Terug

AZDome Continue voeding Micro USB 3-draads

 • AZDome Continue voeding Micro USB 3-draads
 • AZDome Continue voeding Micro USB 3-draads
 • AZDome Continue voeding Micro USB 3-draads
 • AZDome Continue voeding Micro USB 3-draads

Op voorraad

  € 19,50

  Zet op verlanglijst

  • Gratis verzending & tot 23.45uTooltipGratis verzending bij bestellingen vanaf €50.
  • 60 dagen gratis retourneren
  • Dashcam ervaring: 7+ jaar
  • Bekend van RTL Nieuws

  Productomschrijving

  AZDome Continue voeding Micro USB 3-draads

  AZDome Continue voeding Micro USB om de AZDome M10 Pro en andere Micro USB dashcams in de parkeerstand te kunnen gebruiken. Deze handige continue voeding is speciaal ontworpen om de de dashcam op een professionele manier aan te sluiten en om hem te kunnen gebruiken in de parkeerstand.

  3-draads

  Deze AZDome voeding is een 3-wire 'hardwire kit' die op drie punten wordt aangesloten, bij voorkeur bij de zekeringskast van de auto. De gele kabel wordt op een zekering aangesloten die continue stroom levert (ook bij een uitgeschakeld contact), de rode op een geschakelde zekering (die alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact) en de zwarte op de aarde. Op deze manier stuurt de voeding een signaal door naar de dashcam wanneer het contact wordt aan- en uitgezet zodat de dashcam automatisch naar de parkeerstand zal overschakelen.

  Accu beveiliging

  De voeding heeft een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt bij een spanning van 11.6V/23.2V of lager. Op die manier wordt de accu van de auto niet teveel belast en schakelt de dashcam uit wanneer de spanning te laag wordt. Hij is geschikt voor 12V en 24V voertuigen.

  Installatie

  Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van deze Continue voeding.

  Specificaties

  Lengte: 3.0m (Stekker -> 2.5m -> Omvormer > 0.5m -> Zekering/Accu).
  Stekker: Micro USB
  Input: 12V/24V
  Output: 4.7V 2.0A
  Accu bescherming: 11.6V
  Type: 3-draads
  Inclusief 2 Mini zekering houders

  LET OP: De kabel dient te worden aangesloten in de zekeringskast van de auto, dit brengt altijd het risico van schade of brand met zich mee. De installatie van dit accessoire is op eigen risico, Allcam is niet aansprakelijk voor schade die door de installatie of het gebruik van dit accessoire aan de auto wordt toegebracht. Tevens behoeft het aanbeveling bij uw autodealer navraag te doen over het eventuele verval van garantie door of na aansluiting van deze voeding.

  Plus- en minpunten

  Reviews

  Gebruikers beoordelingen 4.6 / 5Reviews:(5)

  • RY Door Roy - 13-01-2020 13:35

   5 / 5

   Let op: niet ideaal bij AZDome BN03 2K Wifi GPS i.c.m. achteruit camera, doordat de haakse stekker dan de ingang van de 2e camera blokkeert.   Optie is om te kiezen voor voeding met een rechte aansluiting of te werken met een verlengkabel/hoekverbinding met female/male micro usb   Maar zeker een toegevoegde waarde bij een dashcam met parkeermodus. Daarbij is alles dan makkelijk en netjes weg te werken zonder omkijken achteraf.   Even opletten met type zekering in je auto (grootte in formaat). Ik had toevallig twee beschikbaar van gelijke waarde en grootte waar ze in konden, waarvan 1 continu stroom en 1 bij contact.

  • ML Door Marcel - 28-12-2019 10:51

   5 / 5

   Deze na wat dingen overwegen en uitzoeken alsnog besteld. En waarom ook niet, complete voeding voor je dashcam is hierbij werkelijkheid. Door iedereen makkelijk en snel aan te sluiten. Zowel met ingeschakeld als uitgeschakeld contact. Rechtstreeks en degelijk/origineel aangesloten op je zekering kast gelijk met een zekering. Hou wel even rekening met het type zekering dat je nodig hebt, dit is namelijk wel het type zekering mini. Anders zag ik dat je hier nog een verloopkabeltje bij kon bestellen.

  • TY Door Tilly - 10-12-2019 00:22

   4 / 5

   Als je een dashcam hebt met parkeerstand dan moet je hier ook gebruik van maken. Dit is zeker de moeite waard en zeer duidelijk beeld

  • HN Door Harjan - 21-11-2019 11:09

   4 / 5

   De hardwire kit is zeer eenvoudig te installeren.

   De installatie heeft nog geen 10 minuten gekost en nu kan ik de parkeerstand gebruiken en nog veel belangrijker, de kabel is netjes weggewerkt.

  • MO Door Marco - 08-10-2019 18:24

   5 / 5

   Voor nog geen 20,- heb je nu de mogelijkheid om de parkeerstand te benutten. Wel zo handig en als je dan toch overweegt om een dashcam te nemen, dan kun je maar beter zorgen dat je alle mogelijkheden kunt benutten.

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   AZDome Continue voeding Micro USB 3-draads

   AZDome Continue voeding Micro USB 3-draads

   € 19,50

   Allcam 9,0 / 10 - 366 Reviews @ Kiyoh