Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.

Viofo A139 Pro 2CH 4K Wifi GPS dashcam

Productomschrijving
De Viofo A139 2CH is de nieuwste dashcam van Viofo met voor- en achter camera. De Starvis 2 sensor zorgt voor kraakheldere beelden zowel overdag als in 's nachts. Deze Viofo A139 2CH 4K Wifi GPS is uitgerust met supersnelle- en stabiele Dual-Band Wifi (2.4GHz en 5GHz), tevens wordt hij standaard geleverd met GPS houder en is er de mogelijkheid hem ...

De Viofo A139 2CH is de nieuwste dashcam van Viofo met voor- en achter camera. De Starvis 2 sensor zorgt voor kraakheldere beelden zowel overdag als in 's nachts. Deze Viofo A139 2CH 4K Wifi GPS is uitgerust met supersnelle- en stabiele Dual-Band Wifi (2.4GHz en 5GHz), tevens wordt hij standaard geleverd met GPS houder en is er de mogelijkheid hem met een Bluetooth SOS knop te bedienen.

4K + FullHD opnames

Doordat de Viofo A139 2CH 4K Wifi GPS is uitgerust met twee camera's kan met deze dashcam zowel voor, achter én binnen in de auto worden opgenomen. De voorste dashcam neemt op met 4K resolutie in 30fps en de achter camera met 1080p Full HD 30fps. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera. De beelden van de twee andere camera's worden apart opgeslagen op de SD kaart.

Dual-Band Wifi

De Viofo A139 2CH 4K Wifi GPS is uitgerust met dual-band Wifi waardoor de bestandsoverdracht zeer snel is het het netwerk erg betrouwbaar. Via de Viofo App kunnen via de wifi op elke iOS en Android telefoon en tablet direct de beelden worden bekeken en gedownload. 

2x SONY Starvis sensor

De Viofo A139 2CH 4K Wifi filmt met haarscherpe beeldkwaliteit. Door de supersnelle Novatek 96660 chip in combinatie met de drie SONY sensors zijn alle details goed zichtbaar, ook in het donker.

Automatische parkeerstand

De Viofo A139 2CH 4K Wifi is uitgerust met een automatische parkeerstand met bewegingsdetectie of Time Lapse. Bij bewegingsdetectie staat de camera op stand-by en begint hij een opname van 30 seconden wanneer een beweging wordt waargenomen. Bij Time Lapse neemt de camera continue een 1fps video op die later (versneld) als 30fps video kan worden afgespeeld. Op deze manier is altijd bewijsmateriaal beschikbaar wanneer de auto is beschadigd terwijl deze geparkeerd stond.

Let op: De automatische parkeerstand werkt enkel indien de dashcam wordt gebruikt met de Viofo Continue voeding USB-C (zie accessoires). Indien aangesloten zal de camera automatisch overschakelen in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en overgaan op de normale opname wanneer de auto wordt gestart.

Bluetooth SOS knop (optioneel)

Met de handige optionele Viofo A139 2CH 4K Wifi Bluetooth SOS knop kan met één druk op de knop een handmatige SOS opname worden gestart op de Viofo A139 2CH 4K Wifi. De SOS knop kan eenvoudig met de Viofo A139 2CH 4K Wifi worden verbonden door de dashcam aan te zetten en de knop 3 seconden ingedrukt te houden. Het blauwe indicatie LEDje op de knop zal blauw branden indien de verbinding succesvol tot stand is gebracht. De SOS knop kan op elke gewenste plek binnen het voertuig worden gemonteerd d.m.v. de meegeleverde plakker.

GPS module

De Viofo A139 2CH 4K Wifi wordt standaard geleverd met GPS module. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien wordt via de GPS de plek onthouden van de plaatsen waar is gefilmd met de dashcam. Via de software op de PC kan daardoor de afgelegde route worden bekeken.

De GPS zit verwerkt in de houder die op de ruit wordt bevestigd. Optioneel kan een extra GPS houder worden besteld wanneer de dashcam in meerdere voertuigen wordt gebruikt. De GPS houders blijven op de ruit bevestigd en de camera kan hierdoor eenvoudig worden gewisseld tussen de voertuigen.

140˚ + 165˚ wideview lens

Door de 140˚ + 165˚wideview 'fish eye' lens heeft de Viofo A139 2CH 4K Wifi een groot bereik en wordt bijna alles in de omgeving en in de auto opgenomen.

1.6 aperture 7G lens

Door de 1.6 aperture en 7G lens wordt veel licht opgevangen waardoor de kwaliteit van de beelden zowel overdag als in het donker zeer goed is.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

WDR

De Viofo A139 2CH 4K Wifi is uitgerust met WDR (Wide Dynamic Range) hardware. Hierdoor past de dashcam de lichtintensiteit automatisch aan afhankelijk van de omgeving. De WDR garandeert hierdoor de beste beeldkwaliteit onder wisselende omstandigheden.

Auto start

De Viofo A139 2CH 4K Wifi dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Viofo A139 2CH 4K Wifi dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

AV uitgang

Via de AV uitgang kan het beeld van de dashcam worden weergegeven op een externe monitor, zoals een ingebouwd navigatie systeem van de auto. Voor het overdragen van de beelden is een AV kabel nodig.

Inclusief CPL filter

Met de standaard meegeleverde CPL filter wordt een optimale bescherming en beeldkwaliteit gegarandeerd onder zonnige omstandigheden. De CPL filter werkt voor de dashcam als een polaroid zonnebril voor de ogen. Schadelijke UV straling wordt gefilterd en hinderende reflecties worden weggenomen. De beeldkwaliteit en duurzaamheid van de camera worden daardoor verbeterd.

Super capacitor batterij

De Viofo A139 2CH 4K Wifi is uitgerust met een super capacitor batterij. Deze batterij zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Ingebouwde microfoon

Door de ingebouwde microfoon in deze dashcam wordt ook het geluid in en rondom de auto opgenomen. De microfoon kan desgewenst worden uitgezet

512gb support

De Viofo A139 2CH 4K Wifi ondersteunt MicroSD kaarten tot 512gb. Dit is genoeg voor zo’n 90 uur FullHD video (24 uur in 2CH).

Productspecificaties

EAN
6972147072001
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
4K 3840*2160P + FullHD
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Stefan H. op 2 Mei 2023
    Mooi apparaat met een fijn werkende app! Ik was een beetje sceptisch of een camera zonder beeldscherm me wel zou bevallen maar in de praktijk mis ik het scherm helemaal niet. Ik heb voor deze gekozen omdat het de eerste/enige ...
    Mooi apparaat met een fijn werkende app! Ik was een beetje sceptisch of een camera zonder beeldscherm me wel zou bevallen maar in de praktijk mis ik het scherm helemaal niet. Ik heb voor deze gekozen omdat het de eerste/enige dashcam is die op het moment van aankoop al de Sony Starvis 2 sensor had, de reviews online zijn positief en de beelden die ik ervan op YouTube zag veelbelovend. Ik ben erg tevreden over de beeldkwaliteit van de filmpjes die ik tot nu toe heb uitgelezen, zelfs de 1080p achtercamera valt geen eens tegen. Al was dat laatste wel iets waar ik vooraf m'n bedenkingen bij had. 1080p had m'n vorige camera ook ... (Viofo A129 duo), maar het ziet er bij deze camera desondanks toch beter uit. Hier kan ik weer een hele tijd mee vooruit, het is echt een grote stap vooruit vergeleken met m'n vorige dashcam. Paar kleine kritiekpuntjes; *het apparaat wordt best wel warm, ik ben benieuwd hoe dat in de zomer gaat zijn als de auto in de volle zon staat. *als het apparaat helemaal is uit gegaan en hij start opnieuw op dan duurt dat wel ietsjes aan de lange kant. Voordat hij eenmaal aan het opnemen is ben je al onderweg. *wifi gaat soms vanzelf uit, of juist aan zonder dat je de wifi-knop hebt aangeraakt. Beetje vreemd, maar ik ga er vanuit dat er nog wel een keer een firmware-update komt die dit euvel oplost. Zodra er een nieuwe versie is zet ik die er direct even op. Verder is alles erg netjes verpakt, Viofo probeert je duidelijk wel een 'premium unboxing experience' te geven. Het is ook fijn dat je het polarisatiefilter niet meer los erbij hoeft te kopen. Tip; neem de hardwirekit er ook bij, parkeermodus werkt ook super! Al met al ben ik erg tevreden! Kost wat, maar dan heb je ook wat.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Viofo Viofo A139 Pro 2CH 4K Wifi GPS dashcam
ViofoViofo A139 Pro 2CH 4K Wifi GPS dashcam

○ 4K+ FullHD ○ Wifi + GPS ○ Autom. parkeerstand ○ Met CPL filter

Niet op voorraad
€269,95 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »