Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaarKeuzehulp
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Camdii K2S 2CH Dual Wifi GPS dashcam

11% Korting
Productomschrijving
Deze Camdii K2S 2CH Wifi GPS dashcam is een super handige FullHD 'stealth' dashcam die is gebaseerd op de oudere Koonlung K1S. Door zijn unieke design met losse module en twee losse camera's valt de dashcam nauwelijks op in de auto. Samen met de Sony Starvis night vision sensoren in beide camera's maakt dit hem uitermate geschikt als beveiliging vo...

Deze Camdii K2S 2CH Wifi GPS dashcam is een super handige FullHD 'stealth' dashcam die is gebaseerd op de oudere Koonlung K1S. Door zijn unieke design met losse module en twee losse camera's valt de dashcam nauwelijks op in de auto. Samen met de Sony Starvis night vision sensoren in beide camera's maakt dit hem uitermate geschikt als beveiliging voor de auto in de parkeerstand. Door de meegeleverde GPS module slaat hij tevens coördinaten (en de snelheid) op en met Wifi zijn bestanden eenvoudig te bekijken en te downloaden. Op het compacte maar heldere 2.7 inch LCD scherm zijn te beelden te bekijken en kan het menu worden bediend.

Slim en onopvallend design

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS onderscheidt zich vooral door het slimme en onopvallende design. De dashcam bestaat uit een module met hierop het 2.7 inch LCD scherm en alle aansluitingen. De twee super compacte 1080p camera's worden verbonden met de module en bevestigd op twee gewenste locaties in de auto (meestal voor- en achterruit). Doordat de camera's nauwelijks opvallen kunnen ze prima in de auto blijven hangen wanneer deze staat geparkeerd. De Camdii K2S 2CH Wifi GPS is daarom uitermate geschikt om te gebruiken als bewaking van de auto.

De voorste camera heeft een kabel van 3 meter, de achterste camera een kabel van 6 meter. De installatie zal daarom in de meeste auto’s geen probleem vormen en de kabels kunnen eenvoudig en onopvallend worden weggewerkt. De kabels hebben duurzame en up-to-date USB-C stekkers voor een goede verbinding.

Wifi compatibiliteit

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS is uitgerust met snelle Wifi zodat bestanden eenvoudig via smartphone of tablet kunnen worden bekeken en gedownload. De speciaal ontwikkelde app is beschikbaar voor Android en iOS telefoons.

2x 1080p FullHD Night vision

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS heeft in beide camera's een Sony Starvis beeldsensor. Sony Starvis sensoren zijn speciale Night vision sensoren die vooral in het donker erg goed presteren en helderen beelden produceren. De camera's nemen op in 1080p 30fps of 720p 30fps. De camera voor heeft een 1.7 Aperture en de camera achter 2.0.

Sticker bevestiging

Beide camera's van de Camdii K2S 2CH Wifi GPS worden bevestigd met een dubbelzijdige sticker, ze worden dus min of meer permanent in de auto bevestigd. De externe LCD module wordt geleverd met een magneet houder. Deze houder wordt op het dashboard bevestigd en de module kan hier tegenaan worden geplaatst. Let erop dat de magneet bevestiging niet sterk genoeg is om de module aan de houder te laten hangen. Hij is daarom niet ontworpen om aan de ruit te bevestigen maar dient elders in de auto te worden geplaatst, bij voorkeur op een onopvallende plek zodat hij nauwelijks opvalt.

Bluetooth S.O.S. knop

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS wordt geleverd met een Bluetooth S.O.S. knop. Eén druk op de knop en de huidige opname wordt als beveiligde opname opgeslagen zodat hij niet meer kan worden gewist. 

GPS mouse

Onze Camdii K2S 2CH Wifi GPS wordt standaard geleverd met externe GPS module. Door deze aan te sluiten op de camera worden alle GPS coördinaten opgeslagen en wordt tevens de huidige snelheid weergegeven in beeld. De kabel van de GPS module is +/- 2 meter lang en de module heeft een plakstip voor eenvoudige bevestiging.

Optionele OBD voeding

De Camdii kan worden uitgebreid met een OBD voedingsmodule om de dashcam te voorzien van stroom, óók bij een uitgeschakeld contact. De OBD module is een alternatief op de Continue voeding en is Plug&Play, hierdoor is relatief lastige montage van de Continue voeding niet meer nodig. De OBD regelt de stroomvoorziening automatisch en geeft een signaal naar de camera wanneer het contact wordt in- en uitgeschakeld zodat de parkeerstand automatisch kan werken.

128gb MicroSD support

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten van max 128gb. Dit is genoeg om zo’n 15 uur FullHD (2CH) video’s op te slaan. Let erop dat de MicroSD kaart zeer snel dient te zijn voor de K2S 2CH Wifi GPS, de Lexar 633x worden ten zeerste aanbevolen.

Loop recording

Wanneer de MicroSD kaart vol is worden automatisch de oudste fragmenten verwijderd en overschreven voor nieuwe opnames. De lengte van de fragmenten kan worden ingesteld op 1, 2, 5 of 10 minuten

Automatische parkeerstand

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS beschikt over een handige automatische parkeerstand. De parkeerstand beschikt over vier opties:

Time lapse & Beweging: De camera filmt met Time lapse in 720p 2fps. Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 15 seconden gestart in 720p 30fps.
Alleen Time lapse: De camera filmt continue met Time lapse in 720p 2fps.
Alleen Beweging: De camera is in stand-by modus (staat aan maar neemt niet op). Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 15 seconden gestart in 720p 30fps.
Normale opname: De camera filmt gewoon door met de ingestelde resolutie. De parkeerstand wordt niet ingeschakeld.

Wanneer in de parkeerstand een trilling wordt waargenomen wordt de huidige opname altijd beveiligd opgeslagen zodat hij niet kan worden overschreven.

Let op: De parkeerstand van de K2S 2CH Wifi GPS werkt alléén in combinatie met de Continue Voeding MicroUSB of OBD module en kan niet handmatig worden aan- en uitgezet. In combinatie met de Continue voedingen werkt de parkeerstand automatisch. Hierbij gaat de camera vanzelf in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en begint de normale opname wanneer u de auto weer start. Ideaal dus om deze K2S 2CH Wifi GPS te gebruiken als beveiliging voor de auto.

Super capacitor

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS is uitgerust met een duurzame super capacitor in plaats van een batterij. Een super capacitor is een stuk duurzamer dan een accu of batterij, heeft een langere levensduur én is beter bestand tegen hoge en lage temperaturen. Let erop dat de dashcam niet zónder voeding kan worden gebruikt, hij dient daarom altijd te zijn aangesloten op de voeding om ermee te kunnen filmen.

140˚ + 140˚ wideview lens

Door de 140˚ wide view lenzen op beide camera's wordt een groot gedeelte rondom de auto opgenomen zonder dat het beeld teveel wordt verstoord aan de zijkanten.

Ingebouwde luidspreker en microfoon

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS heeft een microfoon en luidspreker ingebouwd. Hierdoor wordt ook al het geluid uit de omgeving opgenomen en kunnen de beelden samen met het geluid worden afgespeeld op de dashcam.

Micro HDMI poort

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS heeft een ingebouwde Micro HDMI poort. Via deze HDMI poort kunnen beelden direct op een TV of ander HDMI ondersteunend apparaat worden weergegeven.

Auto start

De K2S 2CH Wifi GPS dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken nadat hij in de auto is gemonteerd. Let erop dat het automatisch starten en stoppen alleen werkt wanneer de voeding in- en uitschakelt met het contact. Wanneer de camera is voorzien van een continue stroombron zal de camera niet automatisch starten en stoppen met filmen.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de K2S 2CH Wifi GPS dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Productspecificaties

EAN
2112888679587
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
FullHD + FullHD
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Richard op 17 December 2019
    Super dashcam deze Camdii, kunt hem helemaal perfect wegwerken zodat hij nauwelijks opvalt. Gebruik hem voor de parkeerstand en die werkt top (i.c.m. met de OBD voeding). Beeldkwaliteit ook goed ook in het donker.
  • 5 / 5
    Gepost door: Richard op 17 December 2019
    Super dashcam deze Camdii, kunt hem helemaal perfect wegwerken zodat hij nauwelijks opvalt. Gebruik hem voor de parkeerstand en die werkt top (i.c.m. met de OBD voeding). Beeldkwaliteit ook goed ook in het donker.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Camdii Camdii K2S 2CH Dual Wifi GPS dashcam
CamdiiCamdii K2S 2CH Dual Wifi GPS dashcam

○ 1080p + 1080p ○ Wifi en GPS ○ Ideale beveiliging ○ Met OBD optie

Niet op voorraad
€279,00€249,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »