Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Op alle producten die na 31 december 2015 zijn aangeschaft op deze website wordt 2 jaar garantie gegeven. Producten aangeschaft vóór die periode vallen onder 1 jaar garantie. Heeft u binnen de garantietermijn problemen met het product dan heeft u recht op reparatie of een vervangend product.
We verzoeken u vriendelijk altijd eerst contact met ons op te nemen om één en ander af te stemmen alvorens het product naar ons retour te sturen. Wellicht dat wij u op afstand kunnen helpen en retour sturen helemaal niet nodig is.

Gratis terugsturen

Moet uw product toch retour worden gezonden voor reparatie of vervanging? U betaalt in dat geval niet voor de verzendkosten, dat doen wij. Na de verzending kunt u ons een foto of kopie van het verzendbewijs mailen naar info@allcam.be samen met uw rekeninggegevens. We voeren de vergoeding van de verzendkosten hierna zo snel mogelijk uit. Gelieve pakketten regulier te verzenden en niet aangetekend, wij vergoeden enkel de kosten voor een reguliere zending. De eventuele hoger uitgevallen kosten zijn voor uw eigen rekening.