Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. We hanteren hiervoor de riante 60 dagen retourregeling. U kunt uw bestelling binnen 60 dagen gratis naar ons terugsturen en we betalen u het aankoopbedrag terug of bieden u een alternatief aan. We verzoeken u vriendelijk onderstaand formulier uit te printen en ingevuld mee te sturen met uw zending.

De kosten voor het retourneren vergoeden wij als u gebruik maakt van de volgende service voor het verzenden van het pakket; https://onlineverzendservice.be.  

Wij vergoeden alle betalingen gedaan door u, inclusief eventuele leveringskosten* die door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt (moment van ontbinding). Wij wachten met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

* Kosten die in rekening zijn gebracht voor speciale leveringen (Avondlevering, SameDayDelivery etc.) worden niet vergoed.

Let op: Wanneer u een product binnen 60 dagen retourneert uit ontevredenheid/spijtaankoop dient u het product altijd in originele en onbeschadigde verpakking te verzenden samen met alle in de doos aanwezige kabels en accessoires. Ook (Micro)SD kaarten dienen in originele en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd. We voeren geen betaling uit voor producten die uit de originele of in een beschadigde verpakking en/of zonder alle meegeleverde accessoires naar ons zijn verstuurd.

Maak a.u.b. gebruik van dit retourformulier bij het terugzenden van uw bestelling

Retouradres

Allcam
Marco Polostraat 28HS
1057 WP Amsterdam
Nederland

 

Een ander pakket versturen? Maak dan een goedkoop pakket label aan op Goedkooppakket.nl