Terug

Qvia AR790 WD 2CH Dual Wifi GPS 32gb dashcam

Op voorraad

  249,- € 229,- Gratis verzending

  • Gratis verzending & tot 23.45uTooltipGratis verzending bij bestellingen vanaf €50.
  • 60 dagen gratis retourneren
  • Dashcam ervaring: 7+ jaar
  • Bekend van RTL Nieuws

  Productomschrijving

  Qvia AR790 WD 2CH Dual Wifi GPS 32gb dashcam

  - 2x SONY sensor
  - Wifi en GPS
  - Autom. parkeerstand
  - Met 32gb MicroSD

  Lees de volledige productomschrijving

  De stijlvolle AR790 WD 2CH dashcam is een ideale dashcam voor iedere bestuurder. De twee camera’s hebben een strak design en compact formaat. Hierdoor past deze dashcam in vrijwel elke auto. Ondanks zijn formaat is hij uitgerust met de meest uitgebreide functies. De Qvia AR790 WD heeft ingebouwde Wifi, GPS en een G-sensor. Daarnaast filmt de AR790 met de beste 1080p videokwaliteit door het gebruik van de SONY Exmor sensor en is hij bestand tegen extreme temperaturen van -40˚C tot 80˚C.

  Let op: Bij deze dashcam wordt standaard enkel een continue voeding geleverd. Een sigarettenvoeding is optioneel verkrijgbaar (zie accessoires).

  Wifi

  De Qvia AR790 WD 2CH is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden ‘ingelogd’ op de AR790 WD 2CH dashcam. De speciaal ontworpen Qvia app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

  ADAS

  Het ADAS systeem op deze Qvia AR790 WD 2CH is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

  FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

  LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

  FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

  *Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen.

  Time Lapse parking mode

  Deze Qvia AR790 WD 2CH heeft als één van de eerste dashcams de mogelijkheid om in een continue parkeermodus middels Time Lapse video's op te slaan. Bij time lapse wordt elke seconde een foto gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het grote voordeel van time lapse is dat er een stuk meer data op de SD kaart kan worden opgeslagen.

  5 opnamestanden

  De AR790 WD 2CH kan beelden opnemen op vijf verschillende manieren:

  Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

  Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

  Parkeer opname: In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

  Continue parkeer opname: In deze stand wordt elke seconde een foto gemaakt die later als een time lapse video kunnen worden afgespeeld. Op deze manier kan met een 32gb SD kaart ongeveer 15 uur aan video worden opgeslagen.

  Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

  2CH SONY Exmor sensor

  Deze uitzonderlijke Qvia AR790 WD 2CH dashcam is uitgerust met twee SONY Exmor sensors in de voor- en achtercamera. Deze sensoren staan garant voor de allerscherpste 1080p FullHD videokwaliteit, zowel vóór als achter dus. De voorste camera neemt met 30fps beelden op met een 135 graden groothoeklens. De camera achter heeft een 130 graden groothoeklens en neemt beelden op met 24fps. De chipset die wordt gebruikt is de veelbekroonde Ambarella A12.

  2CH opname

  De Qvia AR790 WD 2CH heeft twee camera’s om een groot gedeelte in- en/of rondom de auto op te nemen. De voorste camera wordt op het raam of dashboard bevestigd en is de hoofdmodule. Hij bevat alle aansluitingen en de SD kaart. De tweede camera van de Qvia AR790 WD 2CH die op elke gewenste locatie kan worden bevestigd wordt door een lange kabel (kabel 5 meter meegeleverd) verbonden met de voorste camera. De beelden worden tegelijk opgenomen op de SD kaart.

  256gb opslagcapaciteit

  De Qvia ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb, dat is goed voor zo’n 60 uur aan FullHD video’s. De AR790 WD 2CH wordt standaard geleverd met een 32gb Micro SD van Qvia. Deze Qvia SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in Qvia camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

  Ingebouwde GPS

  Door de ingebouwde GPS in de AR790 WD 2CH worden alle coördinaten van de locaties waar is opgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

  Format-free functionaliteit

  Door de handige format-free functie in deze Qvia AR790 WD 2CH dashcam is het niet meer nodig om de SD kaarten te formatteren. De software regelt zelf het formatteren zodat de SD kaarten en de camera altijd perfect blijven functioneren en samenwerken. Naast het automatisch formatteren staat dit systeem ook garant voor een beter behoud van de SD kaart, minder lees- en schrijffouten en geen verlies van data.

  Automatische low voltage Cut-off

  De slimme Qvia AR790 WD 2CH dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de AR790 WD 2CH zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

  Ingbouwde security LED’s

  De Qvia AR790 WD 2CH heeft in de voor- en achtercamera een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED’s kunnen in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

  Bestand tegen extreme temperaturen

  Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de Qvia AR790 WD 2CH bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -40˚C en +80˚C.

   

  Plus- en minpunten

  Plus- en minpunten

    De beste 1080p kwaliteit door de Sony Exmor sensors.

    2CH opnames om voor- en achter de auto op te nemen.

    Hij heeft een Wifi functie om beelden draadloos te delen.

    Door zijn strakke vormgeving valt hij nauwelijks op.

    Ingebouwde GPS en G-sensor.

    Door de parkeermodus kan hij ook worden gebruikt om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat.

    Standaard met continue voeding geleverd.

    256gb SD opslagcapaciteit.

    De camera heeft geen LCD scherm.

  Specificaties

  Specificaties voor: Qvia AR790 WD 2CH Dual Wifi GPS 32gb dashcam

  • Video resolutie FullHD + FullHD
  • Night vision Goed
  • Wifi
  • GPS Ingebouwd
  • Bevestiging Zelfklevend
  • Bekijk alle specificaties
  • LCD scherm
  • Touchscreen
  • Parkeerstand (bewegingsdetectie)
  • Parkeerstand (Time lapse)
  • Parkeerstand activering Automatisch (na uitzetten contact)
  • Cloud via Wifi hotspot
  • Cloud via Simkaart
  • ADAS
  • HDMI/AV out
  • CPL filter optie
  • Loop recording
  • G-sensor
  • Microfoon
  • Speaker
  • Maximale geheugen 256gb
  • Type geheugen Micro SD
  • Stekker DC
  • Voeding 12/24V
  • Batterij Super capacitor
  • Aantal camera's 2CH
  • Kijkhoek voor 135˚
  • Kijkhoek achter 130˚
  • Beeldsensor Sony IMX322
  • Chip Ambarella A12
  • Afmetingen 10.0*6.1*3.8 cm
  • Garantie 2 jaar
  • HandleidingDownload
  • In de doos Qvia AR790 WD 2CH front
   Qvia AR790 WD 2CH rear
   Continue voeding (4 meter)
   Verbindingskabel achtercamera (5 meter)
   Raamhouder
   32GB Qvia Micro SD kaart
   Handleiding (Engels)
  Video

  Reviews

  Gebruikers beoordelingen 4.55 / 5Reviews:(18)

  • RT Door Robbert - 16-07-2020 06:53

   4 / 5

   Mooie compacte camera met zeer goed beeld van beide camera’s.
   Software is matig, ADAS is niet aan te passen en bij aanpassingen van formatteren van 2 weken, naar 4 weken gaat hij terug naar fabrieksinstellingen.

  • RD Door Richard - 25-01-2020 08:30

   5 / 5

   Een 2-tal weken geleden de camera geïnstalleerd. Montage is simpel, doch de stekker van de stroomaanvoer dien je met veel kracht in de camera te duwen. Camera instellen gebeurt met de app, WIFI. Handig en snel. Tip: zet het geluid af. Camera geeft voor van alles en nog wat meldingen met diverse geluidjes (instelling GPS en WiFI, reacties op verkeer, etc.) Precies een hoop vogels die in je auto zitten ;-) In elk geval goeie aankoop! Tip 2: om problemen te vermijden, meld je camera bij de overheid. Je filmt de openbare weg en dus andere mensen (privacy)

  • RD Door Richard - 02-07-2019 15:25

   4 / 5

   Mooie scherpe opnames voor een schappelijke prijs. Handleiding is niet in het nederlands evenals de app.

   Wifiverbinding valt regelmatig weg, maar dat is op zich niet erg. Wel viel de camera van de voorruit af bij een buitentemperatuur van 35 graden. Nieuwe tape erop en hij blijft weer zitten. De app is voor verbetering vatbaar. Hij synchroniseert bv de tijd niet met mijn telefoon. Al met al een goede aankoop op een paar kleine kinderziektes na. Hopelijk met een software update op te lossen.

  • RD Door Richard - 11-03-2019 09:26

   5 / 5

   Ik heb de dashcam nu drie weken in gebruik, beeld is top en haarscherp. Configureren is wel een dingetje en daar moet je even tijd insteken. Bij normaal rijden zag ik continu "Events" voorbij komen. Dit heeft te maken met de "X, Y, Z" afstelling deze heb ik nu aangepast en zie bijna geen spontane "Events" meer. Hoe ik hem precies moet configureren met de Qvia LK-530 battery pack daar ben ik nog niet uit, hopelijk kan Allcam daar nog tips over geven. Ik heb de laatste firmware versie geladen en het valt mij op dat GPS zeer vaak weg is, dit kan trouwens ook aan mijn voorruit liggen, loodscherm. Inloggen via Wifi lukt ook ineens niet meer, als ik dat wil doen voert de dashcam een reset uit en start opnieuw op. Op zich een prima dashcam enkel uitleg in de gebruiksaanwijzing en software verdiend zeker nog aandacht. Allcam prima winkel en super snel alles netjes bezorgt.

  • RD Door Richard - 20-10-2018 10:10

   4 / 5

   Erg vlotte levering en geeft mooie/heldere beelden, montage was een dingetje maar is uiteindelijk toch gelukt.

   Hoop hiermee (zal wel nooit meer gebeuren) de volgende doorrijder te kunnen achterhalen.

  • RD Door Richard - 31-05-2018 22:24

   5 / 5

   Geld uitgeven aan een camera en toch een matig beeld wil ik niet, dus toch maar iets meer uitgegeven aan dit systeem. Na de eerste week nog geen spijt van, beeld is echt helder en scherp, ook bij minder licht. Dat je via de app niet alles kan instellen en dus weer met het SD kaartje naar de PC moet is wat minder handig. Systeem lijkt wat overgevoelig voor drempels e.d., krijg steeds weer geluidjes. Kwestie van juiste afstelling nog vinden denk ik. WiFi link is wat traag met een ruime 1 Mbit/s.

  • RD Door Richard - 26-03-2018 10:37

   4 / 5

   Prima beeld.

   De handleiding moet ik nog verder bestuderen, want het signaal bij inhalende auto's ( vergelijkbaar met het waarschuwings signaal door zelf te dicht achter een voorganger te rijden) is wat krap afgesteld. De meeste inhalers gaan te snel terug naar mijn rijbaan. Geluid dus nog even uitgezet.

  • RD Door Richard - 24-03-2018 18:17

   4 / 5

   Geweldige camera. Echt heel mooi beeld.

   Verder is de service bij Allcam er een waar veel zaken een voorbeeld aan kunnen nemen.

   Ik had een flink probleem door mijzelf veroorzaakt. Het werd fantastisch opgelost door met name René Boer.

   Bedrijf is een echte aanrader.

  • RD Door Richard - 01-03-2018 15:43

   5 / 5

   Deze dashcam gekocht voor de verjaardag van mijn man. Hij is er erg blij mee. Installatie laten doen bij een monteur zonder al teveel problemen. Werkt nu goed en valt nauwelijks op in de auto. Wil ook even mijn complimenten geven over de service van Allcam. Ze stond altijd klaar voor vragen en de levering was erg snel. Ook wat leuke accessoires bij de bestelling ontvangen, super!

  • RD Door Richard - 09-10-2017 13:57

   4 / 5

   Zee tevreden over de beelden. Top product. Installeren was even moeizaam. Dit vanwege het kunnen aansluiten en wegwerken van de kabels. Maar het resultaat mag er zijn. De handleiding zou in het Nederlands mogen. Maar gezien de uitleg met tekening en foto's kom je er zeker uit. Nog geen gebruik gemaakt van de hulplijn. Maar gezien de opmerkingen van de andere gebruikers ben ik vol vertrouwen. Misschien zijn er mensen die opzien tegen de prijs. Maar doe net als ik neem de stap en je zal zeker geen spijt hebben van de aanschaf. Je hebt dan wel een top product in handen.

  • RD Door Richard - 28-09-2017 14:01

   4 / 5

   Dit is echt een camera met een messcherp beeld. Zeker als je dat terug ziet op je beeldscherm.

   Ook heel veel dank voor de medewerker(s) van www.allcam.nl.

   Nadat ik mijn wachtwoord op de Qvia app verkeerd had ingetoetst en ik via WiFI geen verbinding meer kon maken tussen de dashcam en mijn gsm, was 1 mail voldoende om binnen een uur de oplossing in

   Jip en Janneke taal van www.allcam.nl te mogen ontvangen.

   Kortom, ik ben super tevreden over mijn aanschaf en de medewerker(s).

  • RD Door Richard - 19-09-2017 15:53

   5 / 5

   Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding als je het mij vraagt. Voor €100,- minder een vergelijkbare camera uit het hoogste segment. Gebruik de 16gb SD kaart die erbij werd geleverd, hiermee doet de camera het uitstekend en heb ik ongeveer 2 uur aan 2CH video (voor en achter). Heb begrepen dat sommige MicroSD kaarten niet helemaal goed werken, maar heb hier dus geen ervaring mee. Video's zijn makkelijk te bekijken via de App. Eerst was de Wifi verbinding niet helemaal stabiel maar dat is met de laatste firmware update verholpen gelukkig. Heb Allcam hierover ge-emaild en ze stonden me vriendelijke te woord. Zeer tevreden klant!

  • RD Door Richard - 05-08-2017 13:24

   5 / 5

   De camera is wat je mag verwachten van een camera in deze prijsklasse.

   Vooral het personeel van Allcam is geweldig geen vraag te gek, zeer snelle respons(op mail), altijd een oplossing voor elk probleem, kortom de service een dikke 10. dit is belangrijker dan alleen maar de laagste prijs. petje af

  • RD Door Richard - 27-07-2017 22:06

   5 / 5

   De camera's geven een prima beeld. Installatie is duidelijk. Jammer dat de achtercamera niet ook afneembaar is, maar dat was al duidelijk voor de aanschaf. Omdat het pakketje ook naar een afhaalpunt gestuurd kon worden, had ik het snel in huis. Jammer dat de camera en de App starten in het Koreaans, waardoor het pas in het Engels is, nadat je de taal veranderd hebt.

  • RD Door Richard - 30-06-2017 14:32

   5 / 5

   Natuurlijk zijn er dashboard camera's voor minder geld, maar dit is wel een topper.

   Ik kwam op deze camera terecht door gewoon mijn "requirements in te vullen"

   - geen scherm om het formaat klein te houden

   - plak en geen zuignap bevestiging

   - ingebouwde GPS (in de voet)

   - HD beeld

   - voor en achter

   Toen ik de camera zag was ik meteen enthusiast. Ik ga de ADAS niet gebruiken (zit al in mijn auto). De camera is overigens goed via een smartphone (WiFI) of de PC in te stellen (SD card in de PC and start de app). De mensen achter de webshop helpen prettig en handelen alles zeer behulpzaam af.

  • RD Door Richard - 16-05-2017 15:23

   5 / 5

   Heel blij met mn aankoop. Compacte camera's en super beeldkwaliteit. LCD scherm mis ik niet want wanneer kijk je daar nou op?

  • RD Door Richard - 24-04-2017 13:55

   5 / 5

   Deze camera nu een weekje in gebruik en ben erg tevreden over de werking. Bediening zeer eenvoudig en kwaliteit van de beelden uitstekend, ook in het donker.

  • RD Door Richard - 06-03-2017 11:16

   4 / 5

   Super tevreden met deze dashcam. Installeren kostte wat tijd maar eenmaal geplaatst valt hij nauwelijks op en de beeldkwalitiet is echt geweldig.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Qvia AR790 WD 2CH Dual Wifi GPS 32gb dashcam

   Qvia AR790 WD 2CH Dual Wifi GPS 32gb dashcam

   249,- € 229,-