Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.Tijdelijk 5% korting op alle dashcams. Vul kortingscode 'dashcam' in bij het afrekenen.

AZDome BN03 Continue voeding Micro USB 3-draads

Productomschrijving
AZDome BN03 Continue voeding Micro USB om de AZDome BN03 in de parkeerstand te kunnen gebruiken. Deze BN03 versie heeft een aangepaste stekker zodat de voeding en achter camera van de BN03 tegelijkertijd kunnen worden aangesloten. Deze handige continue voeding is speciaal ontworpen om de de dashcam op een professionele manier aan te sluiten en om h...

AZDome BN03 Continue voeding Micro USB om de AZDome BN03 in de parkeerstand te kunnen gebruiken. Deze BN03 versie heeft een aangepaste stekker zodat de voeding en achter camera van de BN03 tegelijkertijd kunnen worden aangesloten. Deze handige continue voeding is speciaal ontworpen om de de dashcam op een professionele manier aan te sluiten en om hem te kunnen gebruiken in de parkeerstand.

3-draads

Deze AZDome BN03 voeding is een 3-wire 'hardwire kit' die op drie punten wordt aangesloten, bij voorkeur bij de zekeringskast van de auto. De gele kabel wordt op een zekering aangesloten die continue stroom levert (ook bij een uitgeschakeld contact), de rode op een geschakelde zekering (die alléén stroom levert bij een ingeschakeld contact) en de zwarte op de aarde. Op deze manier stuurt de voeding een signaal door naar de dashcam wanneer het contact wordt aan- en uitgezet zodat de dashcam automatisch naar de parkeerstand zal overschakelen.

Accu beveiliging

De voeding heeft een ingebouwde beveiliging die de stroom onderbreekt bij een spanning van 11.6V/23.2V of lager. Op die manier wordt de accu van de auto niet teveel belast en schakelt de dashcam uit wanneer de spanning te laag wordt. Hij is geschikt voor 12V en 24V voertuigen.

Installatie

Bekijk op deze pagina de gedetailleerde instructies over het installeren van deze Continue voeding. Bij deze Continue voeding zit standaard al een Mini/ATS zekering aan beide kabels. Als jouw auto dit type zekeringen gebruikt en je nog twee vrije plekken (continue én geschakeld) over hebt kun je deze zekeringen daar simpelweg in plaatsen. Als je auto geen Mini zekeringen heeft óf je geen geschikte vrije plekken meer hebt dan zul je alsnog gebruik moeten maken van een zekeringhouder. De Mini zekeringen knip je dan van de kabel af en het gestripte uiteinde plaats je in het omhulsel van de zekeringhouder (zie stap 5 bij de installatie).

Specificaties

Lengte: 3.0m (Stekker -> 2.5m -> Omvormer > 0.5m -> Zekering/Accu).
Stekker: Micro USB
Input: 12V/24V
Output: 4.7V 2.0A
Accu bescherming: 11.6V
Type: 3-draads

LET OP: De kabel dient te worden aangesloten in de zekeringskast van de auto, dit brengt altijd het risico van schade of brand met zich mee. De installatie van dit accessoire is op eigen risico, Allcam is niet aansprakelijk voor schade die door de installatie of het gebruik van dit accessoire aan de auto wordt toegebracht. Tevens behoeft het aanbeveling bij uw autodealer navraag te doen over het eventuele verval van garantie door of na aansluiting van deze voeding.

Productspecificaties

EAN
2112888679761

Reviews

4.5 / 5Gebaseerd op 10 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Bert B. op 9 September 2023
  Snelle montage
 • 5 / 5
  Gepost door: Henk C. op 25 Juni 2023
  Supper makkelijk om aan te sluiten
 • 5 / 5
  Gepost door: Feike J. op 25 Juni 2023
  Prima aansluitsetje als fraaier alternatief voor voeding via sigarettenaansteker plug, wel een spanningzoekertje bestellen\gebruiken om makkelijk de continu en schakelspanning op te zoeken in ze zekeringkast van de auto. Bijge...
  Prima aansluitsetje als fraaier alternatief voor voeding via sigarettenaansteker plug, wel een spanningzoekertje bestellen\gebruiken om makkelijk de continu en schakelspanning op te zoeken in ze zekeringkast van de auto. Bijgeleverde tool om de kabel netjes achter de linings van de auto weg te werken is wat klein\fragiel.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

AZDome AZDome BN03 Continue voeding Micro USB 3-draads
AZDomeAZDome BN03 Continue voeding Micro USB 3-draads

Op voorraad
€19,50 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »