Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Gnet GT900 3CH FullHD Cloud GPS 128gb vrachtwagen dashcam

Productomschrijving
Deze Gnet GT900 3CH is een super geavanceerde truck dashcam met groot touch screen LCD scherm en hoogwaardige componenten. Via de waterdichte camera's aan de zijkanten en achterkant (optioneel) wordt alles rondom de vrachtwagen haarscherp vastgelegd. De GT900 is daarnaast uitgerust met een externe GPS ontvanger waardoor de snelheid en locatie wordt...

Deze Gnet GT900 3CH is een super geavanceerde truck dashcam met groot touch screen LCD scherm en hoogwaardige componenten. Via de waterdichte camera's aan de zijkanten en achterkant (optioneel) wordt alles rondom de vrachtwagen haarscherp vastgelegd. De GT900 is daarnaast uitgerust met een externe GPS ontvanger waardoor de snelheid en locatie wordt bijgehouden. Ook is het mogelijk om de GT900 live te volgen via WithCloud.

FullHD + 2x HD camera

De Gnet GT900 3CH is uitgerust met één FullHD camera aan de voorkant en twee HD (720p) camera's voor de zijkanten zodat alles rondom de vrachtwagen wordt opgenomen. Alle camera's filmen in 30fps en zijn uitgerust met de hoogwaardige Sony Starvis Night Vision sensor waardoor de beelden zowel overdag als 's nachts zeer duidelijk zijn.

De drie losse camera's zijn volledig IP69K waterproof en kunnen daarom op elke plek worden gemonteerd, zoals bij de doge hoek en achter de wagen. IP69K is de meest duurzame classificatie en is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Optioneel is een 19m lange FullHD camera voor achterop een laadbak of oplegger verkrijgbaar zodat ook achter de vrachtwagen kan worden opgenomen.

Specificaties:

Cam 1 FullHD 150˚: In dashcam (voor)
Cam 2 HD 130˚: 5m (links)
Cam 3 HD 130˚: 5m (rechts)
Cam 4 HD 130˚: 19m (achter, optioneel)

WithCloud service

De Gnet GT900 kan worden verbonden met het WithCloud netwerk waardoor het mogelijk is om op afstand mee te kijken met de dashcam. De Gnet GT900 kun je via een Wifi hotspot in de auto verbinden met het internet. Via de WithCloud App kun je vervolgens live meekijken met de dashcam en meldingen ontvangen van gebeurtenissen. Hierdoor ben je in staat om altijd je auto in de gaten te houden, waar je ook bent.

Met de optioneel verkrijgbare SIM Wifi adapter (zie accessoires) creëer je eenvoudig een Wifi hotspot in de auto. De SIM adapter sluit je eenvoudig aan op de dashcam op de plek waar de Wifi adapter zit. De Gnet GT900 verbind je vervolgens via de App eenvoudig met het Wifi netwerk zodat de dashcam is verbonden met het internet.

Het WithCloud systeem is toegankelijk via de App of PC en is een uitgebreid Fleet management systeem met de volgende opties:

- Live streaming van beelden
- Live GPS tracking
- Parkeerstand meldingen
- Bestuurdersrapporten (rijtijd, gedrag etc.)
- Geo-fencing (virtuele locatie Barrière)

Met het gratis WithCloud account kun je onbeperkt Live meekijken op afstand en heb je 2GB Cloud opslag. Ook kun je maximaal 10 minuten aan opgeslagen beelden terugkijken, de beelden worden maximaal 2 dagen opgeslagen. Voor onbeperkte toegang en meer opslag zijn betaalde abonnementen verkrijgbaar vanaf $10 per maand.

Optionele Wifi dongle

De GT900 3CH kan worden uitgebreid met een Wifi dongle zodat je binnen bereik van de dashcam draadloos beelden kunt bekijken. Via de gratis verkrijgbare app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Door de bestanden via Wifi in plaats van de Cloud te bekijken verlies je geen data via de Simkaart. 

Night vision + infrarood

Naast dat beide camera's zijn uitgerust met de Sony Starvis Night vision sensor is de losse HD camera voorzien van infrarood LED's waardoor het zicht in de nacht uitstekend is. De camera merkt zelf wanneer het donker wordt en activeert dan automatisch de infrarood LED's op de camera. 

Automatische Time Lapse parkeerstand

De Gnet GT900 heeft een handige automatische Time Lapse parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In deze Time Lapse modus neemt de camera elke seconde twee foto's en wordt dit later als versnelde video afgespeeld.

Door de Time Lapse modus nemen de video's niet teveel ruimte in beslag en kan dus voor een zeer lange tijd worden opgenomen zonder dat de SD kaart vol raakt. In combinatie met de meegeleverde Continue voeding schakelt de parkeerstand automatisch in wanneer het contact van de auto wordt uitgeschakeld en begint de normale opname weer als de auto wordt gestart.

4.50" IPS Touchscreen LCD scherm

De Gnet GT900 3CH vrachtwagen dashcam heeft een groot en helder 4.50 inch IPS Touchscreen LCD scherm met hoge resolutie (800*480p). Op het LCD scherm kunnen de opnames worden bekeken en het menu worden bediend. Op het scherm kan worden gewisseld tussen de afzonderlijke camera's of kunnen alle camera's tegelijk worden weergegeven.

GPS ontvanger

De Gnet GT900 3CH wordt standaard geleverd met een externe GPS ontvanger. Door de GPS aan te sluiten op de camera kan de huidige snelheid in beeld worden weergegeven en worden de coördinaten van de plaatsen waarop is gefilmd worden teruggekeken. Hierdoor is het mogelijk om de vrachtwagen live te volgen.

Continue voeding

De Gnet GT900 3CH wordt geleverd met 5V/3A 3-draads continue voeding voor een onopvallende en professionele installatie. De aansluiting met drie draden zorgt ervoor dat de parkeerstand automatisch wordt ingeschakeld zodra het contact wordt uitgezet en dient als volgt - bij voorkeur in de zekeringskast - te worden aangesloten:

Rood: Continue zekering die altijd stroom levert.
Geel: Geschakelde zekering die alléén stroom levert bij ingeschakeld contact.
Zwart: Aarde

De voeding heeft een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt bij een spanning van 11.6V/23.2V of lager. Op die manier wordt de accu van de auto niet teveel belast en schakelt de dashcam uit wanneer de spanning te laag wordt. De voeding is geschikt voor 12V en 24V voertuigen.

Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van de Continue voeding.

Loop recording

Net als bij elke 'standaard' dashcam heeft de Gnet GT900 3CH vrachtwagen dashcam loop recording waardoor de oudste bestanden automatisch worden overschreven voor nieuwe bestanden. Op die manier blijft de dashcam altijd door filmen, zelfs wanneer de SD kaart vol is. Afhankelijk van de grootte van de SD kaart worden de laatst gereden uren daardoor bewaard.

Auto start

De Gnet GT900 3CH vrachtwagen dashcam begint automatisch met filmen wanneer de wagen wordt gestart en hij stopt automatisch wanneer hij wordt uitgezet. Je hoeft er na montage dus eigenlijk niet meer naar om te kijken. Voorwaarde voor het automatisch starten en stoppen is dat de sigarettenvoeding alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact, hierdoor merkt de dashcam namelijk wanneer het contact wordt in- en uitgeschakeld.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Gnet GT900 3CH wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd. Op deze manier ben je er zeker van dat de belangrijkste bestanden altijd blijven bewaard. De gevoeligheid van de G-sensor kan in het menu worden aangepast.

Screensaver

De Gnet GT900 3CH heeft een ingebouwde screensaver. Deze screensaver schakelt het scherm - standaard na 1 minuut - automatisch uit zodat de bestuurder niet teveel wordt gehinderd tijdens het rijden. De screensaver kan ook worden ingesteld om de Datum- en tijd te tonen óf worden uitgezet. 

Ingebouwde microfoon

Deze Gnet GT900 3CH dashcam heeft een ingebouwde microfoon. De video's zijn dus voorzien van audio. De microfoon kan met één druk op de Menu knop worden aan- en uitgezet.

Sticker bevestiging

Gnet GT900 3CH wordt geleverd met stevige houder met sticker bevestiging voor het LCD scherm. Het scherm kan daardoor op de voorruit worden bevestigd zodat hij goed zichtbaar is. 

Datum- en tijdsregistratie

De dashcam slaat de beelden op met datum- en tijdsregistratie onderin de video's. Later kan dus precies worden gezien wanneer bepaalde opnames zijn gemaakt.

512gb ondersteuning

De Gnet GT900 3CH wordt geleverd met 128gb Micro SD kaart, dit is goed voor zo'n 12 uur aan opnames. De GT900 dashcam ondersteunt Micro SD kaarten tot 512gb.

Format-free functie

Doordat de Gnet GT900 3CH is uitgerust met een format-free functie wordt de SD kaart regelmatig en automatisch geformatteerd zodat je er niet meer naar hoeft om te kijken en een goede werking van de dashcam wordt gegarandeerd.

Productspecificaties

EAN
8809563330478
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD + 2x HD Ready
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi
Optioneel

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Runselen op 2 November 2022
    Hele uitgebreidere camera. Vooral het WithCloud systeem is erg handig in gebruik. Ik volg er onze 3 vrachtwagens mee op afstand en kan ook meldingen ontvangen als ze geparkeerd staan. Dus niet meer bang voor schade of diefstal
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Gnet Gnet GT900 3CH FullHD Cloud GPS 128gb vrachtwagen dashcam
GnetGnet GT900 3CH FullHD Cloud GPS 128gb vrachtwagen dashcam

○ Truck dashcam ○ FullHD + 2x FullHD ○ Cloud optie ○ 512gb support

Niet op voorraad
€449,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »