Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Viofo HK4 Continue voeding USB-C 3-draads

Productomschrijving
Viofo HK4 Continue voeding met haakse USB-C aansluiting om onder andere je Viofo T130 en A229 dashcam permanent te voorzien van stroom. Doordat de kabel direct op de stroom van de accu wordt aangesloten hoeft geen gebruik meer te worden gemaakt van de sigarettenvoeding in de auto. Met deze continue voeding kan de dashcam worden gebruikt in de parke...

Viofo HK4 Continue voeding met haakse USB-C aansluiting om onder andere je Viofo T130 en A229 dashcam permanent te voorzien van stroom. Doordat de kabel direct op de stroom van de accu wordt aangesloten hoeft geen gebruik meer te worden gemaakt van de sigarettenvoeding in de auto. Met deze continue voeding kan de dashcam worden gebruikt in de parkeerstand bij een uitgeschakeld contact.

3-draads

Deze Continue voeding kan op drie punten in de zekeringskast van de auto worden aangesloten. Onder andere bij de Viofo A139 modellen is aansluiting op drie punten noodzakelijk om gebruik te maken van de Automatische parkeerstand. De Rode draad wordt bij een continue zekering aangesloten (die ook stroom levert bij een uitgeschakeld contact), de Gele bij een geschakelde zekering (die aan- en uitgaat met het contact) en de zwarte op de aarde.

Variabele accu beveiliging

De voeding heeft een ingebouwde module met schakelaar die ervoor zorgt dat de accu van de auto niet leeg raakt door het filmen met de dashcam. De schakelaar kan worden ingesteld op 11.8V/23.6V, 12.0V/24.0V, 12.2V/24.4V of 12.4V/24.8V. De stroom wordt onderbroken wanneer het voltage van de accu onder de ingestelde drempel komt.

Installatie

Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van deze Continue voeding.

Specificaties

Lengte: 3.5m (Stekker -> 2.5m -> Omvormer > 1.0m -> Zekering/Accu).
Stekker: USB-C
Input: 12V/24V
Output: 4.7V 2.0A
Accu bescherming: Instelbaar
Type: 3-draads

LET OP: De kabel dient te worden aangesloten in de zekeringskast van de auto, dit brengt altijd het risico van schade of brand met zich mee. De installatie van dit accessoire is op eigen risico, Allcam is niet aansprakelijk voor schade die door de installatie of het gebruik van dit accessoire aan de auto wordt toegebracht. Tevens behoeft het aanbeveling bij uw autodealer navraag te doen over het eventuele verval van garantie door of na aansluiting van deze voeding.

Productspecificaties

EAN
6972147071790

Reviews

4.7 / 5Gebaseerd op 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Paul K. op 13 Augustus 2023
  Prima vaste verbinding voor je dashcam met de accu.
  Kabel voelt solide aan en is goed weg te werken in mijn auto.
  Kastje dient voor het stellen van een ondergrens aan de accu spanning die je nog acceptabel vind. Ik heb hem...
  Prima vaste verbinding voor je dashcam met de accu. Kabel voelt solide aan en is goed weg te werken in mijn auto. Kastje dient voor het stellen van een ondergrens aan de accu spanning die je nog acceptabel vind. Ik heb hem op 12.4 volt ingesteld. Na 2 dagen stopt mijn dashcam dan met maken van opnames in parkeer stand.
 • 4 / 5
  Gepost door: Frank A. op 28 Februari 2023
  Jammer dat ik niet in de gebruiksaanwijzing kan vinden waar de schakelaar voor dient. Het filmpje die bij het artikel staat (als je wil bestellen) is wel duidelijk.
 • 5 / 5
  Gepost door: Achille B. op 30 September 2022
  Mijn 2 vorige Viofo A119S hebben de geest gegeven (ik vermoed warmte). Ik heb nu een Viofo A119 mini aangeschaft. Spijtig werd deze niet aangeboden door Allcam. Vandaar heb ik de accessoires HK4 en 256 GB gekocht heb bij Allca...
  Mijn 2 vorige Viofo A119S hebben de geest gegeven (ik vermoed warmte). Ik heb nu een Viofo A119 mini aangeschaft. Spijtig werd deze niet aangeboden door Allcam. Vandaar heb ik de accessoires HK4 en 256 GB gekocht heb bij Allcam (groter dan 50 € is 0 verzending) en de Viofo A119 mini bij Viofo.NL. Ik wacht nu op de volgende hete zomer.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Viofo Viofo HK4 Continue voeding USB-C 3-draads
ViofoViofo HK4 Continue voeding USB-C 3-draads

Op voorraad
€17,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »