Terug

Black Friday 2020

Op vrijdag 27 november is het weer Black Friday, een dag die wordt gezien als de start van het seizoen voor kerstaankopen. Veel winkels hebben op Black Friday speciale aanbiedingen. Wij doen ook mee aan Black Friday en geven op Black Friday 15% korting op al onze dashcams (m.u.v. BlackVue en Mio dashcams, daarvoor geldt 10% korting). Deze korting komt bovenop eventuele Combinatie deals. 

We snappen dat u met dit vooruitzicht liever even wacht met het kopen van een dashcam. Om mensen die eerder een dashcam willen of nodig hebben tegemoet te komen én om de drukte enigszins te verspreiden hebben we dit jaar een speciale regeling:

Koopt u van 15-10-20 tot Black Friday een dashcam? Dan krijgt u achteraf alsnog de korting die u op Black Friday had gekregen.

Koopt u dus in de periode van 15-10-20 tot Black Friday een dashcam? Dan krijgt u ná Black Friday alsnog de 10% of 15% korting op uw dashcam. Om de korting terug te krijgen dient u van 28-11-20 t/m 31-12-20 een e-mail sturen naar [email protected] met als titel 'Black Friday' en onder vermelding van uw ordernummer. We betalen de korting dan binnen 3 werkdagen terug op de rekening waarmee u de betaling hebt uitgevoerd.

Allcam wenst u alvast een fijne Black Friday en een prettig én veilig kerstseizoen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Allcam 9,0 / 10 - 366 Reviews @ Kiyoh