Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

MACH Sedan 5000 4CH FullHD 64gb dashcam

5% Korting
Productomschrijving
Deze MACH Sedan 5000 4CH FullHD dashcam van MACH Truck is 'sedan' versie van de 5000 Truck. Deze MACH Sedan 5000 4CH is speciaal ontwikkeld voor de perfecte beveiliging van je auto, óók tijdens het parkeren. Door de vier camera's kan voor het eerst 360˚ rondom de auto worden opgenomen.  360˚ opnames De MACH Sedan 5000 4CH is uitgerust met é...

Deze MACH Sedan 5000 4CH FullHD dashcam van MACH Truck is 'sedan' versie van de 5000 Truck. Deze MACH Sedan 5000 4CH is speciaal ontwikkeld voor de perfecte beveiliging van je auto, óók tijdens het parkeren. Door de vier camera's kan voor het eerst 360˚ rondom de auto worden opgenomen. 

360˚ opnames

De MACH Sedan 5000 4CH is uitgerust met één FullHD camera aan de voorkant en drie HD (720p) camera's voor de zij- en achterkant zodat alles rondom de auto wordt opgenomen. Alle camera's filmen in 30fps en zijn uitgerust met de hoogwaardige Sony Starvis Night Vision sensor waardoor de beelden zowel overdag als 's nachts zeer duidelijk zijn.

De twee kleine camera's voor aan de zijkanten (5.0*2.5 cm) zijn volledig IP69K waterproof en kunnen daarom op elke plek buiten de auto worden gemonteerd. Idealiter worden ze voor of achter bij de wielkast of bij de zijspiegels geplaatst zodat ze de gehele zijkant van de auto opnemen. De camera achter is niet waterproof en dient daarom op de achterruit van de auto te worden geplaatst.

Specificaties:

Cam 1 FullHD 137˚: In dashcam (voor)
Cam 2 HD 126˚: 5m (links)
Cam 3 HD 126˚: 5m (rechts)
Cam 4 HD 126˚: 8m (achter)

Night vision + infrarood

Naast dat beide camera's zijn uitgerust met de Sony Starvis Night vision sensor is de losse HD camera voorzien van infrarood LED's waardoor het zicht in de nacht uitstekend is. De camera merkt zelf wanneer het donker wordt en activeert dan automatisch de infrarood LED's op de camera. 

Verschillende opnamestanden

De MACH Sedan 5000 4CH is in staat om op verschillende manieren op te nemen:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de dashcam maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten. 
Event opname: Incidenten tijdens het rijden worden beveiligd opgeslagen. Wanneer bijvoorbeeld een aanrijding plaatsvind en de G-sensor wordt geactiveerd wordt de opname beveiligd opgeslagen.
Emergency opname: Een handmatige 20 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op het scherm. De opname wordt beveiligd opgeslagen in zodat hij niet kan worden gewist door de loop recording.
Parkeer opname: In de parkeerstand wordt - wanneer de wagen geparkeerd staat - een fragment van 20 seconden op de SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt waargenomen. Een fragment van 5 seconden vóór en 15 seconden ná het incident wordt opgeslagen op een aparte Park folder op de SD kaart.
Parkeer Event opname: Indien tijdens het parkeren een aanrijding plaatsvindt wordt een beveiligde Event opname opgeslagen. 

Alle opnames worden in verschillende folders op de SD kaart opgeslagen zodat video's later eenvoudig terug te vinden zijn. De opnames in de Event folders zijn altijd beveiligd zodat ze niet door de Loop recording kunnen worden overschreven. 

4.0" IPS Touchscreen LCD scherm

De MACH Sedan 5000 4CH auto dashcam heeft een groot en helder 4.0 inch IPS Touchscreen LCD scherm met hoge resolutie (800*480p). Op het LCD scherm kunnen de opnames worden bekeken en het menu worden bediend. Op het scherm kan worden gewisseld tussen de afzonderlijke camera's of kunnen alle camera's tegelijk worden weergegeven.

Signaal kabel (optioneel)

Om het wisselen tussen de camera's op het LCD scherm automatisch te laten verlopen kan de MACH Sedan 5000 worden uitgebreid met de optionele signaal kabel. Door deze kabel aan te sluiten op de voeding van de knipperlichten en/of achteruitrijd verlichting ontvangt de MACH Sedan 5000 een signaal wanneer van richting wordt veranderd en wordt automatisch de betreffende camera op beeld weergegeven.

Externe monitor (optioneel)

De MACH Sedan 5000 4CH is uitgerust met een TV- en HDMI uitgang waardoor het beeld van het LCD scherm kan worden gedupliceerd naar een (grotere) monitor. Met de optionele video kabel met AV/CVBS stekker van MACH Sedan verbind je de dashcam eenvoudig met een bestaande monitor. Eventueel kun je de MACH Sedan 5000 4CH ook uitbreiden met de MACH Truck 10" monitor met HDMI verbinding. Dit laatste is echter vooral bedoeld voor in vrachtwagens en raden we niet aan een grote monitor in de auto te plaatsen.

GPS (optioneel)

De MACH Sedan 5000 4CH kan worden uitgebreid met een externe GPS ontvanger. Door de GPS aan te sluiten op de camera kan de huidige snelheid in beeld worden weergegeven en worden de coördinaten van de plaatsen waarop is gefilmd worden teruggekeken. Later kan dan met de meegeleverde MACH Sedan viewer op de PC de afgelegde route worden bekeken.

De MACH Viewer is alleen verkrijgbaar voor Windows en hier te downloaden.

Tamper proof

De MACH Sedan 5000 4CH heeft een zogenaamd Tamper proof SD slot waardoor niet zomaar met de SD kaart geknoeid kan worden. De SD kaart zit achter een schuifje dat alleen met een kleine schroevendraaier geopend kan worden. Op deze manier weet je zeker dat de belangrijkste beelden op de SD kaart blijven staan, ongeacht wat er gebeurd is op de weg.

Wachtwoord beveiliging

MACH Sedan 5000 4CH heeft een optionele wachtwoord beveiliging waardoor de toegang tot het menu kan worden geblokkeerd. De dashcam is daarom bij uitstek geschikt voor fleet oplossingen en transportbedrijven. 

Continue voeding

De MACH Sedan 5000 4CH wordt geleverd met 5V/3A 3-draads continue voeding voor een onopvallende en professionele installatie. De aansluiting met drie draden zorgt ervoor dat de parkeerstand automatisch wordt ingeschakeld zodra het contact wordt uitgezet en dient als volgt - bij voorkeur in de zekeringskast - te worden aangesloten:

Rood: Continue zekering die altijd stroom levert.
Geel: Geschakelde zekering die alléén stroom levert bij ingeschakeld contact.
Zwart: Aarde

De voeding heeft een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt bij een spanning van 11.6V/23.2V of lager. Op die manier wordt de accu van de auto niet teveel belast en schakelt de dashcam uit wanneer de spanning te laag wordt. De voeding is geschikt voor 12V en 24V voertuigen.

Loop recording

Net als bij elke 'standaard' dashcam heeft de MACH Sedan 5000 4CH auto dashcam loop recording waardoor de oudste bestanden automatisch worden overschreven voor nieuwe bestanden. Op die manier blijft de dashcam altijd door filmen, zelfs wanneer de SD kaart vol is. Afhankelijk van de grootte van de SD kaart worden de laatst gereden uren daardoor bewaard.

Auto start

De MACH Sedan 5000 4CH auto dashcam begint automatisch met filmen wanneer de wagen wordt gestart en hij stopt automatisch wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er na montage dus eigenlijk niet meer naar om te kijken. Voorwaarde voor het automatisch starten en stoppen is dat de sigarettenvoeding alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact, hierdoor merkt de dashcam namelijk wanneer het contact wordt in- en uitgeschakeld.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de MACH Sedan 5000 4CH wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd. Op deze manier ben je er zeker van dat de belangrijkste bestanden altijd blijven bewaard. De gevoeligheid van de G-sensor kan in het menu worden aangepast.

Screensaver

De MACH Sedan 5000 4CH heeft een ingebouwde screensaver. Deze screensaver schakelt het scherm - standaard na 1 minuut - automatisch uit zodat de bestuurder niet teveel wordt gehinderd tijdens het rijden. De screensaver kan ook worden ingesteld om de Datum- en tijd te tonen óf worden uitgezet. 

Ingebouwde microfoon

Deze MACH Sedan 5000 4CH dashcam heeft een ingebouwde microfoon. De video's zijn dus voorzien van audio. De microfoon kan met één druk op de Menu knop worden aan- en uitgezet.

Sticker bevestiging

MACH Sedan 5000 4CH wordt geleverd met stevige houder met sticker bevestiging voor het LCD scherm. Het scherm kan daardoor op de voorruit worden bevestigd zodat hij goed zichtbaar is. 

Datum- en tijdsregistratie

De dashcam slaat de beelden op met datum- en tijdsregistratie onderin de video's. Later kan dus precies worden gezien wanneer bepaalde opnames zijn gemaakt.

Bekijken van beelden

Het bekijken van de opgenomen beelden van de MACH Sedan 5000 4CH kan via de PC of op de dashcam zelf. Door de SD kaart uit de camera te halen kunnen de beelden eenvoudig worden overgezet op de computer. De videobestanden worden als normale MP4 bestanden op de SD kaart opgeslagen, deze kunnen met elke video player of met de MACH Viewer worden bekeken.

256gb MicroSD

De MACH Sedan 5000 4CH ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Dit is goed voor in totaal zo'n 24 uur FullHD opnames. Hij wordt standaard geleverd met 64gb Samsung Micro SD kaart, dit is dus genoeg voor ongeveer 6 tot 8 uur video's.

Format-free functie

Doordat de MACH Sedan 5000 4CH is uitgerust met een format-free functie wordt de SD kaart regelmatig en automatisch geformatteerd zodat je er niet meer naar hoeft om te kijken en een goede werking van de dashcam wordt gegarandeerd.

Productspecificaties

EAN
2112888679884
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD (1080p) + 3x HD 30fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Golfrijder op 27 Augustus 2020
    Heb na lang twijfelen deze dashcam aangeschaft ter beveiliging van de auto, en ben zeker niet ontevreden! Twijfelde tussen veel modellen maar wilde toch graag een 4CH, Allcam adviseerde me toen deze te testen. De prijs is iets...
    Heb na lang twijfelen deze dashcam aangeschaft ter beveiliging van de auto, en ben zeker niet ontevreden! Twijfelde tussen veel modellen maar wilde toch graag een 4CH, Allcam adviseerde me toen deze te testen. De prijs is iets hoger maar dat zie je zeker terug in de kwaliteit. Hij voelt zeer degelijk aan en is makkelijk te bedienen. Ook de beelden zijn erg mooi. Installeren is wel een middagje werk, zeker de camera's aan de zijkanten. Maar als het hangt heb je een soort Tesla-achtige camera's rondom je auto!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

MACH Truck MACH Sedan 5000 4CH FullHD 64gb dashcam
MACH TruckMACH Sedan 5000 4CH FullHD 64gb dashcam

○ FullHD + 3x HD ○ 4.0" Touchscreen ○ Night vision ○ Parkeerstand

Niet op voorraad
€399,00€379,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »