Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Camdii K2S 2CH Wifi GPS

2 5
 • 1080p + 1080p

 • 2.7 inch scherm

 • GPS mouse

 • 140 graden lens

€ 249,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Bundel korting

 • K2S + 128gb

  X1
  Camdii K2S 2CH Wifi GPS
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC

  € 278,90 € 270,53

  3% korting.

  -€ 8,37 met deze bundel.

 • K2S + 128gb + OBD voeding

  X1
  Camdii K2S 2CH Wifi GPS
  +
  X1
  Samsung EVO Plus 128gb UHS-I MicroSDXC
  +
  X1
  Camdii OBD voeding

  € 303,40 € 297,33

  2% korting.

  -€ 6,07 met deze bundel.

Gegevens

Deze Camdii K2S 2CH Wifi GPS dashcam is een super handige FullHD 'stealth' dashcam die is gebaseerd op de oudere Koonlung K1S. Door zijn unieke design met losse module en twee losse camera's valt de dashcam nauwelijks op in de auto. Samen met de Sony Starvis night vision sensoren in beide camera's maakt dit hem uitermate geschikt als beveiliging voor de auto in de parkeerstand. Door de meegeleverde GPS module slaat hij tevens coördinaten (en de snelheid) op en met Wifi zijn bestanden eenvoudig te bekijken en te downloaden. Op het compacte maar heldere 2.7 inch LCD scherm zijn te beelden te bekijken en kan het menu worden bediend.

Slim en onopvallend design

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS onderscheidt zich vooral door het slimme en onopvallende design. De dashcam bestaat uit een module met hierop het 2.7 inch LCD scherm en alle aansluitingen. De twee super compacte 1080p camera's worden verbonden met de module en bevestigd op twee gewenste locaties in de auto (meestal voor- en achterruit). Doordat de camera's nauwelijks opvallen kunnen ze prima in de auto blijven hangen wanneer deze staat geparkeerd. De Camdii K2S 2CH Wifi GPS is daarom uitermate geschikt om te gebruiken als bewaking van de auto.

De voorste camera heeft een kabel van 3 meter, de achterste camera een kabel van 6 meter. De installatie zal daarom in de meeste auto’s geen probleem vormen en de kabels kunnen eenvoudig en onopvallend worden weggewerkt. De kabels hebben duurzame en up-to-date USB-C stekkers voor een goede verbinding.

Wifi compatibiliteit

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS is uitgerust met snelle Wifi zodat bestanden eenvoudig via smartphone of tablet kunnen worden bekeken en gedownload. De speciale app is beschikbaar voor Android en iOS telefoons.

2x 1080p FullHD Night vision

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS heeft in beide camera's een Sony Starvis beeldsensor. Sony Starvis sensoren zijn speciale Night vision sensoren die vooral in het donker erg goed presteren en helderen beelden produceren. De camera's nemen op in 1080p 30fps of 720p 30fps. De camera voor heeft een 1.7 Aperture en de camera achter 2.0.

Sticker bevestiging

Beide camera's van de Camdii K2S 2CH Wifi GPS worden bevestigd met een dubbelzijdige sticker, ze worden dus min of meer permanent in de auto bevestigd. De externe LCD module wordt geleverd met een magneet houder. Deze houder wordt op het dashboard bevestigd en de module kan hier tegenaan worden geplaatst. Let erop dat de magneet bevestiging niet sterk genoeg is om de module aan de houder te laten hangen. Hij is daarom niet ontworpen om aan de ruit te bevestigen maar dient elders in de auto te worden geplaatst, bij voorkeur op een onopvallende plek zodat hij nauwelijks opvalt.

Bluetooth S.O.S. knop

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS wordt geleverd met een Bluetooth S.O.S. knop. Eén druk op de knop en de huidige opname wordt als beveiligde opname opgeslagen zodat hij niet meer kan worden gewist. 

GPS mouse

Onze Camdii K2S 2CH Wifi GPS wordt standaard geleverd met externe GPS module. Door deze aan te sluiten op de camera worden alle GPS coördinaten opgeslagen en wordt tevens de huidige snelheid weergegeven in beeld. De kabel van de GPS module is +/- 2 meter lang en de module heeft een plakstip voor eenvoudige bevestiging.

128gb MicroSD support

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS ondersteunt MicroSD kaarten van max 128gb. Dit is genoeg om zo’n 15 uur FullHD (2CH) video’s op te slaan. Let erop dat de MicroSD kaart zeer snel dient te zijn voor de K2S 2CH Wifi GPS, de Lexar 633x worden ten zeerste aanbevolen.

Loop recording

Wanneer de MicroSD kaart vol is worden automatisch de oudste fragmenten verwijderd en overschreven voor nieuwe opnames. De lengte van de fragmenten kan worden ingesteld op 1, 2, 5 of 10 minuten

Automatische parkeerstand

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS beschikt over een handige automatische parkeerstand. De parkeerstand beschikt over vier opties:

Time lapse & Beweging: De camera filmt met Time lapse in 720p 2fps. Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 15 seconden gestart in 720p 30fps.
Alleen Time lapse: De camera filmt continue met Time lapse in 720p 2fps.
Alleen Beweging: De camera is in stand-by modus (staat aan maar neemt niet op). Wanneer een beweging wordt waargenomen wordt een normale opname van 15 seconden gestart in 720p 30fps.
Normale opname: De camera filmt gewoon door met de ingestelde resolutie. De parkeerstand wordt niet ingeschakeld.

Wanneer in de parkeerstand een trilling wordt waargenomen wordt de huidige opname altijd beveiligd opgeslagen zodat hij niet kan worden overschreven.

Let op: De parkeerstand van de K2S 2CH Wifi GPS werkt alléén in combinatie met de Continue Voeding MicroUSB en kan niet handmatig worden aan- en uitgezet. In combinatie met de Continue voeding MicroUSB werkt de parkeerstand automatisch. Hierbij gaat de camera vanzelf in de parkeerstand wanneer het contact van de auto wordt uitgezet en begint de normale opname wanneer u de auto weer start. Ideaal dus om deze K2S 2CH Wifi GPS te gebruiken als beveiliging voor de auto.

Super capacitor

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS is uitgerust met een duurzame super capacitor in plaats van een batterij. Een super capacitor is een stuk duurzamer dan een accu of batterij, heeft een langere levensduur én is beter bestand tegen hoge en lage temperaturen. Let erop dat de dashcam niet zónder voeding kan worden gebruikt, hij dient daarom altijd te zijn aangesloten op de voeding om ermee te kunnen filmen.

140˚ + 140˚ wideview lens

Door de 140˚ wideview lenzen op beide camera's wordt een groot gedeelte rondom de auto opgenomen zonder dat het beeld teveel wordt verstoord aan de zijkanten.

Ingebouwde luidspreker en microfoon

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS heeft een microfoon en luidspreker ingebouwd. Hierdoor wordt ook al het geluid uit de omgeving opgenomen en kunnen de beelden samen met het geluid worden afgespeeld op de dashcam.

Micro HDMI poort

De Camdii K2S 2CH Wifi GPS heeft een ingebouwde Micro HDMI poort. Via deze HDMI poort kunnen beelden direct op een TV of ander HDMI ondersteunend apparaat worden weergegeven.

Auto start

De K2S 2CH Wifi GPS dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken nadat hij in de auto is gemonteerd. Let erop dat het automatisch starten en stoppen alleen werkt wanneer de voeding in- en uitschakelt met het contact. Wanneer de camera is voorzien van een continue stroombron zal de camera niet automatisch starten en stoppen met filmen.

G-sensor

Door de ingebouwde G-sensor merkt de K2S 2CH Wifi GPS dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

Extra informatie

Naam Camdii K2S 2CH Wifi GPS
ean 2112888679587
Aantal camera's 2CH
Max SD grootte 128gb
SD ondersteuning 16gb, 32gb, 64gb, 128gb
Videoresolutie 1080p + 1080p
Opnamestanden FHD 1920*1080p / 30fps, HDR 1280*720p / 30fps
Foto resolutie N.B.
Chip NTK96663
Sensor SONY Starvis
Infrarood LEDs Nee
GPS GPS mouse
G-sensor Ja
Parkeerstand Ja
Parkeerstand activering Automatisch (contact)
Loop recording Ja
Kijkhoek lens voor 140 graden
LCD scherm 2.7 inch
Speaker Ja
Microfoon Ja
Wifi Ja
Aansluitingen Micro USB, Micro HDMI
Bevestiging Sticker
SD type Micro SD
Batterij Super capacitor
Afmetingen 10.0*6.0*3.6 cm
Gewicht 200.0000
Merk Camdii
 1. Super mooi review by Richard on 17-12-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Super dashcam deze Camdii, kunt hem helemaal perfect wegwerken zodat hij nauwelijks opvalt. Gebruik hem voor de parkeerstand en die werkt top (i.c.m. met de OBD voeding). Beeldkwaliteit ook goed ook in het donker.

 2. Super mooi review by Richard on 17-12-19
  Beeldkwaliteit
  Mogelijkheden
  Gebruiksgemak
  Montage
  Tevredenheid

  Super dashcam deze Camdii, kunt hem helemaal perfect wegwerken zodat hij nauwelijks opvalt. Gebruik hem voor de parkeerstand en die werkt top (i.c.m. met de OBD voeding). Beeldkwaliteit ook goed ook in het donker.

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beeldkwaliteit
Mogelijkheden
Gebruiksgemak
Montage
Tevredenheid

Vragen van klanten

Stel een vraag

Er zijn nog geen vragen gesteld


Camdii K2S LCD module + houder
Camera voor (3 meter)
Camera achter (3 meter)
Sigarettenvoeding (3.3 meter)
GPS module (2 meter)
Bevestigings clip kabels
Bluetooth S.O.S. knop
Kabelclips (10x)
USB MicroSD reader
Handleiding (Engels)

 • Slim en onopvallend design door 2 externe camera's.
 • Extern 2.7 inch LCD scherm om beelden te bekijken en menu te bedienen.
 • Met Wifi om bestanden draadloos te bekijken en te delen.
 • 2x 1080p resolutie voor de beste videokwaliteit door de Sony Starvis sensoren.
 • Met Bluetooth S.O.S. knop.
 • Externe GPS module om coördinaten en snelheid te registreren.
 • Ingebouwde G-sensor.
 • Met automatische parkeerstand.
 • Door de losse camera's is de installatie wat ingewikkelder en zijn er wat meer kabels.