Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Xiaomi 70Mai Continue voeding Micro USB 3-draads

Productomschrijving
Xiaomi 70Mai (UP20) Continue voeding Micro USB 3-draads voor gebruik van meeste Xiaomi 70Mai dashcams zoals de Xiaomi 70Mai 1S, Pro, Lite, A500 en A800 en Rearview Mirror. 3-draads Deze Xiaomi continue voeding is een 3-draads 'hardwire kit' die op drie punten wordt aangesloten, bij voorkeur bij de zekeringskast van de auto. De rode kabel wordt op...

Xiaomi 70Mai (UP20) Continue voeding Micro USB 3-draads voor gebruik van meeste Xiaomi 70Mai dashcams zoals de Xiaomi 70Mai 1S, Pro, Lite, A500 en A800 en Rearview Mirror.

3-draads

Deze Xiaomi continue voeding is een 3-draads 'hardwire kit' die op drie punten wordt aangesloten, bij voorkeur bij de zekeringskast van de auto. De rode kabel wordt op een zekering aangesloten die continue stroom levert (ook bij een uitgeschakeld contact), de gele op een geschakelde zekering (die alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact) en de zwarte op de aarde. Op deze manier stuurt de voeding een signaal door naar de dashcam wanneer het contact wordt aan- en uitgezet zodat de dashcam automatisch naar de parkeerstand zal overschakelen.

Accu beveiliging

De voeding heeft een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt bij een spanning van 11.4V/22.8V of lager. Op die manier wordt de accu van de auto niet teveel belast en schakelt de dashcam uit wanneer de spanning te laag wordt. Hij is geschikt voor 12V en 24V voertuigen.

Installatie

Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van deze Continue voeding. Bij deze Continue voeding zit standaard al een Mini/ATS zekering aan beide kabels. Als jouw auto dit type zekeringen gebruikt en je nog twee vrije plekken (continue én geschakeld) over hebt kun je deze zekeringen daar simpelweg in plaatsen. Als je auto geen Mini zekeringen heeft óf je geen geschikte vrije plekken meer hebt dan zul je alsnog gebruik moeten maken van een zekeringhouder. De Mini zekeringen knip je dan van de kabel af en het gestripte uiteinde plaats je in het omhulsel van de zekeringhouder (zie stap 5 bij de installatie).

Specificaties

Lengte: 3.0m (Stekker -> 2.5m -> Omvormer > 0.5m -> Zekering/Accu).
Stekker: Micro USB
Input: 12V/24V
Output: 5V 2.4A
Accu bescherming: 11.4V
Type: 3-draads

Productspecificaties

EAN
6971669780692

Reviews

3 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 3 / 5
    Gepost door: Hans K. op 8 Augustus 2022
    Mooi lang snoer, het stukje electronica/onderspannings beveiliging is klein genoeg om netjes weg te werken, bij past het met gemak achter de bekleding van het raamstijl.
    Aandacht punt zijn de snoertjes die je gebruikt om het ...
    Mooi lang snoer, het stukje electronica/onderspannings beveiliging is klein genoeg om netjes weg te werken, bij past het met gemak achter de bekleding van het raamstijl. Aandacht punt zijn de snoertjes die je gebruikt om het geheel aan te sluiten op de zekeringen. Deze draadjes zijn zo dun dat ze bijna niet met goed fatsoen in een kabelschoentje passen. Na wat gepreigel werkt alles naar behoren.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Xiaomi Xiaomi 70Mai Continue voeding Micro USB 3-draads
XiaomiXiaomi 70Mai Continue voeding Micro USB 3-draads

Niet op voorraad
€17,50 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »