Terug

Top 9 goedkope budget dashcams van 2019 onder €75,-

Top 9 goedkope budget dashcams van 2019 onder €75,-

Dashcams zijn er in alle soorten en maten en net zoals bij de meeste producten geldt dat goedkoop meestal duurkoop is. Dashcams liggen tegenwoordig bij de Action of Kruidvat met prijzen van €19,95 of lager. Deze dashcams hebben vaak een erg slechte beeldkwaliteit en laten qua betrouwbaarheid te wensen over. Mensen zeggen in dat geval wel eens voor de grap dat u ‘beter met een aardappel’ kunt filmen en in veel gevallen hebben ze dan nog gelijk ook.

Gelukkig zijn er prima alternatieven op de allergoedkoopste dashcams en kut u een vrij redelijke dashcam kopen met een budget van €75,- of minder. U levert dan vaak wel in op extra opties zoals GPS of hogere opslagcapaciteit, maar wie niet persé de snelheid wil bijhouden en ook geen SD kaart van 128gb nodig heeft kan voor een klein bedrag een zeer redelijke dashcam kopen. Wij hebben de beste dashcams van 2019 onder €75,- daarom voor u op een rijtje gezet.


Nummer één | Top 9 goedkope budget Dashcam van 2019 onder €75,-

1. AZDome MS02 Wifi | €59,-

De AZDome MS02 Wifi is wat ons betreft de beste budget dashcam van 2019. Het is een uitstekend instapmodel dashcam met een eenvoudig te bedienen menu en uitstekende specificaties. Hij filmt met scherpe 1080p resolutie in 30fps en de beelden zijn te bekijken op het kraakheldere 3.0 inch LCD scherm. Hij heeft een grote kijkhoek van 150 graden en een parkeerstand om de auto te beveiligen. Daarnaast heeft hij een ingebouwde G-sensor die trillingen registreert.

Het beste van deze AZDome MS02 is de handige Wifi functie waarmee u gemaakte opnames kunt bekijken en delen via uw telefoon. Verbind eenvoudig uw telefoon of tablet via de AZDome App met de camera om alle bestanden (of live video) te bekijken. U hoeft hierdoor niet meer de SD kaart uit de camera te halen en in uw PC te doen. De MS02 ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb.
Verkrijgbaar bij:
Allcam: €59,-
Bol.com: €59,-
Dashcamdeal: €59,-


Nummer twee | Top 9 goedkope budget Dashcam van 2019 onder €75,-

2. DDpai Mini 1 | €59,-

De DDPai Mini is een dashcam die al een tijdje te koop is maar in 2019 opnieuw is uitgebracht en is gestopt in een nieuw jasje. Deze hoort absoluut thuis in de Top 3 beste ‘budget’ dashcams. De vorige DDPai Mini 1 had een bluetooth S.O.S. knop, die is bij dit model weggelaten. De DDpai Mini 1 filmt met scherpe FullHD kwaliteit door de SONY IMX322 CMOS sensor. Hij is uitgerust met Wifi om de beelden te bekijken en hij heeft een handige parkeerstand die automatisch inschakelt nadat de auto 5 minuten geparkeerd staat. Hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 128gb en heeft een kijkhoek van 40 graden. De camera is bovendien zo’n 180 graden verticaal draaibaar zodat hij in elk voertuig kan worden opgehangen.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €59,-
Bol.com: €59,-
Amazon: €79,00 (oude versie)
Dashcamdeal: €69,-


Nummer drie | Top 9 goedkope budget Dashcam van 2019 onder €75,-

3. ThiEYE Safeel Zero 1080p | €55,-

De nummer drie is een nieuwkomer op de Nederlandse dashcam markt; de ThiEYE Safeel Zero 1080p. Deze super kleine dashcam is één van de compactste dashcams die op het moment te krijgen is. Toch zijn ze er bij ThiEYE in geslaagd om deze kleine dashcam vol te stoppen met de beste snufjes en hebben ze er zélfs een LCD scherm op weten te ontwerpen. Hij filmt met zeer goede 1080p beelden, heeft een grote kijkhoek van 170˚ en een parkeerstand om uw auto te beveiligen. Daarnaast wordt deze ThiEYE geleverd met zuignap- én sticker bevestiging en een handige Dual USB sigarettenvoeding zodat u naast het filmen met de dashcam ook nog gewoon uw telefoon kunt opladen in uw auto (maar niet WhatsAppen hé!).

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €55,-
Bol.com: €55,-
Dashcamdeal: €59,-


Nummer vier | Top 9 goedkope budget Dashcam van 2019 onder €75,-

4. Dashcam G30B 2CH Dual | €59,-

De eerste 2CH dashcam in deze lijst met een achtercamera en is de Dashcam G30B. Een model dat al wat langer meegaat maar om zijn succes toch een plek in deze lijst verdient. Deze compacte maar uitgebreide 2CH dashcam is een mooi instapmodel met leuke extra’s zoals infrarood LED’s aan de voorkant van de dashcam zodat het beeld bij donker alleraardigst is. De camera filmt in 1080p + VGA en op het 2.7 inch LCD scherm zijn de opnames te zien en kan het menu worden bediend. Een handige extra optie op deze dashcam is de achtercamera. Deze kan met een extra kabel worden aangesloten op de voeding van het achteruitrijd licht van de auto, de achtercamera komt in dat geval groot in beeld wanneer u achteruit in gaat parkeren.

De G30B heeft ook een parkeerstand en hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb. De kijkhoek van de voorste camera is 140 graden en van de achterste 160 graden.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €59,-
Bol.com: €59,-
Dashcamdeal: €59,99


Nummer vijf | Top 9 goedkope budget Dashcam van 2019 onder €75,-

5. Xiaomi 70 Mai Pro | €69,-

De Xiaomi 70 Mai Pro is een er populaire dashcam met zeer goede specificaties voor in deze prijsklasse. De dashcam filmt met erg grote 1944p resolutie, de hoogste in deze lijst. Ook is hij uitgerust met Wifi om beelden draadloos te kunnen delen. De Xiaomi 70 Mai Pro is ziet er 'gelikt' uit door zijn strakke design. Ook heeft hij een LCD scherm waarop de beelden te zien zijn en het menu is te bedienen.

Een andere handige functie op deze dashcam is de Parkeerstand die werkt op de interne batterij van 500mAh. De dashcam springt aan en begint een korte opname wanneer een trilling wordt waargenomen. U kunt de Xiaomi dus in uw auto laten hangen zodat hij een oogje in het zeil kan houden.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €69,-
Dashcamdeal: €69,-


Nummer zes | Top 9 goedkope budget Dashcam van 2019 onder €75,-

6. Dashcam X209 WDR 2CH | €69,-

De Dashcam X209 WDR 2CH is een goed voorbeeld dat een goedkope dashcam niet altijd hoeft in te leveren op prestaties en materialen. De Dashcam X209 WDR voelt zeer degelijk aan omdat hij is gemaakt van een mooie grijze aluminium body. Door de extra achtercamera kunt u met deze dashcam ook achter de auto opnemen en is hij uitermate geschikt om te gebruiken als parkeerhulp. Op het grote 3.0 inch scherm is namelijk duidelijk de huidige opname te zien en wanneer de achtercamera correct wordt aangesloten wordt het beeld van die camera zelf groot in beeld weergegeven wanneer u de auto in zijn achteruit zet.

De Dashcam X209 WDR 2CH filmt met 1080p aan de voorkant en VGA aan de achterkant en hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb. De kijkhoek van de voorste lens is 170˚ en die achterop 160˚.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €69,-
Bol.com: €69,-
Dashcamdeal: €69,-


Nummer zeven | Top 9 goedkope budget Dashcam van 2019 onder €75,-

7. Dashcam X206 WDR | €49,-

De Dashcam X206 WDR is een supermooi vormgegeven en lichtgewicht dashcam met 108op videokwaliteit. Het mooie aan deze Dashcam X206 WDR is het grote en heldere 3.0 inch LCD scherm. Op dit scherm kunt u de opnames bekijken en ook het menu eenvoudig bedienen. De X206 WDR heeft een kijkhoek van 170˚ zodat een groot gedeelte van de omgeving wordt opgenomen en hij heeft een HDMI uitgang zodat u beelden thuis op uw TV kunt bekijken.

De Dashcam X206 WDR ondersteunt MicroSD kaarten tot 32gb en heeft ook een parkeerstand zodat u de dashcam kunt gebruiken om de auto te beveiligen.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €49,-
Bol.com: €49,-
Dashcamdeal: €49,-


Nummer acht | Top 9 goedkope budget Dashcam van 2019 onder €75,-

8. Dashcam SP300 Wifi | €49,-

De Dashcam SP300 Wifi is in feite het kleine broertje van de SP500 Wifi Pro (Nr.2 in de lijst). Hij filmt ook met 720p maar van iets mindere kwaliteit, dit is vooral in het donker merkbaar. De kijkhoek is 140˚ en ook de SP300 Wifi heeft een handige parkeerstand. Hij werkt hij met MicroSD kaarten van maximaal 32gb en heeft hij Wifi om hem via uw telefoon eenvoudig te kunnen bedienen. Hij valt net als de Dashcam SP500 Wifi Pro door zijn design nauwelijks op in de auto zodat u er na de installatie helemaal geen omkijken meer naar hebt.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €49,-
Bol.com: €49,-


Nummer negen | Top 9 goedkope budget Dashcam van 2019 onder €75,-

9. Xiaomi 70 Mai | €59,-

Xiaomi is een merk dat de laatste tijd erg veel aanzien geniet door het brede assortiment met een zeer hoge prijs-kwaliteit verhouding. Xiaomi is vooral bekend van de telefoons maar maken daarnaast ook TV’s, wearables, speakers en dus ook dashcams. Xiaomi is een producent van typische ‘no nonsense’ producten en dat is ook bij deze 70 Mai (staat voor 70 Minutes, vraag ons echter niet waarom) goed terug te zien. Hij is simpel doch stijlvol vormgegeven en valt op door zijn eenvoud. Hij filmt met goede 1080p kwaliteit en heeft hij Wifi met een handige App voor iOS en Android.

Let op: De Xiaomi 70 Mai is verkrijgbaar in Chinese en Engelse versie, en die laatste wilt u natuurlijk hebben. Hij heeft namelijk naast een Engelstalig menu en handleiding ook de mogelijkheid om de camera met spraak te bedienen (in het Engels dan wel). Ook bezit de Engelstalige versie een chip met meer geheugen (128mb) en zou hij daardoor was sneller zijn. De Xiaomi 70 Mai’s die hieronder zijn genoemd zijn de Engelstalige versies.

Verkrijgbaar bij:
Allcam: €59,-
Bol.com: €59,-
Dashcamdeal: €59,-

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box