Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

LUKAS LK-7500V Wifi GPS 16gb FullHD dashcam

Productomschrijving
Deze LUKAS LK-7500V is een nieuwe hoogwaardige LUKAS dashcam die een hoop functies en zeer compact design combineert. Deze 1CH dashcam filmt met de allerbeste videokwaliteit in 60fps FullHD door gebruik van de SONY Starvis IMX307 sensor. De sensor in deze LK-7500V staat vooral bekend om zijn uitstekende eigenschappen in het donker. Naast de uitmunt...

Deze LUKAS LK-7500V is een nieuwe hoogwaardige LUKAS dashcam die een hoop functies en zeer compact design combineert. Deze 1CH dashcam filmt met de allerbeste videokwaliteit in 60fps FullHD door gebruik van de SONY Starvis IMX307 sensor. De sensor in deze LK-7500V staat vooral bekend om zijn uitstekende eigenschappen in het donker. Naast de uitmuntende beeldkwaliteit is de LK-7500V Wifi GPS ook uitgerust met alle handige LUKAS kenmerken, zoals Wifi, GPS en ADAS 2.0.

Let op: Bij deze dashcam wordt standaard enkel een continue voeding geleverd. Een sigarettenvoeding is optioneel verkrijgbaar (zie accessoires).

Night vision met SONY Starvis

De SONY Starvis beeldsensor is één van de beste sensors die SONY op dit moment produceert voor compacte camera's. De Starvis sensor presteert het beste in de nacht bij weinig licht, vandaar dat de LUKAS LK-7500V Wifi GPS uitermate geschikt is om in het donker mee te filmen. De LK-7500V filmt in FullHD 1080p in 60fps waardoor het beeld ook zeer vloeiend is en kentekens ook op hogere snelheid goed leesbaar zijn.

Wifi

De LUKAS LK-7500V Wifi GPS is uitgerust met Wifi. Met deze Wifi kan via smartphone of tablet worden ‘ingelogd’ op de LK-7500V Wifi GPS dashcam. De speciaal ontworpen LUKAS app voor iOS en Android zorgt voor een naadloze toegang tot de dashcam om alle opgenomen video's direct met al je kennissen te delen. Via de Wifi kunnen ook de instellingen van de dashcam worden gewijzigd en kunnen opgeslagen opgenomen beelden worden bekeken. Een ander groot voordeel van de Wifi functionaliteit in deze dashcam is de automatische firmware update die kan worden uitgevoerd.

Let op: Om Wifi te activeren dient de E knop 3 seconden ingedrukt te worden. De Wifi gaat niet automatisch aan wanneer de camera inschakelt.

ADAS

Het ADAS 2.0 systeem op deze LUKAS LK-7500V Wifi GPS is een vernieuwd ingebouwd 'Advanced Driver Assistant System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op twee manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen.

4 opnamestanden

De LK-7500V Wifi GPS kan beelden opnemen op vier verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Event opname: Bij een impact wordt de ingebouwde G-sensor geactiveerd en zal de camera een event opname maken (wordt aangeduid met een waarschuwingssignaal). de 10 seconden vóór de impact en 20 seconden ná de impact worden op de MicroSD beveiligd opgeslagen en kunnen niet meer door de camera worden gewist.

Parkeer opname: Parkeerstand op basis van bewegingsdetectie. In deze stand staat de camera 'stand-by' en slaat hij een kort fragment van 30 seconden op wanneer een beweging wordt waargenomen. Het fragment beslaat 10 seconden vóór en 20 seconden ná de waargenomen beweging. De camera schakelt automatisch in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

128gb opslagcapaciteit

De LUKAS 7500V ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, dat is goed voor zo’n 30 uur aan FullHD video’s. De LK-7500V Wifi GPS wordt standaard geleverd met een 16gb SD van LUKAS. Deze LUKAS SD kaarten zijn speciaal ontworpen voor het gebruik in LUKAS camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

Dual-band GPS + Glonass

Door de ingebouwde Dual-band GPS + Glonass ontvanger in de houder van de LK-7500V Wifi GPS worden alle coördinaten van de locaties waar is gefilmd opgeslagen. Dual-band werkt met zowel GPS (Amerikaanse) als Glonass (Russische) satellieten om een perfecte verbinding en nauwkeurigheid te garanderen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

Verwisselbare filters

De LUKAS 7500V is in staat in alle weersomstandigheden de beste opnames te maken door gebruik te maken van verwisselbare filters. Standaard is de LUKAS 7500V voorzien van een UV filter. Met de optionele 37mm CPL filter kunnen ook in zonnige omstandigheden kraakheldere opnames worden gemaakt. De CPL filter is als een soort zonnebril voor de lens en voorkomt schadelijke straling van de zon en ongewenste reflecties in het beeld.

Format-free functionaliteit

Door de handige format-free functie in deze LUKAS LK-7500V Wifi GPS dashcam is het niet meer nodig om de SD kaarten te formatteren. De software regelt zelf het formatteren zodat de SD kaarten en de camera altijd perfect blijven functioneren en samenwerken. Naast het automatisch formatteren staat dit systeem ook garant voor een beter behoud van de SD kaart, minder lees- en schrijffouten en geen verlies van data.

Automatische low voltage Cut-off

De slimme LUKAS LK-7500V Wifi GPS dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de LK-7500V Wifi GPS zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat. Let op dat deze functie alleen werkt met de continue voeding en niet met de sigarettenvoeding.

Ingebouwde security LED

De LUKAS LK-7500V Wifi GPS heeft een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED kan in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

Bestand tegen extreme temperaturen

Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de LUKAS LK-7500V Wifi GPS bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -40˚C en 80˚C.

Super capacitor

De LUKAS LK-7500V Wifi GPS is uitgerust met een super capacitor in plaats van een normale batterij. Deze super capacitor zorgt ervoor dat de camera zich na het wegvallen van de stroom op de juiste manier kan afsluiten. Super capacitor batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik in dashcams omdat ze duurzamer zijn dan reguliere Polymeer Li-ion batterijen en bovendien beter bestand zijn tegen hoge en lage temperaturen.

Productspecificaties

EAN
8809359725891
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD (1080p) 60fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Wieringa op 22 September 2020
    Erg fijne camera met veel functies en goed beeld.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

LUKAS LUKAS LK-7500V Wifi GPS 16gb FullHD dashcam
LUKASLUKAS LK-7500V Wifi GPS 16gb FullHD dashcam

○ SONY Starvis IMX307 ○ Wifi, GPS en ADAS ○ CPL optioneel ○ Inclusief 16gb

Niet op voorraad
€139,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »