Terug

Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

Op voorraad

  219,- € 189,- Gratis verzending

  • Gratis verzending & tot 23.45uTooltipGratis verzending bij bestellingen vanaf €50.
  • 60 dagen gratis retourneren
  • Dashcam ervaring: 7+ jaar
  • Bekend van RTL Nieuws

  Productomschrijving

  Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

  - True 4K + FullHD
  - Dual-Band Wifi + GPS
  - Autom. parkeerstand
  - 2021 versie

  Lees de volledige productomschrijving

  Deze Viofo A129 Pro Duo 4K GPS is de vernieuwde versie van de A129 Duo met prachtige 4K resolutie aan de voorkant en Full HD aan de achterkant. Naast de beeldkwaliteit is deze Viofo A129 Pro Duo 4K GPS uitgerust met supersnelle- en stabiele Dual-Band Wifi (2.4GHz en 5GHz), wordt hij standaard geleverd met GPS houder en is er de mogelijkheid hem met een Bluetooth SOS knop te bedienen.

  Dual 4K + Full HD opnames

  Doordat de Viofo A129 Pro Duo 4K GPS is uitgerust met twee camera's kan met deze dashcam zowel voor als achter de auto worden opgenomen. De voorste dashcam neemt op met 4K resolutie in 3840 x 2160p 30fps en die achter met 1080p Full HD 30fps. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera. De beelden van de achtercamera worden apart opgeslagen op de SD kaart. Op het 2.0 inch LCD scherm wordt via PiP (Picture in Picture) de achtercamera op éénvierde van het scherm weergegeven. 

  Dual-Band Wifi

  De Viofo A129 Pro Duo 4K GPS is uitgerust met dual-band Wifi waardoor de bestandsoverdracht zeer snel is het het netwerk erg betrouwbaar. Via de Viofo App kunnen via de wifi op elke iOS en Android telefoon en tablet direct de beelden worden bekeken en gedownload. 

  2x SONY Starvis sensor

  De Viofo A129 Pro Duo 4K filmt met beeldkwaliteit. Door de supersnelle Novatek 96663 chip in combinatie met de twee SONY sensors zijn alle details goed zichtbaar, ook in het donker. Wanner de achtercamera niet wordt aangesloten filmt de A129 Pro Duo 4K met 1080p 60fps. 

  Automatische parkeerstand

  De Viofo A129 Pro Duo 4K is uitgerust met een automatische parkeerstand met bewegingsdetectie of Time Lapse. Bij bewegingsdetectie staat de camera op stand-by en begint hij een opname van 30 seconden wanneer een beweging wordt waargenomen. Bij Time Lapse neemt de camera continue een 1fps video op die later (versneld) als 30fps video kan worden afgespeeld. Op deze manier is altijd bewijsmateriaal beschikbaar wanneer de auto is beschadigd terwijl deze geparkeerd stond.

  Let op: De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Continue voeding voor de Viofo A129 (optioneel accessoire). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

  Bluetooth SOS knop (optioneel)

  Met de handige optionele Viofo A129 Pro Duo 4K Bluetooth SOS knop kan met één druk op de knop een handmatige SOS opname worden gestart op de Viofo A129 Pro Duo 4K. De SOS knop kan eenvoudig met de Viofo A129 Pro Duo 4K worden verbonden door de dashcam aan te zetten en de knop 3 seconden ingedrukt te houden. Het blauwe indicatie LEDje op de knop zal blauw branden indien de verbinding succesvol tot stand is gebracht. De SOS knop kan op elke gewenste plek binnen het voertuig worden gemonteerd d.m.v. de meegeleverde plakker.

  GPS module

  De Viofo A129 Pro Duo 4K wordt standaard geleverd met GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

  De GPS zit verwerkt in de houder die op de ruit wordt bevestigd. Optioneel kan een extra GPS houder worden besteld wanneer de dashcam in meerdere voertuigen wordt gebruikt. De GPS houders blijven op de ruit bevestigd en de camera kan hierdoor eenvoudig worden gewisseld tussen de voertuigen.

  2.0 inch LCD scherm

  Deze Viofo A129 Pro Duo 4K dashcam heeft een 2.0 inch LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

  130˚ + 140˚ wideview lens

  Door de 130˚ + 140˚ wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo A129 Pro Duo 4K een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

  1.6 aperture 7G lens

  Door de 1.6 aperture en 7G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

  HDR

  Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

  WDR

  De Viofo A129 Pro Duo 4K is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

  Auto start

  De Viofo A129 Pro Duo 4K dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

  G-sensor

  Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A129 Pro Duo 4K dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

  AV uitgang

  Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

  Optionele CPL filter

  Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

  Super capacitor batterij

  De Viofo A129 Pro Duo 4K is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

  Ingebouwde microfoon

  Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

  256gb support

  De Viofo A129 Pro Duo 4K ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Dit is genoeg voor zo’n 48 uur FullHD video (24 uur in 2CH).

   

  Plus- en minpunten

  Plus- en minpunten

    4K + 1080p 30fps haarscherpe beeldkwaliteit.

    Voor en achter uitgerust met SONY Starvis sensors.

    Met wifi om beelden draadloos te delen.

    Met een 2.0 inch LCD scherm om de beelden te bekijken.

    Hij heeft een parkeerstand om de auto te beveiligen.

    256gb MicroSD opslagcapaciteit.

    Inclusief GPS module in de houder verwerkt.

    Mogelijkheid om een CPL filter te gebruiken.

    Door de schuine montage kan het scherm lastig leesbaar zijn.

    De kabel naar achter kan wat moeilijk weg te werken zijn.

  Specificaties

  Specificaties voor: Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

  • Video resolutie True 4K (3840p) + FullHD
  • Night vision Zeer goed
  • Wifi
  • GPS Ingebouwd
  • Bevestiging Zelfklevend
  • Bekijk alle specificaties
  • LCD scherm 2.0 inch
  • Touchscreen
  • Parkeerstand (bewegingsdetectie)
  • Parkeerstand (Time lapse)
  • Parkeerstand activering Automatisch (na uitzetten contact)
  • Cloud via Wifi hotspot
  • Cloud via Simkaart
  • ADAS
  • HDMI/AV out AV
  • CPL filter optie
  • Loop recording
  • G-sensor
  • Microfoon
  • Speaker
  • Maximale geheugen 256gb
  • Type geheugen Micro SD
  • Stekker Mini USB
  • Voeding 12/24V
  • Batterij Super capacitor
  • Aantal camera's 2CH
  • Kijkhoek voor 130˚
  • Kijkhoek achter 140˚
  • Beeldsensor 8.0MP Sony Exmor R
  • Chip NTK96660
  • Afmetingen 5.0*9.0*3.5 cm
  • Garantie 2 jaar
  • HandleidingDownload
  • In de doos Viofo A129 Pro 4K
   Viofo A129 achtercamera
   GPS houder
   Houder achtercamera
   Dual USB sigarettenvoeding
   Voedingskabel (4 meter)
   Kabel achtercamera (6 meter)
   Kabelclips 5x
   Extra stickers voor en achter
   Kabeltrimmer
  Video

  Reviews

  Gebruikers beoordelingen 4.4 / 5Reviews:(5)

  • MI Door Mauri - 28-03-2021 21:41

   4 / 5

   Good camera, easy to use.
   App is not perfect but good enough.

  • RD Door Richard - 16-03-2021 13:22

   4 / 5

   Dashcam besteld na uitgebreid onderzoek op YouTube en forums te hebben gedaan. Eerste wat opvalt is de verpakking, alles is zeer netjes verpakt (ala Apple) en ziet er in eerste instantie degelijk uit.

   Alvorens alles te installeren eerst even alles aangesloten en kabels los, op deze manier kon ik alles testen en kijken waar de dashcam het beste paste.

   Installatie is voor iedereen makkelijk te doen, het correct wegwerken van de bekabeling vergt wel beleid. Let er op dat je de kabels in je A-stijl en waar verder achter je airbags doorsteekt en er niet overheen om de werking hiervan niet nadelig te beïnvloeden.

   Waar ik een beetje twijfel over had was de tweede cam aan de achterzijde, ik heb het donkerst getint glas (sedan) wat er is en kan er zelf amper doorheen kijken. Na installatie was het op beeld bijna niet te zien dat het getint is en een kraakhelder beeld. Mocht dit nog te donker zijn kan je de EV waarde per camera aanpassen om het beeld lichter te maken.

   Voorzijde is 4K en dat is zeer duidelijk te zien. Achterzijde is 1080 maar ook zeer helder.

   Gebruikersmenu is makkelijk en is na een keer spelen wel duidelijk.

   De WiFi verbinding is stabiel en zeer snel ivm mijn vorige netgear, beelden komen direct in beeld en downloaden gaat ook snel.
   (Gebruikt icm iPhone XS en 6S)

   Geëxporteerd naar een MacBook kan het beeld stotteren en overslaan, dit blijkt door de codec te komen van H264, dit is op te lossen door de codec te wijzigen naar H265. Op YouTube is dit vindbaar onder a129 4K Apple codec.

   Al met al ben ik zeer tevreden en de prijs / kwaliteit verhouding is perfect.

   Waarom dan geen 5 sterren?

   Wat ik persoonlijk storend vind zijn de connectoren op de base van de dashcam voorzijde, de cam schuif/klik je er van rechts naar links in vast, de voedingstekker zit dan netjes aan de bovenzijde van de base, jammer genoeg zit de stekker van de achtercamera niet in de base verwerkt maar in de dashcam zelf, aan de zijkant rechts.

   Dit is slecht weg te werken en beperkt je bij het plaatsen van de camera tot de rechterkant van je binnenspiegel in mijn geval. Als ik hem links zou plaatsen kan ik de camera niet meer van de base afklokken omdat deze dan tegen mijn binnenspiegel aankomt.

   Buiten dit persoonlijke dingetje raad ik de camera zeker aan, goed beeld, snelle download via WiFi en strak weg te werken door het model.

   Kwaliteit is zeker vergelijkbaar met de veel duurdere blackvue alleen dan voor een fractie van de prijs.

  • FK Door Frank - 20-06-2020 12:00

   5 / 5

   Prima dash am. Fijn met de sticker te bevestiging. Alleen opstarten duurt iets langer.

  • FK Door Frank - 14-03-2020 03:17

   4 / 5

   + heel goede kwaliteit beeld.
   + Een desktop applicatie om de video's in te bekijken en organiseren zou super zijn.
   - De camera wordt wel erg warm.
   - Minder intelligentie dan concurrentie

  • RD Door Richard - 24-11-2019 17:27

   5 / 5

   achterruit camera filmt altijd in spiegelbeeld , ook verandert ge in het menu naar off.

   denk dat er een nieuwe update zal moeten komen omdat dat te verhelpen,

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

   Viofo A129 Pro 2CH Duo 4K Wifi GPS dashcam

   219,- € 189,-