Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

T5 Taxi Dual 2CH 4.0 inch LCD dashcam

Productomschrijving
De T5 2CH Taxi dashcam is een ideale dashcam speciaal ontworpen voor het gebruik in taxi's of rijles auto's. De T5 2CH heeft een 1080p camera die de weg filmt en een tweede VGA camera aan de binnenkant die het interieur en de inzittenden van de filmt. Op deze manier kan zowel een oogje op de weg als het interieur van de auto worden gehouden. Op het...

De T5 2CH Taxi dashcam is een ideale dashcam speciaal ontworpen voor het gebruik in taxi's of rijles auto's. De T5 2CH heeft een 1080p camera die de weg filmt en een tweede VGA camera aan de binnenkant die het interieur en de inzittenden van de filmt. Op deze manier kan zowel een oogje op de weg als het interieur van de auto worden gehouden. Op het grote 4.0 inch LCD scherm zijn bovendien de beelden goed te bekijken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn in rijles auto's om het kijkgedrag van de leerling te laten zien. 

1080p 25fps + VGA video's

De T5 2CH Taxi dashcam filmt met scherpe 1080p resolutie in 25fps, hierdoor zijn veel details zoals kentekens en personen herkenbaar in beeld. De camera kan ook worden ingesteld op 720p 30fps. De camera aan de binnenkant filmt met VGA resolutie.

De opnames van de binnencamera worden als aparte video's op de SD kaart opgeslagen en afzonderlijk van elkaar worden bekeken. 

4.0 inch LCD scherm

Door het grote 4.0 inch LCD scherm is het instellen van de functies doodeenvoudig en kunnen opgenomen video's worden bekeken. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.

Sticker houder

De T5 2CH Taxi dashcam wordt geleverd met een handige draaibare houder met sticker bevestiging. De camera kan hiermee in vrijwel elke gewenste positie worden geplaatst.

32gb support

De T5 2CH Taxi dashcam ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb, hiermee kan zo'n 8 uur in FullHD worden gefilmd.

170˚ wideview lens

Deze T5 2CH Taxi heeft een groothoeklens van 170 graden aan de voorkant en 120 graden aan de binnenkant. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Auto start

De T5 2CH Taxi dashcam dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Parkeerstand

De T5 2CH Taxi dashcam heeft een handige parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In de parkeerstand begint de camera automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen. 

Let erop dat voor het gebruik in de parkeerstand een continue voeding MiniUSB nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. Deze continue voeding zorgt er door de ingebouwde beveiliging tevens voor dat de accu van de auto niet leegraakt.

12MP foto's

De T5 2CH Taxi dashcam heeft naast de mogelijkheid om de filmen ook de optie om foto's in 12 megapixels te maken. Handig om bijvoorbeeld na een ongeluk de schade vast te leggen.

300mAh ingebouwde batterij

De T5 2CH Taxi dashcam heeft een kleine ingebouwde batterij van 300mAh, hiermee kan nog enkele minuten worden gefilmd zonder stroom. Let erop dat de dashcam bij dagelijks gebruik altijd dient te zijn aangesloten op de sigarettenvoeding of een continue voeding om ermee te kunnen filmen.

Ingebouwde microfoon

De T5 2CH Taxi dashcam heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Productspecificaties

EAN
2112888679464
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD + VGA
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Matig
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4 / 5Gebaseerd op 3 reviews
 • 3 / 5
  Gepost door: Patrick op 4 April 2021
  Camera is van 2017 en geluid is defect
 • 5 / 5
  Gepost door: Shahid op 30 Augustus 2020
  Hij werkt goed makelijk instellen
  Hij doet wat hij moet doen.
  Ik heb probleem met aansteker adapter. Had ik mail gestuurd krijg ik binnen 2 werk dagen kostenloos nieuw adapter +nieuwe kabel.
  Top service Allcame is echt ...
  Hij werkt goed makelijk instellen Hij doet wat hij moet doen. Ik heb probleem met aansteker adapter. Had ik mail gestuurd krijg ik binnen 2 werk dagen kostenloos nieuw adapter +nieuwe kabel. Top service Allcame is echt aanrader.
 • 4 / 5
  Gepost door: Richard op 10 Augustus 2019
  Deugdelijk en solide dashcam, maar voor in de lesauto te groot voor op het raam (naast andere benodigde spiegels e.d.) Avondopname viel wat tegen.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Allcam T5 Taxi Dual 2CH 4.0 inch LCD dashcam
AllcamT5 Taxi Dual 2CH 4.0 inch LCD dashcam

○ 1080p + VGA ○ Met interieur cam ○ 4.0" LCD scherm ○ Taxi / Uber dashcam

Niet op voorraad
€69,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »