Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi 32gb dashcam

Productomschrijving
De Gnet G-ONX 2CH FullHD is de meest recente dashcam uit de betrouwbare Gnet range. Met de G-ONX brengt Gnet betreft een super compacte maar zeer betrouwbare basic dashcam op de markt. Hij filmt met de scherpe FullHD (30fps) resolutie aan de voorkant en FullHD aan de achterkant. De Gnet G-ONX 2CH FullHD wordt standaard geleverd met een 32gb SD kaar...

De Gnet G-ONX 2CH FullHD is de meest recente dashcam uit de betrouwbare Gnet range. Met de G-ONX brengt Gnet betreft een super compacte maar zeer betrouwbare basic dashcam op de markt. Hij filmt met de scherpe FullHD (30fps) resolutie aan de voorkant en FullHD aan de achterkant. De Gnet G-ONX 2CH FullHD wordt standaard geleverd met een 32gb SD kaart en ondersteunt SD kaarten met maximaal 512gb.

FullHD + FullHD 30fps

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi filmt met de scherpe FullHD (30fps) resolutie. Door het gebruik van de SONY Starvis beeldsensor zijn de beelden met name in het donker van buitengewoon goede kwaliteit. De achter camera filmt met FullHD en ze nemen beide op in 30fps (frames per second). De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera en ontvangt ook stroom via deze kabel, er is dus geen extra stroomtoevoer nodig.

Wifi

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi is uitgerust met Wifi om beelden binnen een straal van zo'n 10 meter te kunnen bekijken op de telefoon. Via de gratis verkrijgbare Gnet app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Door de bestanden via Wifi in plaats van de te bekijken verlies je geen data via de Simkaart. 

GPS (optioneel)

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi kan worden uitgebreid met een externe GPS ontvanger. Door de GPS aan te sluiten op de camera kan de huidige snelheid in beeld worden weergegeven en worden de coördinaten van de plaatsen waarop is gefilmd worden teruggekeken. Later kan dan met de meegeleverde Net viewer op de PC de afgelegde route worden bekeken

Automatische Time Lapse parkeerstand

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde twee foto's en wordt dit later als versnelde video afgespeeld. In het geval van een impact zal een normale video worden gestart zodat je zeker weet dat alle details van het incident zichtbaar zijn. In het geval van een impact tijdens de parkeerstand ontvang je een melding op het moment dat je de auto start. Hierdoor kun je het betreffende video bestand veilig stellen.

Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de meegeleverde Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Automatische low voltage Cut-off

Om de parkeerstand te gebruiken dient de dashcam te worden aangesloten met de meegeleverde Continue voeding. De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi dashcam heeft hierdoor een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt leeg te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een lege accu komt te staan. Het voltage kan via de App of PC viewer worden ingesteld op 11.3/11.5/11.8/12.0/12.3V. Wanneer de dashcam tijdens de parkeerstand is uitgeschakeld door de low-voltage bescherming ontvang je een melding op het moment je de auto start. Hierdoor weet je dat niet de volledige parkeersessie is vastgelegd.

ADAS 2.0

Het ADAS 2.0 systeem op deze Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen. Onze persoonlijke ervaring is dat het systeem op Europese wegen vaak te snel een waarschuwing geeft waardoor het soms als hinderlijk kan worden ervaren. 

Optionele sigarettenvoeding

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de optioneel verkrijgbare sigarettenvoeding voor eenvoudigere installatie. De dashcam zal hiermee automatisch in- en uitschakelen met het contact van de auto. Let erop dat de parkeerstand met gebruik van de sigarettenvoeding daarom niet meer werkt.

Als je de dashcam niet wil aansluiten bij de zekeringskast van de auto maar toch gebruik wil maken van de parkeerstand dan kun je ook besluiten een Cellink Battery pack te gebruiken (zie accessoires). Hiermee kun je de dashcam eenvoudig voorzien van stroom wanneer de auto geparkeerd staat.

140˚ + 140˚ wideview lens

Deze Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi heeft een groothoeklens van 140 graden aan de voorkant en 140 aan de achterkant. Hierdoor wordt een groot gedeelte rondom de auto vastgelegd zonder dat het beeld teveel wordt vervormd.

H.264 HEVC compressie

Deze Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi slaat de super scherpe videobeelden op de SD kaart met H.264 HEVC (High Efficiency Video Coding). In het kort betekent dit dat de dashcam minder geheugen dan andere FullHD dashcams verbruikt. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de MicroSD kaart.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Inclusief 32gb Micro SD kaart

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi ondersteunt SD kaarten met maximaal 512gb en wordt standaard geleverd met een 32gb Micro SD kaart, dit is goed voor zo'n 8 uur FullHD opnames (met achter camera ongeveer 6 uur).

Ingebouwde microfoon

De Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Productspecificaties

EAN
8809564330569
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
2x FullHD 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Gnet Gnet G-ONX 2CH FullHD Wifi 32gb dashcam
GnetGnet G-ONX 2CH FullHD Wifi 32gb dashcam

○ Super compact design ○ 2x FullHD 30fps ○ Wifi (GPS optioneel) ○ Met 32gb kaart

Op voorraad
€149,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »