Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Viofo A119 V2 QuadHD dashcam

20% Korting
Productomschrijving
De Viofo A119 dashcam is al jarenlang een veel verkochte en zeer succesvolle dashcam. Door veel (internationale) onafhankelijke websites zoals Yahoo Finance, Techmoan en Car Cam Central is hij als één van de beste prijs/kwaliteit dashcams aangeprezen. Met zijn 1440p resolutie door het gebruik van de 4.0 Megapixel CMOS sensor en 1.8 aperture 6G le...

De Viofo A119 dashcam is al jarenlang een veel verkochte en zeer succesvolle dashcam. Door veel (internationale) onafhankelijke websites zoals Yahoo Finance, Techmoan en Car Cam Central is hij als één van de beste prijs/kwaliteit dashcams aangeprezen. Met zijn 1440p resolutie door het gebruik van de 4.0 Megapixel CMOS sensor en 1.8 aperture 6G lens is de beeldkwaliteit uitmuntend. Hij heeft bovendien veel optionele extra's zoals GPS en een CPL filter om de functionaliteit nog meer te verbeteren.

1440p resolutie met 4.0 Megapixel sensor

De Viofo A119 dashcam filmt met uitmuntende beeldkwaliteit door het gebruik van een 4.0 Megapixel sensor in combinatie met de snelle Novatek 96660 chipset. De beeldkwaliteit is hierdoor zowel overdag als in het donker erg goed en details zijn goed zichtbaar. Hij kan ook op andere resoluties worden ingesteld, zoals 1080p 60fps.

Compact design

De Viofo A119 is een zeer strak en compact vormgegeven dashcam. Hij past eenvoudig achter de binnenspiegel in de auto. Doordat hij nauwelijks opvalt zorgt hij voor geen hinder voor de bestuurder en is bovendien de kans op diefstal een stuk kleiner.

2.0 inch LCD scherm

Deze Viofo A119 dashcam heeft een 2.0 inch LCD scherm. Op het scherm worden de live beelden weergegeven en kan het menu eenvoudig worden bediend. De ingebouwde screensaver schakelt het LCD scherm desgewenst automatisch na een ingesteld aantal minuten uit zodat het geen hinder voor de bestuurder oplevert.

Sticker bevestiging

De Viofo A119 heeft een houder die met een sticker op de voorruit wordt bevestigd. De dashcam kan eenvoudig uit deze houder worden gehaald. Door de stevige bevestiging kan de dashcam niet van de ruit vallen en zijn er bovendien minder trillingen in het beeld.

160˚ wideview lens

Door de 160˚ wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo A119 een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving opgenomen.

1.8 aperture 6G lens

Door de 1.8 aperture en 6G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A119 is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Optionele GPS

De Viofo A119 kan worden uitgebreid met een optionele GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

Auto start

De Viofo A119 dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A119 dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Parkeerstand

De Viofo A119 is uitgerust met een automatische Time Lapse parkeerstand. De Time Lapse kan worden ingesteld op 1fps, 5fps en 15fps en wordt automatisch geactiveerd nadat de auto 90 seconden stilstaat. Bij vertrek wordt de normale opname stand automatisch weer geactiveerd. 

Opmerking: Voor het gebruik van de parkeerstand en de motion detection is een continue voeding nodig om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact.

Motion detection

Met de ingebouwde motion detection begint de camera automatisch met filmen wanneer een beweging wordt waargenomen. Deze functie is handig als toevoeging op de parkeerstand om eventuele vandalen te betrappen.

Optionele CPL filter

Met de optionele CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij

De Viofo A119 is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

128gb support

De Viofo A119 ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is genoeg voor zo’n 24 uur FullHD video.

Productspecificaties

EAN
2112345678962
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
QuadHD (1440p) 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.1 / 5Gebaseerd op 15 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: Richard op 2 Januari 2020
  Echte goede dashcam voor deze prijs, zo simpel is het.
 • 4 / 5
  Gepost door: Richard op 14 Juni 2019
  Ik had al een A119 en na een paar te goedkope dashcams gescoord te hebben toch maar de A119 voor de andere auto gekocht.

  Mijn grootste aarzeling lag bij het besturen van het menu (de pijltjestoetsen zaten niet logisch) en het...
  Ik had al een A119 en na een paar te goedkope dashcams gescoord te hebben toch maar de A119 voor de andere auto gekocht. Mijn grootste aarzeling lag bij het besturen van het menu (de pijltjestoetsen zaten niet logisch) en het uitlezen via USB. Ik moest steeds het kaartje eruit halen. Maar ondertussen bleek dat de nieuwste firmware versie deze problemen opgelost had. Dus nu heb ik een dashcam die het goed doet op FHD. Hoger gaf geen betere scherpte, de lens is blijkbaar de beperking. Maar zo werkt het goed genoeg, met een grote knop om iets vast te leggen in de Read Only dir om dat later terug te kijken. Het is niet de kleinste dashcam maar kan bij mij goed genoeg weggewerkt worden aan de bovenrand van de voorruit.
 • 4 / 5
  Gepost door: Richard op 9 April 2019
  Als je contenu stroom er op laat, dan ontstaat er géén ochtenddau op de plek waar de camera zit, dus altijd helder beeld .
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Viofo Viofo A119 V2 QuadHD dashcam
ViofoViofo A119 V2 QuadHD dashcam

○ 1440p 30fps (4.0MP) ○ Optionele GPS en CPL ○ 2.0" LCD scherm ○ V2 model

Niet op voorraad
€99,00€79,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »