Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Mio MiVue 788 Touch Connect Wifi GPS dashcam

6% Korting
Productomschrijving
De Mio MiVue 788 Touch Connect is een Bluetooth dashcam met zeer uitgebreide functies zoals ingebouwde Wifi en GPS. Door de Bluetooth functie kunnen meldingen en berichten van een telefoon worden weergegeven op de dashcam. Hij filmt met 1080p in 30fps en heeft een kijkhoek van 140˚. Door de SONY IMX 323 beeldsensor is de beeldkwaliteit ook bij wei...

De Mio MiVue 788 Touch Connect is een Bluetooth dashcam met zeer uitgebreide functies zoals ingebouwde Wifi en GPS. Door de Bluetooth functie kunnen meldingen en berichten van een telefoon worden weergegeven op de dashcam. Hij filmt met 1080p in 30fps en heeft een kijkhoek van 140˚. Door de SONY IMX 323 beeldsensor is de beeldkwaliteit ook bij weinig licht erg goed. Ook is de MiVue 788 uitgerust met een ADAS systeem dat de bestuurder kan waarschuwen bij gevaarlijke situaties. Hij is eventueel uit te breiden met de MiVue A30 rear cam.

Bluetooth connectie

De Mio MiVue 788 Touch Connect kan worden verbonden met een telefoon via de Bluetooth verbinding. Meldingen en berichten vanuit de telefoon kunnen daarmee worden weergegeven op het grote scherm van de MiVue 788 Touch Connect.

Optionele achtercamera

De MiVue 788 Touch Connect kan worden uitgebreid met de MiVue A30 achtercamera zodat ook achter de auto kan worden opgenomen. De MiVue A30 is beschikbaar als optioneel accessoire (zie o.a. kortingsbundels) en filmt met 1080p in 30fps door de hoogwaardige SONY sensor. De A30 wordt eenvoudig met een meegeleverde Y-kabel aangesloten op de MiVue 788 en de camera's nemen tegelijk alles op en slaan de beelden op de SD kaart op. 

Wifi mogelijkheden

Deze MiVue 788 is uitgerust met ingebouwde Wifi en kan daarom worden verbonden met een Apple of Android telefoon of tablet. Beelden kunnen hiermee draadloos worden bekeken, gedownload en gedeeld.

2.7 inch LCD Touchscreen scherm

Door het grote 2.7 inch Touchscreen beeldscherm op de MiVue 788 Touch Connect kunnen de beelden eenvoudig worden bekeken en het menu eenvoudig worden bediend.

Ingebouwde GPS

De Mio MiVue 788 Touch Connect is uitgerust met een ingebouwde GPS module die de coördinaten en snelheid registreert. Hierdoor staat de actuele snelheid in beeld weergegeven en is het mogelijk om met de MiVue Manager de afgelegde route te bekijken samen met de beelden.

ADAS

De Mio MiVue 788 Touch Connect is uitgerust met een handig Advanced Driver Assistant System (ADAS). Dit systeem bestaat uit drie aparte opties;

- FCWS: Forward Collision Warning System dat waarschuwt wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt genaderd. 
- LDWS: Lane Departure Warning System dat waarschuwt wanneer ongemerkt van rijstrook wordt gewisseld.
- FA: Fatigue Alert die het opmerkt wanneer de bestuurder beter een pauze kan houden (doordat al lang aan één stuk wordt gereden). 

De waarschuwingen worden gedaan in de vorm van een geluidssignaal. Beide systemen kunnen afzonderlijk worden in- en uitgeschakeld. Let erop dat het gebruik van ADAS op Europese wegen niet altijd even nauwkeurige en betrouwbare resultaten laat zien vanwege de grote verschillen in de infrastructuur. 

1080p 30fps opnames

De Mio MiVue 788 Touch Connect is uitgerust met de hoogwaardige SONY IMX323 beeldsensor waardoor hij met zeer goede 1080p resolutie filmt met 30fps (frames per second). Het beeld is hierdoor ook erg vloeiend en in combinatie met de F1.8 diafragma (de opening voor het licht) zijn bovendien de opnames ook bij weinig licht nog van goede kwaliteit.

Parkeerstand

De Mio MiVue 788 Touch Connect is uitgerust met een handige automatische parkeerstand om de auto te beveiligen. Indien de parkeerstand wordt ingeschakeld wordt deze automatisch geactiveerd wanneer de stroom wordt onderbroken (en gaat voor korte duur op de interne accu verder) of wanneer de auto 5 minuten stilstaat. Hij kan ook handmatig worden ingeschakeld door éénmaal op de P te drukken wanneer een gewone opname nog bezig is.

Let erop dat voor het gebruik van de parkeerstand de MiVue Smartbox nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact én om de accu van de auto te beschermen tegen leeglopen (zie bundel kortingen hieronder of lijst met optionele accessoires). 

G-sensor

De Mio MiVue 788 Touch Connect heeft een ingebouwde G-sensor. Dit is een sensor die trillingen waarneemt en het daardoor merkt wanneer een aanrijding plaatsvindt. in dat geval wordt de huidige opname beveiligd opgeslagen op de SD kaart zodat deze niet meer kan worden gewist.

128gb MicroSD ondersteuning

De Mio MiVue 788 Touch Connect ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 40 uur FullHD opnames.

140 graden kijkhoek

De Mio MiVue 788 Touch Connect heeft een kijkhoek van 140˚. Een groot gedeelte rondom de camera is hierdoor zichtbaar zonder dat het beeld teveel wordt vervormd aan de zijkanten.

Flitspaal waarschuwingen

De MiVue 788 Touch Connect is uitgerust met het Mio systeem dat waarschuwt voor flitspalen. De camera heeft een database met daarin de laatst bekende flitspalen, door de GPS wordt de bestuurde gewaarschuwd indien een flitspaal wordt genaderd.

De database wordt maandelijks geüpdatet door Mio en kan gratis worden gebruikt gedurende de levensduur van het apparaat.

Auto start- en stop

De MiVue 788 Touch Connect begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart en gaat vanzelf uit wanneer het contact wordt uitgezet. Voorwaarde hiervoor is dat de sigarettenvoeding is aangesloten.

Productspecificaties

EAN
4713264280038
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD (1080p) 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.6 / 5Gebaseerd op 11 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Richard op 16 December 2019
  ben tevreden over camera doet het goed. alleen met 128gb kaart worden er wel bestanden opgezet maar die zijn niet terug te kijken. 3 verschillende 128gb kaartjes geprobeerd maar bij alle 3 het zelfde probleem. ben ik nu weer ...
  ben tevreden over camera doet het goed. alleen met 128gb kaart worden er wel bestanden opgezet maar die zijn niet terug te kijken. 3 verschillende 128gb kaartjes geprobeerd maar bij alle 3 het zelfde probleem. ben ik nu weer de enige die dit heeft? Is wel vervelend als je denkt dat hij opneemt en dat dus niet terug te kijken is. gr Peter
 • 4 / 5
  Gepost door: Richard op 14 Maart 2019
  Heb moeilijkheden met het verbinden van WiFi op telefoon,het lukt NIET

  Op mijn tablet is het gelukt maar heb eerst een update moeten doen en is niet gemakkelijk gegaan

  In winkel gevraagd bij van de borre maar daar wisten...
  Heb moeilijkheden met het verbinden van WiFi op telefoon,het lukt NIET Op mijn tablet is het gelukt maar heb eerst een update moeten doen en is niet gemakkelijk gegaan In winkel gevraagd bij van de borre maar daar wisten ze het ook niet Moet nu nog iemand vinden voor het op mijn telefoon te zetten Zo dus ben ik niet echt tevreden Reactie Allcam: Beste Dirksr, kun je even contact met ons opnemen als je problemen blijft ondervinden met het verbinden met de Wifi? We lossen het graag voor je op.
 • 4 / 5
  Gepost door: Richard op 12 Februari 2019
  Geweldige Dashcam met een prachtig en haarscherp beeld! Aangekocht via Allcam. Werkt prima na installatie in de auto. Overige opties moeten nog uitgeprobeerd worden maar daar heb ik alle vertrouwen in (;-))
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Mio Mio MiVue 788 Touch Connect Wifi GPS dashcam
MioMio MiVue 788 Touch Connect Wifi GPS dashcam

○ 1080p 30fps ○ Wifi en GPS ○ 2.7" Touchscreen ○ Bluetooth berichten

Niet op voorraad
€169,00€159,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »