Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour
10 jaar
0

Deze maand 5% Black Friday korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% Black Friday korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Voor 23.45u besteld = morgen thuis
Gratis verzending vanaf €50,-
60 dagen testen + gratis retour

Deze maand 5% Black Friday korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.Deze maand 5% Black Friday korting op alle dashcams. Gebruik kortingscode 'dashcam'.

Mini 0906 4K 2CH Dual GPS dashcam

12% Korting
Productomschrijving
Deze Mini 0906 4K 2CH is de nieuwste 4K dashcam van Mini. De Mini 0906 4K heeft een zeer handige automatische parkeerstand. Samen mijn zijn discrete en compacte design maakt dit hem één van de beste dashcams om de auto te beveiligen tijdens het parkeren. De camera ondersteunt bovendien 256gb MicroSD kaarten, wat goed is voor zo'n 32 uur FullHD op...

Deze Mini 0906 4K 2CH is de nieuwste 4K dashcam van Mini. De Mini 0906 4K heeft een zeer handige automatische parkeerstand. Samen mijn zijn discrete en compacte design maakt dit hem één van de beste dashcams om de auto te beveiligen tijdens het parkeren. De camera ondersteunt bovendien 256gb MicroSD kaarten, wat goed is voor zo'n 32 uur FullHD opnames.

Let op: Dit is de versie van de 0906 4K zonder Wifi.

Dual 4K + FullHD opnames

Doordat de Mini 0906 4K 2CH is uitgerust met twee camera's kan met deze dashcam zowel voor als achter de auto worden opgenomen. De voorste dashcam neemt op met 4K resolutie in 3840 x 2160p 30fps en die achter met 1080p FullHD 30fps. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden aan de voorste camera. De beelden van de achtercamera worden apart opgeslagen op de SD kaart. Op het 1.5 inch LCD scherm wordt via PiP (Picture in Picture) de achtercamera op éénvierde van het scherm weergegeven.

Automatische parkeerstand

De Mini 0906 4K 2CH beschikt over een handige automatische parkeerstand. De parkeerstand beschikt over een Time lapse én bewegingsdetectie parkeerstand met keuze uit ACC of G-sensor. Bij ACC werkt de parkeerstand alleen als de camera is aangesloten met de optionele Continue voeding. Na het uitzetten van het contact wordt dan direct de parkeerstand ingeschakeld. Bij G-sensor merkt de dashcam wanneer de auto langere tijd stilstaat en schakelt in dat geval na 5 minuten de parkeerstand in. Hierbij kan de dashcam ook met een andere voeding zoals een Battery pack worden aangesloten.

ACC Time lapse: De parkeerstand gaat direct aan wanneer het contact wordt uitgezet. De camera filmt met Time lapse in 720p 2fps. Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 15 seconden gestart in 720p 30fps.
ACC Motion detection: De parkeerstand gaat direct aan wanneer het contact wordt uitgezet. De camera is in stand-by modus (staat aan maar neemt niet op). Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 15 seconden gestart in 720p 30fps.
G-sensor Time lapse: Na 5 minuten stilstand schakelt automatisch de parkeerstand in. De camera filmt met Time lapse in 720p 2fps. Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 15 seconden gestart in 720p 30fps.
G-sensor Motion detection: Na 5 minuten stilstand schakelt automatisch de parkeerstand in. De camera is in stand-by modus (staat aan maar neemt niet op). Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 15 seconden gestart in 720p 30fps.

Compact design

Wellicht de reden waarom de Mini serie zó succesvol is geworden, het super compacte design van de camera's. De Mini 0906 4K 2CH past eenvoudig achter de binnenspiegel of op een andere onopvallende plek aan het raam en is in een handomdraai bevestigd. Door de kleine GPS houder met sticker is bovendien het inbouwen zeer eenvoudig.

Bluetooth SOS knop

De Mini 0906 4K 2CH wordt geleverd met een handige Bluetooth SOS knop. Deze knop kan op elke gewenste plek in de auto worden gemonteerd. Met één druk op deze knop wordt de huidige opname beveiligd opgeslagen zodat die niet meer gewist kan worden. Dit kan handig zijn als u een opmerkelijke situatie in het verkeer ziet.

CPL filter optie

Met de optionele CPL filter wordt het beeld beschermd en onnodige en schadelijke straling uit het beeld gefilterd. Vooral bij overmatige zon komt dit ten goede van het beeld en wordt de lens niet beschadigd. De CPL filter werkt eigenlijk als een Polaroid zonnebril voor de lens.

1.5 inch LCD scherm

Op het compacte maar overzichtelijke 1.5 inch LCD scherm kun je eenvoudig het menu inzien en instellingen aanpassen.

135˚ + 145˚ wideview + 160˚ roteerbaar

Door de 135˚ wideview lens heeft de Mini 0906 4K 2CH een groot bereik en wordt bijna alles opgenomen. Tevens heeft dit nieuwe 0906 4K 2CH model een body die 160˚ draaibaar is. Hierdoor kun je de camera ook draaien om het interieur van de auto te filmen óf de dashcam andersom op de ruit of het dashboard bevestigen.

Ingebouwde GPS

De GPS module is in de houder van de Mini 0906 4K 2CH verwerkt en is standaard meegeleverd. Door de GPS kan de actuele snelheid worden weergegeven in het beeld. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn als bewijsmateriaal bij een incident. Bovendien kan door de GPS de huidige plek van elke opname worden weergegeven. Dit gebeurt automatisch met de meegeleverde software.

Auto start

De Mini 0906 4K 2CH dashcam begint automatisch te filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de Mini 0906 4K 2CH dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

HDMI uitgang

De Mini 0906 4K 2CH heeft een Mini HDMI uitgang om beelden af te spelen op een ander apparaat. De beelden kunnen live worden overgedragen en afgespeeld op bijvoorbeeld tv of computer. Ook kunnen beelden via de dashcam worden terug bekeken. Let erop dat een Mini HDMI kabel nodig is om de beelden over te dragen.

256gb support

De Mini 0906 4K 2CH ondersteunt MicroSD kaarten van maximaal 256gb. Dat is totaal goed voor zo'n 32 uur aan opnames.

Productspecificaties

EAN
2112345678955
De video resolutie geeft aan uit hoeveel pixels de video’s bestaan. Hoe hoger de resolutie, hoe groter de video’s dus zijn en hoe meer details zichtbaar kunnen zijn. Een hogere resolutie betekent echter niet per definitie dat de kwaliteit hoger is (dat is vooral afhankelijk van de beeldsensor), maar het is wel een belangrijke indicator. Veelvoorkomende video resoluties zijn FullHD, QuadHD/2K en 4K in 30 of 60fps (frames per second).
Video resolutie
True 4K + FullHD
De kwaliteit van video's in de nacht of bij weinig licht. Deze wordt voornamelijk bepaald door de beeldsensor die wordt gebruikt, zoals de Sony Starvis sensor. Sommige dashcams hebben ook infrarood LED's op de camera, maar die worden vooral gebruikt voor interieur camera's op Taxi dashcams.
Night vision
Uitstekend
Wifi geeft je de mogelijkheid om video's te bekijken en te downloaden via je smartphone of tablet zonder dat je de SD kaart of dashcam uit je auto hoeft te halen. Een Wifi dashcam zendt een Wifi signaal uit waarmee je verbinding kunt maken binnen een bereik van ongeveer 5 tot 10 meter. Voor dashcams zonder LCD scherm is Wifi een vereiste omdat ze anders nauwelijks te bedienen en af te stellen zijn.
Wifi

Reviews

4.8 / 5Gebaseerd op 55 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Rob op 28 April 2021
  Heb deze camera nu 3 jaar naar volle tevredenheid in gebruik.
  Kreeg gisteren een probleempje camera wilde niet meer opstarten.
  Appje gestuurd naar Allcam, en al snel kwamen ze met de oplossing. Firmware opnieuw ...
  Heb deze camera nu 3 jaar naar volle tevredenheid in gebruik.
  Kreeg gisteren een probleempje camera wilde niet meer opstarten.
  Appje gestuurd naar Allcam, en al snel kwamen ze met de oplossing. Firmware opnieuw geïnstalleerd , en alles werkt weer Prima!
  Nogmaals bedankt voor de snelle service.
 • 5 / 5
  Gepost door: Bas op 28 Oktober 2020
  - Goede kwaliteit qua afwerking.
  - Makkelijk te installeren.
  - Duidelijke menu's en veel instelling mogelijkheden.
  - Beelden zijn ook van prima kwaliteit.
  - Fijn dat dashcam los is te maken van mount, ivm sommige landen wa...
  - Goede kwaliteit qua afwerking. - Makkelijk te installeren. - Duidelijke menu's en veel instelling mogelijkheden. - Beelden zijn ook van prima kwaliteit. - Fijn dat dashcam los is te maken van mount, ivm sommige landen waar het verboden is. René - Allcam: Fijn om te horen dat je op al deze punten tevreden bent Bas!
 • 5 / 5
  Gepost door: Dirk op 5 September 2020
  super cam en makkelijk te bedienen
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Mini Mini 0906 4K 2CH Dual GPS dashcam
MiniMini 0906 4K 2CH Dual GPS dashcam

○ True 4K + FullHD ○ GPS ingebouwd ○ Autom. parkeerstand ○ CPL filter optioneel

Niet op voorraad
€169,00€149,00 Incl. btw
Bekijken
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »