Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

AZDome PG16S Full Mirror 2K GPS 32gb dashcam

Productomschrijving
De AZDome PG16S Full Mirror is de nieuwste high-end 2K + FullHD dashcam van AZDome met een uniek spiegel of binnenspiegel design. Deze AZDome PG16S Full Mirror 2K heeft een zeer groot 11 inch Touchscreen LCD geïntegreerd in de volledige spiegel die in combinatie met de FullHD achtercamera een digitale binnenspiegel vormt. Door het gebruik van de ...

De AZDome PG16S Full Mirror is de nieuwste high-end 2K + FullHD dashcam van AZDome met een uniek spiegel of binnenspiegel design. Deze AZDome PG16S Full Mirror 2K heeft een zeer groot 11 inch Touchscreen LCD geïntegreerd in de volledige spiegel die in combinatie met de FullHD achtercamera een digitale binnenspiegel vormt.

Door het gebruik van de achtercamera kan het zicht via de spiegel tot 400% worden verbeterd, vooral in het donker en bij slechte weersomstandigheden. De AZDome PG16S Full Mirror 2K heeft daarnaast een parkeerstand, G-sensor en wordt geleverd met GPS antenne en 32gb Micro SD kaart.

Full Mirror design

De AZDome PG16S Full Mirror 2K is een uniek vormgegeven 2CH dashcam en kan over elke binnenspiegel worden geplaatst met de meegeleverde rubberen beugels. Door zijn grote 11 inch Touchscreen LCD scherm vormt hij hiermee een digitale binnenspiegel van hoge kwaliteit. Het beeld van de FullHD achtercamera wordt volledig digitaal weergegeven op het grote LCD scherm en met één 'swipe' op het scherm kan worden gewisseld tussen de voor- en achtercamera.

Met één druk op de knop kan het beeldscherm ook worden uitgeschakeld of in 'stand-by' stand worden gezet waarbij tijd- en datum worden weergegeven. Op deze manier fungeert de AZDome PG16S Full Mirror 2K weer als normale (niet-digitale) binnenspiegel.

Dashcam + inparkeer hulp

Door zijn handige design én achtercamera is de AZDome PG16S Full Mirror 2K ook ideaal om te gebruiken als parkeerhulp bij het inparkeren. De achtercamera wordt geleverd met extra kabel aan de voeding die kan worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht. Indien de auto in zijn achteruit wordt gezet wordt hiermee automatisch de achtercamera groot in beeld weergegeven samen met parkeerhulp indicators.  

Automatische Time Lapse parkeerstand

De AZDome PG16S Full Mirror 2K Full Mirror heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde een foto en wordt dit later als video afgespeeld. Dit heeft een kenmerkend karakter waardoor het lijkt doorgespoeld. Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

Let op: Voor het gebruik van de parkeerstand is de AZDome Mini USB 3-draads Continue voeding vereist (zie accessoires), de parkeerstand kan niet handmatig worden geactiveerd. 

2CH 2K + FullHD

De AZDome PG16S Full Mirror 2K filmt met haarscherpe 2K 1440p resolutie in 30fps aan de voorkant en FullHD 1080p aan de achterkant. Hierdoor zijn veel details zoals kentekens en personen herkenbaar in beeld. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera en ontvangt ook stroom via deze kabel, er is dus geen extra stroomtoevoer nodig.

Voor langere voertuigen is een verlengkabel van 10m verkrijgbaar voor de achter camera (zie accessoires). Handig als je de dashcam bijvoorbeeld in een camper of caravan wil gebruiken.

Inclusief GPS antenne

Met de meegeleverde GPS ontvanger voor de AZDome PG16S Full Mirror 2K worden de actuele coördinaten bijgehouden en wordt ook de snelheid in beeld weergegeven. Met de speciale software van AZDome kunnen a.d.v. deze coördinaten later de locaties van opgenomen beelden worden weergegeven op de computer. 

Inclusief 32gb en 128gb support

De AZDome PG16S Full Mirror 2K ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 20 uur in FullHD worden gefilmd. Standaard wordt een 32gb Micro SD kaart meegeleverd, goed dus voor ongeveer 5 uur aan opnames. 

170˚ + 150˚ wideview lens

Deze AZDome PG16S Full Mirror 2K heeft een groothoeklens van 170 graden aan de voorkant en 150 graden aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat een zeer groot gedeelte rondom de auto wordt vastgelegd.

Auto start

De AZDome PG16S Full Mirror 2K dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart en stopt met filmen wanneer de auto wordt uitgezet. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. 

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

12MP foto's

De AZDome PG16S Full Mirror 2K heeft naast de mogelijkheid om de filmen ook de optie om foto's in 12 megapixels te maken. Handig om bijvoorbeeld na een ongeluk de schade vast te leggen.

Ingebouwde microfoon

De AZDome PG16S Full Mirror 2K heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Handige Dual USB sigarettenvoeding

Deze AZDome dashcam wordt geleverd met een handige Dual USB sigarettenplug en losse voedingskabel. In de plug zitten twee USB poorten waarvan één wordt gebruikt voor het voeden van de dashcam. De andere USB poort kan worden gebruikt voor het opladen van andere apparatuur zoals je mobiele telefoon.

Productspecificaties

EAN
2112888680439
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
2K + FullHD 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Zeer goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.4 / 5Gebaseerd op 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Deventer[] op 2 Februari 2022
  Hele mooie dashcam, werkt in praktijk fijner dan de standaard binnenspiegel (had ik eerder moeten weten). Wordt compleet geleverd met GPS, SD kaart etc. Na installatie (die wat lang duurt) dus meteen kunnen rijden en filmen. T...
  Hele mooie dashcam, werkt in praktijk fijner dan de standaard binnenspiegel (had ik eerder moeten weten). Wordt compleet geleverd met GPS, SD kaart etc. Na installatie (die wat lang duurt) dus meteen kunnen rijden en filmen. Top service van Allcam ook in de tussentijd!
 • 3 / 5
  Gepost door: Ann M. op 21 Januari 2022
  Weet ni teveel hoe het werkt allemaal.... Nergens Nederlandstalige gebruiksaanwijzing te vinden. Dus kan het ni echt gebruiken.
 • 5 / 5
  Gepost door: Peter op 6 Oktober 2021
  Heel tevreden met de service van Allcam en deze dashcam. Had een hoop vragen voor de aanschaf van een dashcam voor onze camper en ben erg goed geholpen bij het proces. Deze PG16S voldoet aan al mijn wensen: scherp beeld, inpar...
  Heel tevreden met de service van Allcam en deze dashcam. Had een hoop vragen voor de aanschaf van een dashcam voor onze camper en ben erg goed geholpen bij het proces. Deze PG16S voldoet aan al mijn wensen: scherp beeld, inparkeerhulp, touchscreen etc.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

AZDome AZDome PG16S Full Mirror 2K GPS 32gb dashcam
AZDomeAZDome PG16S Full Mirror 2K GPS 32gb dashcam

○ 2K + 1080p ○ ADAS ○ 11" IPS Touchscreen ○ Incl. GPS en 32gb

Niet op voorraad
€169,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »