Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 987 Reviews

Geen nederlandstalige beschrijving. Is wel jammer. by Rinaldo on 01/16/2019

Zoals hierboven beschreven geen Ned. talige beschrijving. Het heeft me veel moeite gekost om de camera in te stellen. Echter als ik met de auto aan rij valt het beeld na +/- 60seconden weg. Ik kan niet meer in het menu komen omdat eventueel het beeld continu te laten lopen onder het rijden. Weten jullie daar een oplossing voor ? Ik wil wel graag zien wat ie filmt. Kunnen jullie mij een Ned. talige handleiding opsturen, of uitleggen hoe ik continu beelden kan zien ? Ik snap er geen hol van, mijn Engels is dan ook belabberd moet ik wel zeggen! Wel een duidelijk beeld, dat dan weer wel, maar helaas te kort weer gegeven. Reactie Allcam: Beste Rinaldo, kun je hierover even contact met ons opnemen a.u.b.? Het uitvallen heeft met een instelling te maken die je eenvoudig kunt wijzigen.

Aan te raden! by MU on 01/16/2019

Hij doet wat er beloofd werd. Een voeding te installeren, inpluggen en klaar is Kees! Enig minpuntje: handleiding!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding! by Ceriel on 01/15/2019

Persoonlijk de beste prijs kwaliteit verhouding! Beter beeld, vooral achter en in het donker dan veel duurdere cams. Extra onderdelen zoals extra voetjes voor andere auto's zijn een ideale toevoeging!

Slechte service by Marcel on 01/13/2019

Helaas nooit antwoord op mijn vragen gehad. Reactie Allcam: Beste Marcel, op welke manier heb je contact met ons gezocht? Indien je vragen hebt kun je ons altijd bellen of een mail sturen, op de mail reageren we doorgaans binnen een uur.

beeldkwaliteit matig (onscherp) by E.G. on 01/13/2019

Snel te installeren, bediening simpel, zeer onopvallend weggewerkt als spiegel, doet wat ie doen moet, maar beeld is zeer onscherp. In het donker niet goed, maar dat mag bij deze prijs

Aanrader by Marv on 01/13/2019

Het beeld is gewoon prima! Alles goed scherp te zien! Makkelijk om te monteren, ook als de dashcam gevoed blijft , bij parkeerstand aan schiet bij een schok

Goed beeld by cajp on 01/11/2019

Leuke camera en goed beeld.Een bestelling gedaan en afgerekend. Was iets vergeten van €2,50 dus via whatsapp gevraagd hoe te handelen. Medewerker heeft het er gratis bij gedaan. Wat een service!

"Set and forget" by Okami_Xci on 01/08/2019

De app van deze set is niet al te best helaas, maar als je de K2 ingesteld hebt hoef je gelukkig niet vaak meer in de app te zijn. Beeld is gewoon goed, geluid echter is weer heel slecht. Montage is een dingetje, je moet oppassen dat je de kabels niet te strak trekt en harde kniks maakt net bij de delen waar de kabel in de camera gaat of over gaat in de connector, risico op defecten is dan vrij hoog. Set werkt gewoon, alleen kan je de configuratie niet aanpassen als je niet alle 2 de camera's aangesloten hebt. Gelukkig is het een "set and forget" als je de set netjes wegwerkt en aansluit op een geschakeld contact. Gaat na 10 seconden aan en begint op te nemen. Bij uitzetten van contact schakelt ie na 10 seconden vanzelf uit.

Goed product by Dick on 01/07/2019

Makkelijk om aan te sluiten, makkelijk in de bediening, het scherm heb je eigenlijk niet eens nodig. Alles kan via de app. Het verbinding maken geeft soms wat problemen, maar dat legt aan de telefoon. Met een andere doet hij het wel. Heldere beelden, ook bij nacht. Zeer tevreden.

Topper! by Kevin M. on 01/06/2019

Zeer tevreden met men aankoop!

Werkt als verwacht, mooie kwaliteit en eenmaal geplaatst geen aandacht meer nodig by Tobias on 01/06/2019

Voordelen: Prachtige 1080p beeldkwaliteit Eens geplaatst zal altijd werken Relatief makkelijke installatie Parkeerstand die opneemt na aangeraakt te worden als camera uit stond Nadelen: Geen knop om een specifiek moment mee op te slaan (persoonlijk opgelost door loops van 10 min te laten maken en dan makkelijk terug te vinden)

prima compact apparaat by John on 01/05/2019

voor zo'n compact apparaat prima beeld en voorzien van handige auto veiligheid snufjes.

Goede prijs kwaliteit verhouding - let op met levensduur batterij! by Remko on 01/04/2019

Inmiddels al 3 jaar deze dashcam en erg tevreden! Echter sinds 1 maand geleden echter ging de dashcam vaak uit zijn eigen uit (terwijl er gewoon spanning op stond) en kreeg ik SD card error (harde geluidjes met een rode melding op het scherm). Schijnbaar gaan deze batterijen standaard maar 1 of 2 jaar mee, hierna heeft de dashcam een willetje van zijn eigen en krijg je dus rare dingen... Inmiddels zelf de batterij vervangen door 3.7 V lithium batterij 200 mah 402030 042030 GPS MP3 (via AliExpress; met nog 2 extra batterijen voor de toekomst..) Alleen door het vele random schutdowns is mijn Lexar 300x 64GB micro SD card geheel naar gallemieze. Met Unbuntu Linux testdisk en GParted proberen opnieuw leven in te blazen maar mocht niet baten. Zojuist een nieuwe SanDisk Ultra Micro SD card 64GB erin geprikt, en de dashcam draait weer als een zonnetje! :)

Super camera by Richard on 01/01/2019

Makkelijk te monteren en goede beeldkwaliteit ook in de avond. Zeker een aanrader. Ook een goede service van Allcam. Snel en vakkundig

Heel erg tevreden, zeer duidelijke Nederlandse handleiding by Ron Gillich on 01/01/2019

Tja wat zal ik zeggen. Ben gewoon zeer tevreden over de cam. Alles netjes verpakt, snelle levering.

goed beeld by bj on 12/30/2018

goed beeld, werk zoals hij hoort te doen minpunt -wifi verbinding met g sm werkt niet Reactie Allcam: Beste BJ, kun je a.u.b. even contact met ons opnemen omtrent je problemen met het verbinden met je telefoon. Dit zou namelijk goed moeten werken, wellicht dat er was mis gaat met een instelling of bij de App of je telefoon of tablet.

Super eenvoudige bediening by Ronald on 12/29/2018

Bestellen ging via Bol.com. dus super snel geleverd. Ondanks dat de gebruiksaanwijzing niet in het Nederlands is, is het instellen vrij eenvoudig. Moet wel even wennen aan het intro geluid bij aan gaan en uit gaan. Heb nog niet gevonden of dit uit kan. Het maximale geheugen gebruik had groter mogen zijn (max32gb) maar hij doet wat hij moet doen dus ik ben zeer tevreden. Ook de prijs is zeer aantrekkelijk voor wat je krijgt.

Zeer goed product. by Everzwijn on 12/29/2018

Ik rij nu 7 jaar met dascams. Al onze drie auto's hebben er een. Tot nu kocht ik ze vrijwel altijd direct in China of bij Amazon. Dit keer kwam ik bij Allcam terecht, omdat Amazon een product niet leverde in Nederland. Tot mijn verbazing zijn de prijzen bij Allcam bijna gelijk aan de prijzen in China. Maar met de zekerheid dat je kunt aankloppen als er iets mis is. China is een drama, plus je kunt vaak invoerrechten betalen plus afhandelingskosten ! Omdat de nieuwste auto geen parkeer camera heeft, heb ik dei Viofo gekocht. Schermpje is net iets te klein om goed scherp achteruit te kijken. Maar de opnamen zijn perfect. Zelfs zo goed dat ik er aan denk om de andere twee auto's [ met vrij recente 4K camera's] ook te voorzien van deze Viofo. Alleen al omdat twee camera's echt veel meer info geeft dan alleen voor. Beeldkwaliteit is super. Montage is vrij simpel [zit zelfs een plastic tooltje bij !] . HEt mooiste vind ik de WiFi. Even een knop ingedrukt houden en je download zo een opname naar je mobiel. Je moet dan wel tevoren de WiFi ingesteld hebben en een koppeling met je mobiel gemaakt hebben, De volgende keet gaat het dan vliegensvlug.

Goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Prima nachtbeelden by Joris on 12/28/2018

Een zeer fraaie vormgeving, zowel voor de front als de rearcamera. Haakse aansluiting geeft een fraaiere mogelijkheid om kabel weg te werken. Kabel tussen Front en rearcamera best wel dik, maar dat komt de signaalkwaliteit ten goede. Alle features die je bij duurdere dashcams aantreft zitten hier al op en bij. Vooral de WiFiverbindingsmogelijkheid van 5 GHz naar mijn mobiel zorgt voor een snelle en directe mogelijkheid voor Liveview of playback. Een CPL (circulair Polarisatiefiltertje) zorgt voor een helder en vooral bij donker dat er geen reflecties worden opgenomen. Een 3 sterren beoordeling voor mogelijkheden: er is geen viewerapp voor de PC beschikbaar. De instelmogelijkheden via de Viofoapp voor Android is wel uitermate compleet en gemakkelijk.

Goede service van Allcam bij problemen met installatie by Joris on 12/28/2018

Deze Qvia T790 aangeschaft via Allcam, op basis van goede reviews en voordelen goede service en aftersales. Echter: ik kreeg het apparaat op geen enkele wijze, ook niet met veelvuldig telefonisch contact met Rene van Allcam, verbonden met Samsung S8. Na de verlossende tip van hem om op de PC de viewer te installeren bleek dat het standaard wachtwoord anders was dan in de handleiding aangegeven. Daarna lukte het verbinden wel. Echter: nu bleek de Liveview en het terugkijken op de S8 niet mogelijk: alleen maar stilstaand beeld dat ook nog eens heel versnipperd en geblokt was. Uiteindelijk terug gestuurd, en onder excuses geld terug gehad. Inmiddels, ook bij Allcam een andere dashcam gekocht.

Zeer tevreden by DASH on 12/28/2018

Ben boven verwachting tevreden over deze dash, makkelijk te bedienen en een super mooi beeld. Kan hem iedereen aanraden.

Super! by Chauffleur on 12/28/2018

Mooie dashcam die doet wat je verwacht, mooie beeld kwaliteit en handige app! Klein “minpuntje” wat eigenlijk niet het klagen waard is, maarja.. ben een Nederlander; het kleine watermerkje van XIOMI in de hoek van ieder filmpje.

Geweldig by Toppie on 12/27/2018

Veel plezier van camera, plug en play. Kan het iedereen aanraden.

Mooie dashcam voor een goede prijs by JM on 12/27/2018

Dashcam is vlot geleverd echter zonder Nederlandse menu deze moest ik zelf downloaden en installeren. Alleen wat testopnames gemaakt dus nog niet veel ervaring met de beeldkwaliteit e.d.

Mooi product by Robin on 12/25/2018

Als tevreden gebruiker van de Mini 0801 zocht ik een nieuwe dashcam, de accu was immers ‘op’. Na wat zoekwerk op deze dashcam uitgekomen. Uitermate tevreden! Beeldkwaliteit is goed, de mogelijkheid voor een polarisatiefilter erg prettig. De continu-voeding en de achteruitrijcamera heb ik nog niet kunnen installeren, maar ik denk dat ik de komende jaren vooruit kan met prachtig beeld van voor en van achter. En dat nog binnen een dag thuisbezorgd ook!

Prima by Henk on 12/25/2018

Werkt uitstekend in de mino 806s

Prima camera voor deze prijs by Henk on 12/25/2018

Beelden zijn beter, dan ik verwacht had. GPS-signaal wordt snel gevonden. Lekker klein, kan relatief onopvallend achter de spiegel. Plakstrip plakte prima op de ruit, maar niet op de camera. Snelle verzending van allcam

Zeer goed dashcam prijs/kwaliteit verhouding by J on 12/23/2018

Een zeer tevreden gebruiker. Puur omdat ik bekend ben met de voorgaande producten o.a. de mini 0805, 0806 en de 0806s. Deze is dus meer dan welkom, voorheen had ik dus 2 dashcams in de auto. En met deze maar 1 die voor en achter tegelijkertijd opneemt.

Handig by J on 12/23/2018

Geen op of aanmerkingen, goede combinatie deal!

Geweldig mooie dashcam by Peter on 12/22/2018

Veel mogelijkheden , mooie opnames tijdens het rijden , bij geparkeerd staan etc

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 987 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing