Terug

KENWOOD CA-DR1030 Continue voeding Mini USB 2-draads

 • KENWOOD CA-DR1030 Continue voeding Mini USB 2-draads
 • KENWOOD CA-DR1030 Continue voeding Mini USB 2-draads
 • KENWOOD CA-DR1030 Continue voeding Mini USB 2-draads

Op voorraad

  € 29,90

  • Gratis verzending & tot 23.45uTooltipGratis verzending bij bestellingen vanaf €50.
  • 60 dagen gratis retourneren
  • Dashcam ervaring: 7+ jaar
  • Bekend van RTL Nieuws

  Productomschrijving

  KENWOOD CA-DR1030 Continue voeding Mini USB 2-draads

  KENWOOD CA-DR1030 Continue voeding met Mini USB aansluiting, geschikt voor alle KENWOOD dashcams. Deze Continue voeding is nodig om de dashcams van KENWOOD in de parkeerstand te kunnen gebruiken. Meeste voertuigen leveren namelijk geen stroom via de sigarettenvoeding als de auto geparkeerd staat.

  2-draads

  De KENWOOD CA-DR1030 wordt op twee punten aangesloten; de Rode draad op een geschakelde of continue zekering en de zwarte op de aarde. Indien de camera continue moet blijven filmen (bijvoorbeeld voor de parkeerstand) dan dient de voeding op een continue zekering (die ook stroom levert bij een uitgeschakeld contact) te worden aangesloten. Indien de dashcam automatisch aan- en uit moet gaan met het contact van de auto dient de kabel op een geschakelde zekering te worden aangesloten.

  Accu beveiliging

  De KENWOOD CA-DR1030 Continue voeding heeft een ingebouwde beveiliging die ervoor zorgt dat de accu van de auto niet leeg raakt door het filmen met de dashcam. Wanneer het voltage van de accu onder 11.7V komt wordt de stroom onderbroken.

  Installatie

  Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van deze Continue voeding.

  Inclusief Add-a-fuse zekering houders

  Het aansluiten van de voeding wordt nog makkelijker gemaakt doordat 3 type add-a-fuse plugs zijn meegeleverd. Op deze manier hoeft enkel de zekering te worden vervangen voor één van deze plugs. Dit is een stuk veiliger en netter dan wanneer draden bij een bestaande zekering moeten worden gestoken.

  Specificaties

  Lengte: 4.0m (Stekker -> 3.0m -> Omvormer > 1.0m -> Zekering/Accu).
  Stekker: Mini USB
  Input: 12V/24V
  Output: 5.0V 2.0A
  Accu bescherming: 11.7V
  Type: 2-draads

  LET OP: De kabel dient te worden aangesloten in de zekeringskast van de auto, dit brengt altijd het risico van schade of brand met zich mee. De installatie van dit accessoire is op eigen risico, Allcam is niet aansprakelijk voor schade die door de installatie of het gebruik van dit accessoire aan de auto wordt toegebracht. Tevens behoeft het aanbeveling bij uw autodealer navraag te doen over het eventuele verval van garantie door of na aansluiting van deze voeding.

  Plus- en minpunten

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   KENWOOD CA-DR1030 Continue voeding Mini USB 2-draads

   KENWOOD CA-DR1030 Continue voeding Mini USB 2-draads

   € 29,90