Terug

BlackVue DR750S-2CH 32gb Cloud Wifi GPS dashcam

Levertijd onbekend

  399,- € 379,- Gratis verzending

  • Gratis verzending & tot 23.45uTooltipGratis verzending bij bestellingen vanaf €50.
  • 60 dagen gratis retourneren
  • Dashcam ervaring: 7+ jaar
  • Bekend van RTL Nieuws

  Productomschrijving

  BlackVue DR750S-2CH 32gb Cloud Wifi GPS dashcam

  - 2x SONY Starvis
  - Wifi en GPS
  - Cloud optie
  - Met 32gb MicroSD

  Lees de volledige productomschrijving

  De BlackVue DR750S is al enkele jaren de meest populaire BlackVue dashcam en was één van de eerste met Cloud technologie. Deze high-end dashcam is uitgerust met de nieuwste snufjes en heeft bovendien een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. In zowel de voor- als achtercamera is gebruik gemaakt van de Full HD Sony Starvis beeldsensoren die garant staan voor de beste beeldkwaliteit overdag maar ook in de nacht. Daarnaast is ook deze BlackVue DR750S-2CH weer uitgerust met de nieuwste technieken, zoals ingebouwde GPS, Wifi, Cloud mogelijkheden en een G-sensor.

  Full HD Sony Starvis sensoren

  De BlackVue DR750S-2CH is uitgerust met de nieuwste Sony Starvis sensoren, zowel vóór als achter. Deze sensoren genereren de allerbeste beeldkwaliteit en blinken vooral uit in het donker. Door de uitstekende night vision kan de DR750S-2CH bij weinig licht toch een hoop detail weergeven.

  De voorcamera filmt met 60fps, de achtercamera met 30fps. Het beeld is daardoor niet alleen scherp maar ook heel vloeiend. Beide camera’s van de DR750S-2CH hebben een groothoeklens van 139˚ zodat een groot gedeelte rondom de auto wordt opgenomen zonder dat het beeld teveel vervormd wordt.

  Cloud en Wifi

  Ook de BlackVue DR750S-2CH heeft de mogelijkheid om via de Cloud gegevens uit te wisselen met de camera. Dit biedt in de praktijk de volgende mogelijkheden:

   • Live bekijken en lokaliseren van de DR750S-2CH.
   • Alarm notificaties via de App bij trillingen of bewegingen.
   • Communicatie op afstand met de bestuurder.
   • Vanuit overal video's bekijken uit de Cloud.
   • Firmware updates vanuit de cloud.
  *Standaard inbegrepen: 10 min dagelijkse live view, 1 dashcam per gebruiker, 5GB cloud opslag, 100 downloads per maand. Grotere accounts via BlackVue verkrijgbaar vanaf $33,- per maand (zie link hieronder).

  Voor alle informatie en functies over de BlackVue cloud, klik hier (www.blackvue.com)

  Naast de Cloud mogelijkheden heeft de BlackVue DR750S-2CH natuurlijk ook de standaard Wifi functionaliteit behouden waarmee onbeperkt kan worden ingelogd op de camera binnen de Wifi radius (+/- 10 meter).

  SONY Starvis 2.1M sensor

  De SONY Starvis beeldsensor in deze BlackVue DR750S-2CH staat garant voor de beste beeldkwaliteit. Met name in het donker presteert deze DR750S-2CH daarom beter dan veel andere dashcams. Hij filmt in 60fps waardoor de video's bovendien erg vloeiend zijn.

  Neem ook achter de auto op

  Doordat de DR750S-2CH wordt geleverd met extra achtercamera kan ook achter de auto worden op worden genomen met deze dashcam. De achtercamera wordt met een lange meegeleverde kabel van 6 meter verbonden met de voorste dashcam. De beelden worden tegelijk opgeslagen op de MicroSD kaart.

  Automatische gebufferde parkeerstand

  De BlackVue DR750S-2CH heeft een ingebouwde automatische parkeerstand waarmee je zonder moeite de auto kunt beveiligen als deze geparkeerd staat. De BlackVue merkt a.d.h.v. de G-sensor en bewegingen wanneer de auto geparkeerd staat en schakelt in dat geval na 5 minuten de parkeerstand in. Er zijn twee opties voor de parkeerstand:

  Bewegingsdetectie: Zodra een beweging of trilling wordt waargenomen wordt een video van 1 minuut opgeslagen die nét voor het incident dat de trigger veroorzaakte begint. Op deze manier worden alle belangrijke gebeurtenissen tijdens het parkeren opgeslagen. 

  Time Lapse: De dashcam elke seconde een foto (1fps) welke later als 30fps video kunnen worden afgespeeld. Elke minuut Time Lapse video beslaat daardoor een werkelijke periode van 30 minuten tijdens het parkeren. Hierdoor kan met een 32gb kaart in totaal meer dan 50 uur worden opgenomen. Bij een aanrijding wordt alsnog een normale Event video van 1 minuut opgeslagen zodat de belangrijkste gebeurtenissen goed worden vastgelegd.

  Wanneer je weer gaat rijden wordt de parkeerstand automatisch uitgeschakeld zodat de normale opname kan beginnen. De dashcam geeft op dat moment een signaal wanneer tijdens het parkeren incidenten hebben plaatsgevonden zodat belangrijke video's tijdig kunnen worden veiliggesteld. 

  Let op: Voor het gebruik van de parkeerstand is een BlackVue Power Magic Pro óf Battery pack nodig om te camera te voorzien van stroom wanneer het contact van de auto is uitgeschakeld.

  Ingebouwde GPS

  Door de ingebouwde GPS in deze DR750S-2CH worden de snelheid en de coördinaten van alle opnames bijgehouden. De snelheid wordt onderin elke video weergegeven en de afgelegde route en locaties waarop is gefilmd kunnen later met de BlackVue PC viewer worden bekeken.

  Night Vision

  Deze BlackVue DR750S-2CH is uitgerust met twee Sony Starvis beeldsensoren die de beste prestaties in het donker garanderen. De Sony Starvis beeldsensor neemt zelfs bij weinig licht zeer heldere en gedetailleerde videos op zodat je niets hoeft te missen.

  Optionele Tamper Proof case

  Deze BlackVue dashcam kan worden beveiligd met een zogenaamde Tamper Proof case voor auto's óf vrachtwagens. De Tamper proof case is een soort schild voor de dashcam waardoor afstellen, toegang en diefstal vrijwel onmogelijk wordt. De Tamper proof case is daarom uitermate geschikt voor gebruik bij een wagenpark met chauffeurs.

  De Tamper proof case voorkomt of beschermt tegen de volgende handelingen:

  1. Aan- uitzetten van de dashcam.
  2. Toegang tot de SD kaart.
  3. Loskoppelen van de voeding of kabel voor achter camera.
  4. Aanzetten Wifi (om formatteren van SD kaart en verwijderen van bestanden te voorkomen).

  Indicatie- en beveiliging LED

  De BlackVue DR750S-2CH is uitgerust met een handige indicatie LED die tevens als beveiliging dient. De LED geeft de status van de opname en het eventuele GPS signaal aan en kan tijdens het parkeren dienen als beveiliging om te laten zien dat de auto wordt beveiligd. De LED kan desgewenst worden uitgeschakeld bij de instellingen. 

  256gb MicroSD support

  De BlackVue DR750S-2CH wordt standaard geleverd met een 32gb MicroSD kaart van BlackVue, maar hij ondersteunt MicroSD kaarten tot 256gb. Met de standaard 32gb kaart kan zo'n 5 tot 8 uur in FullHD 60fps worden opgenomen. 256gb geeft je de ruimte om tot wel 64 uur in FullHD 60fps op te nemen.

  Bij Allcam leveren we altijd de BlackVue versie met 32gb met als optie om een grotere capaciteit Micro SD kaart aan te schaffen. Deze SD kaart wordt dan extra geleverd naast de 32gb BlackVue kaart.

  360˚ draaibaar

  De dashcams van BlackVue kunnen allemaal 360˚ verticaal worden gedraaid zodat ze optimaal kunnen worden gepositioneerd. De dashcam kan hierdoor desgewenst ook naar binnen worden gericht om het interieur van de auto te filmen.

  Multifunctionele knop

  De DR750S-2CH is uitgerust met de handige Microfoon en Format knop waarmee de microfoon eenvoudig kan worden aan- en uitgezet en de SD kaart eenvoudig kan worden geformatteerd in de camera.

  139˚ + 139˚ kijkhoek

  De kijkhoek van deze BlackVue DR750S-2CH is 139˚ diagonaal aan de voor- en achterkant. Dit zorgt ervoor dat een groot gedeelte rondom de auto wordt opgenomen. 

  Stembegeleiding

  De DR750S-2CH geeft middels de stembegeleiding altijd aan als veranderingen optreden in de opnames. Op deze manier hoef je niet meer naar de dashcam om te kijken en weet je zeker dat hij aan het opnemen is. 

  Auto start

  De BlackVue DR750S-2CH dashcam begint automatisch met filmen wanneer de auto wordt gestart. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken als hij in de auto hangt. Voorwaarde hierbij is wel dat hij is aangesloten op de voeding in de auto.

  G-sensor

  Door de ingebouwde G-sensor merkt de dashcam wanneer je een ongeluk hebt gehad. Bij een impact worden beelden automatisch beveiligd opgeslagen zodat ze niet meer verloren gaan. Ze kunnen niet meer overschreven worden en ook niet via de dashcam worden verwijderd.

  Ingebouwde microfoon

  De BlackVue DR750S-2CH heeft een ingebouwde microfoon zodat ook geluid wordt opgenomen. De microfoon kan eenvoudig worden in- en uitgeschakeld met één druk op het scherm. 

  Datum/Tijd/Kenteken watermerk

  De datum, tijd en het kenteken kunnen onderin elke video worden weergeven zodat later kan worden aangetoond wanneer en met welk voertuig bepaalde opnames zijn gemaakt. Dit kan van doorslaggevende betekenis zijn bij het beoordelen van situaties en het bepalen van de schuldvraag voor politie en/of verzekering.

  BlackVue PC en MAC software

  De handige en gratis verkrijgbare BlackVue software voor PC en Mac maakt het bekijken van de beelden erg eenvoudig. Ook extra gegevens zoals GPS en G-sensor activiteit zijn in te zien samen met de video's.

   

  Plus- en minpunten

  Plus- en minpunten

    Volledige Cloud ondersteuning.

    Hij heeft twee camera's dus kan ook achter de auto opnemen.

    Super 1080p beeldkwaliteit door de Sony Starvis sensoren.

    Met Wifi om de beelden direct op telefoon of tablet te bekijken.

    Mooi en strak design zodat hij nauwelijks opvalt in de auto.

    Ingebouwde GPS en G-sensor.

    256gb MicroSD ondersteuning.

    Hij heeft een parkeermodus om de auto te beveiligen.

    Er is geen LCD scherm om de beelden op te bekijken.

  Specificaties

  Specificaties voor: BlackVue DR750S-2CH 32gb Cloud Wifi GPS dashcam

  • Video resolutie 2x FullHD 30fps
  • Night vision Uitstekend
  • Wifi
  • GPS Ingebouwd
  • Bevestiging Zelfklevend
  • Bekijk alle specificaties
  • LCD scherm
  • Touchscreen
  • Parkeerstand (bewegingsdetectie)
  • Parkeerstand (Time lapse)
  • Parkeerstand activering Automatisch (visueel)
  • Cloud via Wifi hotspot
  • Cloud via Simkaart
  • ADAS
  • HDMI/AV out
  • CPL filter optie
  • Loop recording
  • G-sensor
  • Microfoon
  • Speaker
  • Maximale geheugen 256gb
  • Type geheugen Micro SD
  • Stekker DC
  • Voeding 12/24V
  • Batterij Super capacitor
  • Aantal camera's 2CH
  • Kijkhoek voor 139˚
  • Kijkhoek achter 139˚
  • Beeldsensor Sony Starvis
  • Chip TI
  • Afmetingen 11.8*3.6 cm
  • Garantie 2 jaar
  • HandleidingDownload
  • In de doos DR750S voor
   DR750S achter
   Verbindingskabel (6m)
   32gb MicroSD
   12V voedingskabel (4.5m)
   Raamhouder met 3M tape (2x)
   Kabelgeleiders (3x)
   Kabeltrimmer
   MicroSD kaartlezer
   Nederlandse snelstart gids
  Video

  Reviews

  Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(2)

  • JG Door Jean G - 01-09-2020 14:54

   5 / 5

   Topcamera met perfecte beeldkwaliteit en ook mooi uiterlijk. Past mooi in het interieur van mijn BWM!

  • DK Door Diederik - 27-08-2020 11:24

   5 / 5

   Toch wel één van de beste dashcams die te krijgen is. Zeer gebruiksvriendelijk, mooi design en prachtige beelden. Ook snelle levering van Allcam en top klantenservice bij vragen, super!

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   BlackVue DR750S-2CH 32gb Cloud Wifi GPS dashcam

   BlackVue DR750S-2CH 32gb Cloud Wifi GPS dashcam

   399,- € 379,-