Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

DDPai Mini 5 Cloud 4G True 4K Wifi GPS 64gb dashcam

Productomschrijving
De DDPai Mini 5 - het vlaggenschip model van DDPai - is nu uitgebracht met Cloud functie. De Cloud opslag stelt je in staat om op afstand te verbinden met je dashcam. Dit biedt allerlei handige mogelijkheden, zoals het ontvangen van meldingen bij aanrijdingen of Live meekijken op afstand. De DDPai Mini 5 is verder uitgerust met alle functies zoals ...

De DDPai Mini 5 - het vlaggenschip model van DDPai - is nu uitgebracht met Cloud functie. De Cloud opslag stelt je in staat om op afstand te verbinden met je dashcam. Dit biedt allerlei handige mogelijkheden, zoals het ontvangen van meldingen bij aanrijdingen of Live meekijken op afstand. De DDPai Mini 5 is verder uitgerust met alle functies zoals 64gb intern eMMC opslag, Wifi en GPS.

DDPai Cloud

Deze DDPai Mini 5 Cloud versie wordt geleverd met een handige '4G Link box'. Dit is in feite een uitgebreide versie van de standaard houder waarin je een SIM kaart kunt plaatsen. Voor gebruik van de Cloud is namelijk een internetverbinding nodig, je hebt dus een actieve prepaid of abonnement SIM kaart nodig. Via deze internetverbinding kun je de dashcam met de Cloud verbinden, wat de mogelijkheid tot de volgende functies biedt:

Live meekijken: Op afstand live meekijken met de dashcam, bijvoorbeeld om te zien waar je je auto geparkeerd hebt of om een oogje in het zeil te houden.
Impact meldingen: Bij een aanrijding of impact die is opgemerkt door de G-sensor ontvang je een melding op je telefoon een foto en video van het incident.
Geofencing: Wanneer je auto een instelbaar afgebakend gebied verlaat ontvang je een push melding op je telefoon.
Cloud opslag: Foto's en video's kunnen worden opgeslagen in de Cloud zodat je ze overal ter wereld kunt bekijken en downloaden.

Bij DDPai ontvang je standaard tot 2gb opslag in de Cloud. De video's die worden opgeslagen zijn gecomprimeerd zodat ze niet teveel ruimte in beslag nemen.

Sony 4K UHS met 8.0MP CMOS sensor

De DDPai Mini 5 Cloud neemt video's op met True 4K resolutie, dat is vier keer zoveel als FullHD opnames. Ondanks de super beeldkwaliteit blijft het dataverbruik beperkt door de laatste H.265 compressie technologie. De MicroSD kaart wordt dus niet méér belast dan bij dashcams met mindere beeldkwaliteit. De beeldsensor is de Sony Starvis IMX415, deze staat bekend om zijn uitstekende prestaties in het donker. 

64gb eMMC intern geheugen

Uniek aan deze DDPai Mini 5 Cloud is het duurzame en innovatieve interne 64gb eMMC geheugen. eMMC (Embedded Multimedia Card) is een nieuwe manier van bestandsopslag waarbij het geheugen is verwerkt in het apparaat. Door eMMC is geen externe SD kaart meer nodig en eMMC is bovendien een stuk duurzamer dan reguliere SD kaarten. Volgens DDPai is de levensduur door het gebruik van eMMC in deze Mini 5 Cloud zo'n tien keer langer dan bij gebruik van normale SD kaarten.

DDPai 5GHz Wifi

Deze DDPai Mini 5 Cloud is uitgerust met 5GHz Wifi en kan daarom met de DDPai app worden gebruikt. De gebruiksvriendelijke app is handig te bedienen en kan worden gebruikt om live of opgeslagen beelden te bekijken en om instellingen te wijzigen. Ook eventuele firmware updates kunnen handig via de App worden uitgevoerd. 5GHz staat garant voor de snelste bestandsoverdracht.

Let op: De DDPai Mini 5 Cloud ondersteunt geen 2.4GHz Wifi. Met een telefoon of tablet zonder 5GHz ondersteuning is het daarom niet mogelijk te verbinden met deze dashcam.

Ingebouwde GPS

De DDPai Mini 5 Cloud heeft GPS ingebouwd, hierdoor worden de locaties van de plekken waar is gefilmd opgeslagen en wordt de actuele snelheid onderin beeld weergegeven. Met de speciale software van DDPai kunnen bovendien op de PC de gereden routes worden bekeken.

Automatische Time Lapse parking mode

De DDPai Mini 5 Cloud heeft een handige automatische parkeerstand waarmee de auto kan worden beveiligd wanneer deze geparkeerd staat. De parkeerstand wordt automatisch geactiveerd wanneer gedurende 15 minuten geen beweging wordt waargenomen. De parkeerstand werkt met Time Lapse, dit betekent dat elke seconde een foto wordt gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het voordeel van een parkeerstand met Time Lapse is dat de opnames veel minder data en stroom verbruiken dan normale opnames. Bovendien worden personen en kentekens alsnog herkenbaar in beeld gebracht.

Let op: De (automatische) parkeerstand werkt alleen in combinatie met de optionele 'DDPai Mini 5 Cloud Continue voeding' om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Losse stijlvolle houder

Door het knappe design van deze DDPai Mini 5 Cloud is de installatie en het gebruik van de dashcam erg eenvoudig. De houder plak je op de voorruit en de camera schuif je eenvoudig in de houder. Verwijderen van de dashcam na het rijden is daarom een fluitje van een cent.

Super capacitor batterij

De DDPai Mini 5 Cloud is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

ADAS

Het ADAS systeem op deze DDPai Mini 5 Cloud is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen.

WDR

De DDPai Mini 5 Cloud is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) om de beeldkwaliteit te verbeteren. Vooral in omstandigheden bij erg veel of erg weinig licht zorgt WDR ervoor dat de beeldkwaliteit toch goed is. 

140˚ wideview lens

Deze Mini 5 Cloud heeft een groothoeklens van 140 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving. Door het aspect ratio van 16:10 wordt de kijkhoek bovendien nog groter dan bij andere dashcams met een ratio van bijvoorbeeld 3:4.

Auto start

De DDPai Mini 5 Cloud dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Low Voltage cut-off protection

De DDPai Mini 5 Cloud heeft in combinatie met de DDPai Mini 5 Cloud continue voeding de optie om een voltage in te stellen waarbij de dashcam uitschakelt wanneer de accu van de auto onder dit voltage komt. Het voltage is in te stellen op 12.4V, 12.0V en 11.8V.

Ingebouwde microfoon

De DDPai Mini 5 Cloud heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Productspecificaties

EAN
6934915203703
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
True 4K (3840p)
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

DDPai DDPai Mini 5 Cloud 4G True 4K Wifi GPS 64gb dashcam
DDPaiDDPai Mini 5 Cloud 4G True 4K Wifi GPS 64gb dashcam

○ Cloud verbinding ○ True 4K (3880p) ○ Wifi en GPS ○ 64gb eMMC

Op voorraad
€249,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »