-2019 13:17

   4 / 5

   Eenvoudige installatie, haarscherpe beelden zowel overdag als 's nachts. Prijs kwaliteit is een super product.

  • KL Door Karel - 05-11-2019 16:56

   5 / 5

   Erg goede beeld kwaliteit en makkelijk te installeren ben er zeer tevreden over

  • M0 Door M10 - 31-10-2019 12:52

   5 / 5

   Prima dashcam, eenvoudige installatie, een kind kan de was doen! Heb ook de rear camera aangeschaft, ideaal.

  • MA Door Marja - 18-10-2019 12:09

   4 / 5

   Schitterend beeld. Handleiding in het Nederlands. In combinatie met camera achter, die ook te zien is op het scherm helemaal geweldig. Fijn dat na enige tijd het scherm uitgaat. Dat zorgt in ieder geval niet voor afleiding. Ben er erg blij mee.

  • RL Door Raoul - 14-10-2019 11:25

   5 / 5

   Heel goed en makkelijk te installeren camera. Heel pakkeet gekocht met rearcam, continue voeding en SD kaart, perfecte combo al met al! Zeer tevreden, neemt goed op en met de app erbij ontzettend makkelijk en handig!

  • MO Door maRRco - 11-10-2019 18:56

   5 / 5

   Goede beelkwaliteit, makkelijk bedienbaar.

   Jammer dat er bij continu opname steeds blokken van 15 minuten worden gemaakt in plaats van 1 opname waardoor er heel veel extra onnodige bewerkingen bij komen om er 1 opname van te maken

   Jammer dat er op de verpakking staat dat de dashcam 256 Gb ondersteund terwijl hij dit niet doet.   Reactie Allcam: Beste MaRRco, het is inderdaad net mogelijk om één lange video op te nemen. De loop recording is een uniek kenmerk van een dashcam, meer kun je er hier over lezen: https://www.allcam.nl/dashcam-blog/knowledge-base/loop-recording/

   De vermelding van 256gb ondersteuning is bekend en zal bij volgende badge worden opgelost, bedankt voor de feedback.

  • MO Door Marco - 08-10-2019 18:20

   5 / 5

   Ik heb de M10 in combinatie met de rearview camera en vaste aansluiting genomen ivm parkeerstand. Het is inderdaad jammer dat de voeding dan in de camera zelf moet, je zou toch denken dat er hardwarematig wel iets op te bedenken zou zijn dat de permanente voeding via het voetje aangesloten zou kunnen worden. Zo'n los rubbertje is dan niet zo fraai. Maar dit is zeker geen dealbreaker voor mij.

   Het viel me op dat het geluid erg blikkerig is, maar Rene heeft me laten weten dat dit bekend is en dat er wordt gewerkt aan een firmware om dit te verbeteren.

   De kwaliteit van het beeld is simpelweg heel erg goed. Zeker als ik dat vergelijk met andere dashcams. De levering van Allcam was snel en erg volledig. Extra setje om het raam goed te ontvetten, prima!

  • DK Door Dick - 09-08-2019 17:48

   5 / 5

   Mijn probleem met SD kaart van 256 GB prima opgelost door Rene

  • PR Door Pieter - 09-08-2019 15:41

   5 / 5

   Gebruik deze dashcam nu 2 weken en ben zeer te spreken over de werking en kwaliteit. Icm de continue voeding werkt de parkeerstand probleemloos. Enige jammere is dat je de voeding in de camera zelf moet steken voor de parkeerstand, maar dat kan blijkbaar niet anders. Was mooier geweest als het niet hoefde maar weegt niet op tegen alle voordelen!

  • MD Door M Drijf - 09-08-2019 15:39

   5 / 5

   Wat een prachtige dashcam! Wordt geleverd met allerlei accessoires zoals stickers om het monteren makkelijk te maken. De handleiding is, laat ik niet bescheiden zijn, één van de meest overzichtelijke handleidingen die ik bij elektronica heb gezien. Functies zijn duidelijk door het Nederlandstalige menu ook.

   De opnames zijn nog boven verwachting. Alle kentekens zijn goed zichtbaar, ook bij nacht. Het enige 'nadeel' dat ik kan vinden is dat downloaden van bestanden via Wifi wat langer (lees: enkele minuten) duurt. Dat is ook niet zo gek aangezien de bestanden erg groot zijn. Bekijken zonder te downloaden gaat zonder vertraging dus eigenlijk niet zo'n probleem. Geen verbeterpunten kunnen vinden tot nu toe, zelfs de prijs vind ik zeer scherp voor deze kwaliteit.

  • DN Door Dirksen - 08-08-2019 14:25

   5 / 5

   Echt een top camera die handig in gebruik is met mooie beeldkwaliteit. Enige nadeel vind ik de ophanging, ik ben zelf meer fan van een zuignap zodat ik de camera in andere auto's kan gebruiken. Verder geen enkele aanmerking!

  • KD Door Kjeld - 06-08-2019 17:28

   5 / 5

   Echt een goede dashcam voor deze prijsklasse. Eigenlijk alle functies van een €200+ dashcam met ook nog goede kwaliteit en een duidelijke handleiding in het Nederlands. Klasse!

  • TN Door Twan - 02-08-2019 13:42

   5 / 5

   Goed apparaat mooi design en goed beeld.

  • BR Door Bever - 31-07-2019 14:11

   4 / 5

   Zeer tevreden met mijn aankoop bij Allcam. Had veel vragen maar werd goed geholpen en deze dashcam is precies wat ik zocht. Goede combinatie van formaat, beeldkwaliteit en functies. Eenvoudig te installeren en te bedienen. Dikke 10!

  • RD Door Ruud - 26-07-2019 10:59

   5 / 5

   Camera net ontvangen dus kan geen uitgebreide review schrijven. Ga ermee op vakantie dus dan testen. Ziet er zeer veelbelovend uit. Heel compleet geleverd met allerlei extra's en Nederlandstalige handleiding in de doos. Camera zelf voelt heel degelijk aan en het menu is erg 'intuitief'. Ben benieuwd naar de beeldkwaliteit.

  • BB Door B - 25-07-2019 16:37

   5 / 5

   Topcamera met perfect beeld en handig in gebruik.

  • RO Door Ricardo - 24-07-2019 10:17

   5 / 5

   Heb eigenlijk geen aanmerkingen op deze dashcam. Hij is best klein maar is toch handig te bedienen, de ophanging is super handig, het beeld is top en de functies ook.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

   AZDome M10 Pro 4K Touch Wifi GPS dashcam

   149,- € 129,-