Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

LUKAS H939 FullHD 2CH 60fps 32gb GPS Touchscreen dashcam

7% Korting
Productomschrijving
Deze uitgebreide LUKAS H939 FullHD is een geweldige dashcam volgepakt met mooie functies. Op het 3.5 inch IPS touchscreen LCD scherm zijn alle opnames haarscherp te zien en is het menu eenvoudig toegankelijk. De beeldkwaliteit is ongeëvenaard door de SONY Exmor R sensor in de voor- en Exmor sensor in de achtercamera. De LUKAS H939 FullHD is daarna...

Deze uitgebreide LUKAS H939 FullHD is een geweldige dashcam volgepakt met mooie functies. Op het 3.5 inch IPS touchscreen LCD scherm zijn alle opnames haarscherp te zien en is het menu eenvoudig toegankelijk. De beeldkwaliteit is ongeëvenaard door de SONY Exmor R sensor in de voor- en Exmor sensor in de achtercamera. De LUKAS H939 FullHD is daarnaast één van de weinige camera’s met een totale opslagcapaciteit van 2000gb (2TB).

Let op: Bij deze dashcam wordt standaard enkel een continue voeding geleverd. Een sigarettenvoeding is optioneel verkrijgbaar (zie accessoires).

FullHD 60 FPS 2CH Sony Starvis

De LUKAS H939 Duo dashcam is uitgerust met de nieuwste SONY Starvis sensor in de voorcamera en de Starvis sensor in de achtercamera. Deze sensoren staan garant voor de allerscherpste 1080p FullHD videokwaliteit, zowel vóór als achter dus. De voorste camera neemt met 60 fps beelden op met een 145 graden groothoeklens. De camera achter heeft een 130 graden groothoeklens en neemt beelden op met 60fps.

3.5 inch touchscreen LCD scherm

Deze LUKAS H939 FullHD heeft een helder 3.5 inch touchscreen LCD scherm met 489x320  pixels. Op het scherm kunnen alle video's live worden bekeken en opgenomen video's worden afgespeeld. Tevens is het LCD scherm handig te gebruiken om de menu instellingen te wijzigen. Met één druk op de knop kan worden gewisseld tussen de voorste en achterste camera, ook kunnen beide camera's tegelijk worden weergegeven. De H939 Duo is hierdoor ook erg handig als achteruitrijd camera.

ADAS

Het ADAS systeem op deze LUKAS H393 is een ingebouwd 'Advanced Driver Assistent System'. Dit systeem ondersteunt de bestuurder tijdens het autorijden op drie manieren:

FCWS: 'Forward Collision Warning System'. Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger op hoge snelheid wordt benaderd. Het systeem alarmeert bijvoorbeeld bij een filevorming voor de auto. Bij een goed GPS signaal is de actuele snelheid bekend en kan de camera een goede inschatting maken van de situatie rondom de auto.

LDWS: 'Lane Departure Warning System'. Wanneer de auto op de snelweg van rijbaan dreigt te veranderen kan de camera een signaal geven. 

FVSA: 'Forward Vehicle Start Alarm'. Let je ook weleens niet op als je voor het stoplicht staat? Dit systeem geeft een waarschuwing wanneer een voorligger begint weg te rijden, bijvoorbeeld bij een stoplicht of in de file.

*Het ADAS systeem werkt afhankelijk van het type (snel)weg op sommige locaties beter dan op andere. Bij smalle wegen kan het LDWS systeem bijvoorbeeld sneller een alarm afgeven dan op brede wegen.

Time Lapse parking mode

Deze LUKAS H939 FullHD heeft de mogelijkheid om in een continue parkeermodus middels Time Lapse video's op te slaan. Bij time lapse wordt elke seconde een foto gemaakt die later als versnelde video kunnen worden afgespeeld. Het grote voordeel van time lapse is dat er een stuk meer data op de SD kaart kan worden opgeslagen. Met de standaard 32gb SD kaart kan ruim 15 uur aan video's in de parkeerstand worden opgeslagen.

5 opnamestanden

De LUKAS H939 FullHD kan beelden opnemen op vijf verschillende manieren:

Reguliere opname: De reguliere opnames die de camera maakt worden op de SD kaart opgeslagen in fragmenten van 3 of 5 minuten. Bij een volle SD kaart worden de oudste beelden automatisch verwijderd en overschreven door nieuwe fragmenten.

Parkeer opname: In de parkeerstand wordt een fragment van 30 seconden op de reguliere SD kaart opgeslagen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Ook hier worden de 10 seconden vóór en 20 seconden ná de detectie opgeslagen.

Continue parkeer opname: In deze stand wordt elke seconde een foto gemaakt die later als een time lapse video kunnen worden afgespeeld. Op deze manier kan met een 32gb SD kaart ongeveer 15 uur aan video worden opgeslagen.

Emergency opname: Een handmatige 30 seconden Emergency opname kan worden gestart met één druk op de knop en wordt opgeslagen op de MicroSD kaart.

2CH opname

De LUKAS H939 Duo heeft twee camera’s om een groot gedeelte in- en/of rondom de auto op te nemen. De voorste camera wordt op het raam of dashboard bevestigd en is de hoofdmodule. Hij bevat alle aansluitingen, het 3.5 inch touchscreen LCD scherm en de SD kaarten. De tweede camera van de LUKAS H939 Duo die op elke gewenste locatie kan worden bevestigd wordt door een lange kabel (kabel 5 meter meegeleverd) verbonden met de voorste camera. De beelden worden tegelijk opgenomen op de SD kaarten en kunnen op het 3.5 inch touchscreen LCD scherm worden bekeken.

2000gb / 2tb opslagcapaciteit

De LUKAS H939 Duo heeft net als de andere LUKAS dashcams een uitzonderlijk hoge opslagcapaciteit, tot 2000 gigabyte. In de praktijk kan dus meer dan 120 uur reguliere opnames worden opgeslagen op de SD kaart en 120 uur event- en emergency opnames op de MicroSD kaart, totaal zo’n 240 uur!

De H939 Duo wordt standaard geleverd met een 32gb SD kaart van LUKAS. Deze LUKAS SD kaart is speciaal ontworpen voor het gebruik in LUKAS camera’s. Ze zijn bestand tegen veel lees- en schrijfcycli en kunnen grote temperatuurwisselingen weerstaan. Daarnaast zijn ze snel genoeg om de vele data van de FullHD opnames aan te kunnen.

Ingebouwde GPS

Door de ingebouwde GPS in de H939 Duo worden alle coördinaten van de locaties waar is opgeslagen. Tevens kan door de GPS de huidige snelheid worden weergegeven in beeld.

Verwisselbare filters

De LUKAS H939 Duo is in staat in alle weersomstandigheden de beste opnames te maken door gebruik te maken van verwisselbare filters. Standaard is de H939 voorzien van een 37mm UV filter. Met de optionele 37mm CPL filter kunnen ook in zonnige omstandigheden kraakheldere opnames worden gemaakt. De CPL filter is als een soort zonnebril voor de lens en voorkomt schadelijke straling van de zon en ongewenste reflecties in het beeld.

Format-free functionaliteit

Door de handige format-free functie in deze LUKAS H939 Duo dashcam is het niet meer nodig om de SD kaarten te formatteren. De software regelt zelf het formatteren zodat de SD kaarten en de camera altijd perfect blijven functioneren en samenwerken. Naast het automatisch formatteren staat dit systeem ook garant voor een beter behoud van de SD kaart, minder lees- en schrijffouten en geen verlies van data.

Automatische low voltage Cut-off

De slimme LUKAS H939 Duo dashcam heeft een ingebouwd low voltage cut-off systeem. Door dit systeem merkt de dashcam wanneer de accu van de auto dreigt op te raken en schakelt in dat geval de camera direct uit. Het minimum voltage kan worden ingesteld om rekening te kunnen houden met het type auto en het seizoen. Door dit ingebouwde systeem kan de H939 Duo zonder zorgen worden gebruikt om te auto te beveiligen wanneer deze geparkeerd staat.

Ingebouwde security LED’s

De LUKAS H939 Duo heeft in de voor- en achtercamera een security LED ingebouwd. Hiermee kunnen potentiële vandalen worden gewaarschuwd dat in de auto wordt gefilmd met een dashcam. De LED’s kunnen in het menu desgewenst worden in- en uitgeschakeld.

Bestand tegen extreme temperaturen

Door het gebruik van de beste materialen en de meest zorgvuldige assemblage is de LUKAS H939 Duo bestand tegen extreme temperaturen. De camera kan functioneren bij temperaturen tussen -20˚C en +70˚C.

Format free functie

Bij deze LUKAS H939 Duo is het niet meer nodig de SD kaart op regelmatige basis te formatteren. De LUKAS H939 Duo regelt het formatteren van de SD kaart namelijk zelf. Op deze manier raakt u geen waardevolle beelden meer kwijt en wordt u de moeite bespaart om telkens de SD kaart zelf te formatteren.

Productspecificaties

EAN
2112888680705
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD + FullHD 60fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Ijf J. op 22 Januari 2024
  Eerst over Allcam: Prima zaak, goede service! Artikel was aanvankelijk niet beschikbaar maar bleek naderhand er toch te zijn. Communicatie hierover was uitstekend. Complimenten.
  Inmiddels Dashcam geïnstalleerd. Doet waarvoor ...
  Eerst over Allcam: Prima zaak, goede service! Artikel was aanvankelijk niet beschikbaar maar bleek naderhand er toch te zijn. Communicatie hierover was uitstekend. Complimenten. Inmiddels Dashcam geïnstalleerd. Doet waarvoor 'ie is aangeschaft. Met geschreven handleiding en video's op de AllCam website was dat makkelijk te doen Uitstekende kwaliteit opnamen. Gelijk een 1 TB kaartje aangeschaft om reis naar Scandinavië vast te leggen. Met camera achter wordt de opslagruimte wel beperkt, tenzij daar een lagere resolutie voor wordt ingesteld. Maximale ruimte voor continu opname is in te stellen. Automatisch formateren is ook uit te zetten of een ander tijdseenheid aan te geven. Bijgeleverde Micro-SD kaart is slecht 16GB, zou tenminste 32GB mogen zijn. Kortom tevreden!
 • 5 / 5
  Gepost door: Ruud D. op 8 September 2023
  Deze cam gekocht voor het grote scherm en geen spijt van gehad. Had hiervoor een dashcam zonder LCD scherm maar bedienen via de App is erg omslachtig. Ondanks het grote scherm valt hij precies achter mijn spiegel, dus heb er g...
  Deze cam gekocht voor het grote scherm en geen spijt van gehad. Had hiervoor een dashcam zonder LCD scherm maar bedienen via de App is erg omslachtig. Ondanks het grote scherm valt hij precies achter mijn spiegel, dus heb er geen last van.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

LUKAS LUKAS H939 FullHD 2CH 60fps 32gb GPS Touchscreen dashcam
LUKASLUKAS H939 FullHD 2CH 60fps 32gb GPS Touchscreen dashcam

Op voorraad
€299,00€279,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »