Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

DDpai Mix 3 continue voeding

Schrijf de eerste review van dit product

€ 24,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Gegevens

Deze DDpai Mix 3 continue voeding is een intelligente voeding waarmee de DDpai Mix 3 kan worden gebruikt in de parkeerstand. Deze continue voeding kan worden aangesloten op de zekeringskast van de auto om de dashcam te voorzien van stroom bij een uitgeschakeld contact. De DDpai dashcams kunnen daardoor worden gebruikt in de parkeerstand.

Meervoudige bescherming

Deze DDpai continue voeding is uitgerust met meervoudige ingebouwde bescherming om zowel de dashcam en auto te beschermen. Hij heeft een low-voltage cut off systeem waarmee de stroom wordt onderbroken wanneer de accu van de auto onder 11.8V komt. Ook heeft hij een bescherming die de dashcam beschermt bij pieken in de voeding. Met deze voeding is het ook mogelijk de Mix 3 te laten uitschakelen bij 12.0V of 12.4V, dit kan worden aangepast in de App van de camera.

Automatische parkeerstand

Doordat deze DDpai voeding wordt aangesloten op twee verschillende stroompunten merkt de dashcam wanneer het contact van de auto wordt aan- en uitgezet. Hij gaat hierdoor automatisch in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en begint weer met de reguliere opname wanneer de auto wordt gestart.

Eenvoudige aansluiting

Het aansluiten van deze continue voeding is vrij eenvoudig en met enige technische kennis zelf te doen. Wij raden echter altijd aan om het aansluiten door of in bijzijn van een persoon met auto technische kennis te (laten) doen. De rode draad dient op een continue of geschakelde zekering te worden aangesloten. Bij een continue zekering blijft de dashcam altijd aan staan en gaat na 5 minuten inactiviteit automatisch in de parkeerstand. Bij aansluiting op een geschakelde zekering zal de dashcam uitgaan wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en andersom. De parkeerstand zal in dat geval niet werken.

Raadpleeg de handleiding van de auto voor meer informatie omtrent de juiste zekeringen in de betreffende auto.

Inclusief 3 typen Add-a-fuse plugs

Het aansluiten van de voeding wordt nog makkelijker gemaakt doordat 3 type add-a-fuse plugs zijn meegeleverd. Op deze manier hoeft enkel de zekering te worden vervangen voor één van deze plugs. Dit is een stuk veiliger dan wanneer draden bij een bestaande zekering moeten worden gestoken.

Specificaties

Geschikt voor 12v en 24v
Low voltage cut off 11.8V
Output 4.7V 1.5A
Lengte 1m + 2.5m (3.5m totaal)
Plug: MicroUSB

Extra informatie

Naam DDpai Mix 3 continue voeding
mpn Nee
Gewicht Nee
Merk DDpai
ean 6934915200733
  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld