Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

AZDome GS63H 4K 1CH Wifi GPS dashcam

9% Korting
Productomschrijving
De AZDome GS63H is de eerste dashcam met 4K resolutie (2880*2160p). De beeldkwaliteit is hierdoor één van de beste die op dit moment beschikbaar is. De AZDome GS63H heeft naast een uitmuntende beeldkwaliteit ook allerlei andere opties, zoals Wifi om beelden draadloos te bekijken en ingebouwde GPS om de snelheid en coördinaten bij te houden. Hij ...

De AZDome GS63H is de eerste dashcam met 4K resolutie (2880*2160p). De beeldkwaliteit is hierdoor één van de beste die op dit moment beschikbaar is. De AZDome GS63H heeft naast een uitmuntende beeldkwaliteit ook allerlei andere opties, zoals Wifi om beelden draadloos te bekijken en ingebouwde GPS om de snelheid en coördinaten bij te houden. Hij heeft ook een parkeerfunctie om de auto te beveiligen tijdens het parkeren en een G-sensor waardoor hij ongelukken opmerkt en bestanden automatisch beveiligd opslaat. 

Deze AZDome GS63H wordt geleverd met Nederlandstalig menu en digitale Nederlandstalige handleiding, beschikbaar onder tabblad 'downloads' hierboven.

Let op:
- Soms worden 64gb en 128gb SD kaarten in de camera niet direct herkend. Ze moeten in dat geval eerst worden geformatteerd, dit kan eenvoudig in het menu van de camera.
- Sommige gebruikers geven aan dat de tijd telkens enkele uren verspringt, in dat geval is de Tijdzone niet goed ingesteld. Deze kan in het systeemmenu worden aangepast en dient in de zomer op +2 en in de winter op +1 te worden gezet.

4K resolutie

De AZDome GS63H is uitgerust met de laatste Novatek 96660 chip. In combinatie met de OV4689 4.0MP sensor filmt de camera in haarscherpe 4K (2880p*2160p) met 24fps, uniek voor dashcams. Deze chip staat bekend om zijn betrouwbaarheid en uitstekende beeldkwaliteit, ook in het donker. De HDR technologie staat garant voor een perfecte beeldkwaliteit bij alle weersomstandigheden. Tevens kunnen met de dashcam foto's in 12M pixels worden gemaakt.

Wifi compatibiliteit

Doordat de AZDome GS63H is uitgerust met wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De AZDome App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden.

CPL filter optie

Om de beeldkwaliteit te bevorderen en reflecties in beeld tegen te gaan kun je de dashcam uitbreiden met de optionele universele CPL filter (zie accessoires). Dit filter fungeert als een soort Polaroid zonnebril voor de lens en kan handig zijn in zonnige omstandigheden.

128gb ondersteuning

De AZDome GS63H ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb, hiermee kan zo'n 12 uur in FullHD gefilmd worden.

HDR

Door de HDR (High Dynamic Range) technologie is de camera in staat scherpe beelden te generen bij erg hoge én erg lage lichtintensiteit. Hierdoor neemt de camera zowel overdag bij veel licht en 's nachts bij weinig ligt haarscherpe beelden op.

2.4 inch LCD scherm

Door het grote 2.4 inch LCD scherm op de GS63H is het instellen van de functies doodeenvoudig. Op het scherm is uiteraard ook te zien wat precies wordt gefilmd, zodat je de dashcam in kunt stellen.

150˚ wideview lens

Deze GS63H heeft een groothoeklens van 150 graden. Hierdoor wordt een zeer groot gebied waargenomen, niet alleen vóór de auto maar ook in de omgeving.

Loop recording

De GS63H is uitgerust met loop recording. Dit betekent dat de camera gewoon blijft filmen als de SD kaart vol is. De oudste fragmenten op de SD kaart worden dan verwijderd en automatisch overschreven voor nieuwe beelden. De lengte van de fragmenten kan zelf wordt ingesteld op 3, 5 of 10 minuten.

De loop recording kan ook worden uitgezet, in dat geval maakt de camera één lange opname. Let erop dat hierbij de camera stopt met filmen indien de SD kaart vol is.

Ingebouwde GPS

De AZDome GS63H heeft een ingebouwde GPS module. Door deze GPS module kan de snelheid in beeld worden weergegeven en worden bovendien de coördinaten van de plekken waarop is gefilmd bijgehouden. Hierdoor kan later met de meegeleverde software precies worden bekeken waar bepaalde opnames zijn gemaakt. 

Auto start

De AZDome GS63H begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Parkeerstand

De GS63H heeft een handige parkeerstand functie om de auto te beveiligen als deze geparkeerd staat. In de parkeerstand begint de camera automatisch met filmen wanneer een beweging of trilling wordt waargenomen. Hij slaat in dat geval 10 seconden vóór en 20 seconden na dat evenement op.
Let erop dat voor het gebruik in de parkeerstand een continue voeding MiniUSB nodig is om de camera te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. Deze continue voeding zorgt er door de ingebouwde beveiliging tevens voor dat de accu van de auto niet leegraakt.

16MP foto's

De AZDome heeft naast de mogelijkheid om de filmen ook de optie om foto's in 16 megapixels te maken. Handig om bijvoorbeeld na een ongeluk de schade vast te leggen.

HDMI uitgang

De AZDome GS63H heeft een HDMI uitgang om beelden af te spelen op een ander apparaat. De beelden kunnen live worden overgedragen en afgespeeld op bijvoorbeeld tv of computer. Ook kunnen beelden via de dashcam worden terug bekeken. Let erop dat een Mini HDMI kabel nodig is om de beelden over te dragen.

Ingebouwde microfoon

De AZDome GS63H heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan desgewenst ook worden uitgezet.

Datum- en tijdsregistratie

De actuele tijd en datum worden altijd in beeld weergegeven zodat later kan worden aangetoond op welke tijd de betreffende opnames zijn gemaakt.

Productspecificaties

EAN
2112345679020
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
4K (2880p) 24fps
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Goed
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.6 / 5Gebaseerd op 215 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: P.th T. op 24 Februari 2024
  Mooie Dashcam, maar ik vond het nogal onhandig betreft formatteren.
 • 4 / 5
  Gepost door: Thomas K. op 17 December 2023
  Voldoet aan de verwachting.
 • 4 / 5
  Gepost door: Ronald K. op 29 November 2023
  Gelukkig is er een Nederlandse online pdf handleiding, want de bijgeleverde handleiding (in het Engels) is wel erg klein geprint. Maar het menu op het apparaat is eenvoudig en duidelijk. Het is moeilijk een plek te vinden in m...
  Gelukkig is er een Nederlandse online pdf handleiding, want de bijgeleverde handleiding (in het Engels) is wel erg klein geprint. Maar het menu op het apparaat is eenvoudig en duidelijk. Het is moeilijk een plek te vinden in mijn auto, een Citroen C4 Spacetourer, maar dat ligt aan de auto met zijn gigantische voorruit en de aanstekeraansluiting achter op de middenconsole. Het werkt ook via een van de USB aansluitingen van de auto, maar ja, die zijn weer verstopt in een kastje. Al met al dus is de de 3,3 meter lange snoer te kort. Dus geplaatst aan onderkant van de voorruit. Ook daar gelukkig een riant ruim beeldbereik. De beeldkwaliteit is ruim voldoende. Na instellen van de tijdzone hoeft de tijd zelf niet ingesteld te worden. Wel even contact laten maken met de GPS satellieten en de juiste tijd verschijnt vanzelf. Daarmee kom ik op het enige nadelige punt voor mij. De GPS ontvangst is er vaker niet dan wel. Dat kan komen vanwege de plaatsing van de dashcam. Het gearseerde deel bovenaan de voorruit dat aangeeft waar stralingen doorgang hebben is zo ver weg van de camera. Hoewel een losse navigatie pal naast de camera geen problemen heeft met GPS ontvangst. De te downloaden software werkt feilloos. Ik heb LuckyCam en AZdome app onder Android draaien, waarbij LuckyCam erg praktisch is voor het configureren van de camera. Op de pc onder Windows draait de AZDomePlayer, die ook de GPS gebruikt om op de geintegreerde map van Google de route volgt. Deze Windows app kan je downloaden van de AZDome website. Het eigen schermpje van de camera is natuurlijk handig om de camera goed te richten en eventueel de opnamen te bekijken. Dat laatste kan je echter beter doen door de SD kaart eruit te halen en de beelden op een pc te bekijken. De kijkhoek van het schermpje valt wel tegen. Vooral vanaf de linkerkant is het beeld slecht. Jammer, want de bestuurder zit aan die kant van de camera.. Ik heb de screensaver ingesteld op het tonen van de tijd (en snelheid) tijdens het rijden. De bewegingsgevoeligheid in de bewakingsmode is instelbaar en de middenstand is een prima keus. Maar zelf gebruik ik geen constante voeding dus is dat voor mij niet relevant. Al met al ben ik tevreden met deze dashcam op de gevoeligheid voor de GPS na. Als dat verbetert bij een volgende firmware update dan komt het laatste sterretje er zeker ook bij.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

AZDome AZDome GS63H 4K 1CH Wifi GPS dashcam
AZDomeAZDome GS63H 4K 1CH Wifi GPS dashcam

○ 4K (2880p) 24fps ○ Wifi en GPS ingebouwd ○ 2.4" LCD scherm ○ Zuignap houder

Niet op voorraad
€109,00€99,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »