Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzenden

Dienstverlener

De camera's en accessoires van Allcam worden verstuurd met de pakketservice van BPost en PostNL. BPost heeft zich, in samenwerking met PostNL in Nederland, de laatste jaren bewezen als een zeer betrouwbare partij op het gebied van pakketzendingen. De vaak waardevolle producten die u besteld worden daarom met de grootste zorg behandeld en bezorgd.

Levertijd

Niemand houdt van lang wachten, wij ook niet. Bestellingen op werkdagen vóór 23.45 worden daarom de volgende dag al bij u thuis bezorgd. Bestelt u in het weekend? Dan moet u één of twee dagen langer wachten. Bestellingen op zaterdag en zondag worden namelijk op dinsdag bezorgd. Op maandag worden geen pakketten aangeboden.

Kosten

Verzending bij Allcam is gratis bij bestellingen vanaf €50,-, daaronder is het €5,95.

Niet thuis?

Dat is niet zo'n probleem. Als u niet thuis bent bij de eerste poging dan probeert de bezorger het pakket in de meeste gevallen bij de buren af te geven. Als dat ook niet mogelijk is zal hij het pakket weer meenemen en het de eerstvolgende mogelijkheid weer proberen. Na twee pogingen zal het pakket beschikbaar worden op een afhaaladres bij u in de buurt, de bezorger doet een briefje met de details hierover bij u in de bus.