Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

T830 2CH Taxi QuadHD Wifi GPS dashcam

Productomschrijving
De T830 2CH Taxi dashcam is een speciaal voor taxi's ontworpen dashcam. Door de handige interieur camera neemt hij namelijk alles op wat in de auto gebeurt. Hij is daarnaast uitgerust met Wifi en GPS zodat de snelheid wordt bijgehouden en de beelden eenvoudig draadloos te bekijken zijn. Door de twee QuadHD camera's is de beeldkwaliteit erg goed. De...

De T830 2CH Taxi dashcam is een speciaal voor taxi's ontworpen dashcam. Door de handige interieur camera neemt hij namelijk alles op wat in de auto gebeurt. Hij is daarnaast uitgerust met Wifi en GPS zodat de snelheid wordt bijgehouden en de beelden eenvoudig draadloos te bekijken zijn. Door de twee QuadHD camera's is de beeldkwaliteit erg goed. De interieur camera heeft twee infrarood LED's zodat de beelden ook in het donker uitstekend zijn.

2x QuadHD resolutie

De T830 2CH Taxi is uitgerust met de hoogwaardige Hisilicon 3559V200 chip en een Sony Starvis beeldsensor in de voor- en interieur camera. De beeldkwaliteit is daarom zeer goed en ook in het donker zijn kentekens en personen goed herkenbaar.

Draadloos beelden bekijken met Wifi

Doordat de T830 2CH Taxi is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De LuckyCam App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

H.265 HEVC compressie

Deze T830 2CH Taxi dashcam slaat de super scherpe videobeelden op de SD kaart met de laatste H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding). In het kort betekent dit dat de T830 2CH Taxi minder geheugen dan andere QuadHD dashcams verbruikt. De bestanden zijn dus wél van de beste kwaliteit maar nemen niet teveel geheugen in beslag op de MicroSD kaart.

80˚ Draaibare camera

De interieur camera van de dashcam is 80 graden verticaal draaibaar zodat deze in elke auto in de juiste positie kan worden gezet.

512gb support

De T830 2CH Taxi ondersteunt MicroSD kaarten tot 512gb, goed voor ruim 80 uur QuadHD opnames.

2.0 inch LCD scherm

Door het heldere 2.0 inch LCD scherm is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam makkelijk in kunt stellen.

139˚ + 136˚ wideview lens

Deze T830 dashcam heeft een groothoeklens van 139 graden aan de voorkant en 136 graden aan de binnenkant. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Ingebouwde GPS

De T830 2CH Taxi heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

Auto start en G-sensor

De T830 2CH Taxi dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Duurzame super capacitor

De T830 2CH Taxi dashcam is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen. Let erop dat de dashcam door het gebruik van een super capacitor NIET kan worden gebruikt zonder stroombron en direct uitvalt wanneer de voeding wordt afgesloten.

Ingebouwde microfoon

De T830 2CH Taxi heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Productspecificaties

EAN
2112888680446
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
2x QuadHD 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

2.5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
  • 1 / 5
    Gepost door: Marius V. op 13 April 2022
    Kan hem in de auto geen filmjes over zetten naar telefoon.en ik weet niet wat ik verkeerd doe.
  • 4 / 5
    Gepost door: Richard S. op 22 Maart 2022
    prima spul alleen jammer dat de stroomtoevoerstekker geen standaard kent. Moest oude stroomdraad dus vervangen in plaats van unit zo overzetten. Ook geen usb maar een sigarettenaanstekerplug. is ook een klein minpuntje
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Allcam T830 2CH Taxi QuadHD Wifi GPS dashcam
AllcamT830 2CH Taxi QuadHD Wifi GPS dashcam

○ 2x QuadHD ○ Wifi + GPS ingebouwd ○ 2.0" IPS LCD ○ Met interieur camera

Niet op voorraad
€149,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »