Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Motocam X2V 3CH FullHD vrachtwagen dashcam

Productomschrijving
De Motocam X2V 3CH is een zeer degelijke 3CH vrachtwagen dashcam met 2 losse VGA camera's en één FullHD dashcam aan de voorkant. De twee losse VGA camera's zijn bedoeld om aan de zijkanten van de cabine te monteren. FullHD + 2x VGA camera's De Motocam X2V 3CH is uitgerust met één FullHD camera aan de voorkant, deze zit verwerkt in de module m...

De Motocam X2V 3CH is een zeer degelijke 3CH vrachtwagen dashcam met 2 losse VGA camera's en één FullHD dashcam aan de voorkant. De twee losse VGA camera's zijn bedoeld om aan de zijkanten van de cabine te monteren.

FullHD + 2x VGA camera's

De Motocam X2V 3CH is uitgerust met één FullHD camera aan de voorkant, deze zit verwerkt in de module met het LCD scherm. De twee losse camera's filmen met VGA en zijn uitgerust met Infrarood LED's voor prima nachtzicht. De twee losse camera's worden verbonden aan de module en alle camera's nemen tegelijk op. Alle bestanden worden afzonderlijk van elkaar opgeslagen op de SD kaart. 

De losse camera's zijn waterproof en kunnen daarom buiten worden gemonteerd. De camera's worden geleverd met volgende kabellengtes:

Cam 1 FullHD 140˚: In dashcam
Cam 2 VGA 120˚: 6m (links)
Cam 3 VGA 120˚: 6m (rechts)

3.0" LCD scherm

De Motocam X2V 3CH vrachtwagen dashcam heeft een groot en helder 3.0 inch LCD scherm waar de opnames op worden weergegeven. Gekozen kan worden om alle camera's tegelijk in beeld te tonen of slechts één tegelijk.

Loop recording

Net als bij elke 'standaard' dashcam heeft de Motocam X2V 3CH vrachtwagen dashcam loop recording waardoor de oudste bestanden automatisch worden overschreven voor nieuwe bestanden. Op die manier blijft de dashcam altijd door filmen, zelfs wanneer de SD kaart vol is. Afhankelijk van de grootte van de SD kaart worden de laatst gereden uren daardoor bewaard.

Auto start

De Motocam X2V 3CH vrachtwagen dashcam begint automatisch met filmen wanneer de wagen wordt gestart en hij stopt automatisch wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er na montage dus eigenlijk niet meer naar om te kijken. Voorwaarde voor het automatisch starten en stoppen is dat de sigarettenvoeding alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact, hierdoor merkt de dashcam namelijk wanneer het contact wordt in- en uitgeschakeld.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Motocam X2V 3CH wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd. Op deze manier ben je er zeker van dat de belangrijkste bestanden altijd blijven bewaard. De gevoeligheid van de G-sensor kan in het menu worden aangepast.

Screensaver

De Motocam X2V 3CH heeft een ingebouwde screensaver. Deze screensaver schakelt het scherm - standaard na 1 minuut - automatisch uit zodat de bestuurder niet teveel wordt gehinderd tijdens het rijden. Het scherm kan weer worden geactiveerd met één druk op de Bluetooth- of OK knop. De screensaver kan in het menu ook worden uitgeschakeld, het scherm blijft dan altijd aan. 

Ingebouwde microfoon

Deze Motocam X2V 3CH dashcam heeft een ingebouwde microfoon. De video's zijn dus voorzien van audio. De microfoon kan met één druk op de Menu knop worden aan- en uitgezet.

Sticker bevestiging

Motocam X2V 3CH wordt geleverd met stevige houder met sticker bevestiging voor het LCD scherm. Het scherm kan daardoor op de voorruit worden bevestigd zodat hij goed zichtbaar is. 

Met 4m sigarettenvoeding

De Motocam X2V 3CH wordt geleverd met 5V/3A sigarettenvoeding van 4 meter om de dashcam te voorzien van stroom. De voeding is geschikt voor 12V en 24V voertuigen. Het gebruik van een andere voeding is (zonder knippen) niet mogelijk door de speciale connectors waarmee de voeding wordt verbonden aan de dashcam. 

Datum- en tijdsregistratie

De dashcam slaat de beelden op met datum- en tijdsregistratie onderin de video's. Later kan dus precies worden gezien wanneer bepaalde opnames zijn gemaakt.

Bekijken van beelden

Het bekijken van de opgenomen beelden van de Motocam X2V 3CH kan via de PC of op de dashcam zelf. De dashcam wordt geleverd met USB kabel waarmee de dashcam kan worden verbonden aan de PC. De videobestanden worden als normale MP4 bestanden op de SD kaart opgeslagen, deze kunnen met elke video player op de PC worden bekeken.

128gb MicroSD ondersteuning

De Motocam X2V 3CH ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 12 uur FullHD opnames.

Productspecificaties

EAN
2112888679785
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD + 2x VGA
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Twan op 29 April 2022
    Vind het beeld van deze X2V best goed voor dit geld, maar verder zijn er niet heel veel opties op de dashcam.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Motocam Motocam X2V 3CH FullHD vrachtwagen dashcam
MotocamMotocam X2V 3CH FullHD vrachtwagen dashcam

○ FullHD + 2x VGA ○ 3.0" TFT scherm ○ Infrarood LED's ○ Aluminium case

Niet op voorraad
€249,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »