Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 639 Reviews

Goede dashcam by Peter on 02/10/2018

Uitproberen van de instellingen is wel even een dingetje. Maar nu easy in gebruik met mooi beeld. Eerste aanrijding op parkeerplaats bij de sportschool in het donker met slecht weer, is al geregistreerd. Met duidelijk het kenteken en dame in beeld (gelukkig werd dit netjes gemeld bij de receptie). 64 Gb kaartje met juiste performance (o.a. Scandisk 10) lukte niet, wordt niet geaccepteerd. Zou volgens jullie geformatteerd moeten worden in de camera maar kan dat niet als optie ontdekken. Verder zeer tevreden. Edit Allcam: Beste Peter, het formatteren van de SD kaart kun je doen in het systeemmenu (tweemaal op de 'M' knop drukken). Onderaan zie je daar als het goed is de optie 'format' staan.

goed dat je zo'n pakket kan bestellen by fijne extra on 02/08/2018

werkt goed ivm 2e auto en motor.

snel, goed by werkt zoals het hoort on 02/08/2018

werkt goed

Goed beeld voor een camera met deze prijs. by Iwan Carpintero on 02/07/2018

Ik heb vorige week deze camera aangeschaft, qua gebruiksvriendelijkheid laat het wat te wensen over, maar goed zal even wennen zijn. 1 ding is me tot nu toe niet gelukt, ik heb GPS aan staan, maar als ik de video afspeel dan zie ik onder in beeld 0 km/h staan ... ik had hier eigenlijk mijn snelheid verwacht, iemand een idee wat ik fout doe? Momenteel gebruik ik de App van Lerccenker om te connecten met de camera, werkt op zich prima, zijn er mensen met ervaring met andere apps, is het eigenlijk mogenlijk om de route terug te zien. Ik ga weer verder spelen.

Super Dashcam by Marc on 02/05/2018

Mooie compacte camera die doet wat hij moet doen. Mooie brede beeldhoek, goede beeldkwaliteit ook in het donker! Gemakkelijk in gebruik en duidelijk menu. Wel is bij de mijne de accu in 10 sec leeg, hoort dit zo allcam? Edit Allcam: Beste Marc, als de accu nu binnen 10 seconden leeg is raad ik je aan om hem even een tijdje op te laden via een (telefoon)adapter op het stroomnet zonder met de camera te filmen. De batterij zou wel enkele minuten mee moeten gaan, maar als je hem continue gebruikt om te filmen kan de batterij niet helemaal goed opladen.

prijs- kwaliteit goed by dash on 02/05/2018

goed toestel en gemakkelijk te gebruiken tevreden

prima by pt on 02/01/2018

graag zie ik een Nederlandse handleiding en omdat men sommigen meerdere auto hebben zou het prettig zijn om een tweede houder erbij te kunnen kopen wat nu niet het geval is. tot nu toe vindt het een goede dashcam

Perfecte prijs kwaliteit verhouding by Josh on 01/31/2018

Super camera voor niet teveel geld en met eigenlijk alle opties. De beeldkwaliteit van de achtercamera is niet fantastisch maar van de voorcamera is dat weer wel!

Goed dagelijks chauffeur by Fatih on 01/31/2018

Goede cam voor mij als dagelijkse chauffeur door het hele land. Montage was even zoeken met alle kabels maar als het eenmaal zit geen omkijken meer naar. Ook snelle levering en duidelijk antwoord op mijn vragen!

GOede cam by Fouad on 01/31/2018

Erg goede camera voor mij als taxichauffeur geen gezeur meer met klanten altijd bewijs.

Goed ding by Harry on 01/31/2018

Erg goede camera voor weinig geld!

Superding by Bart on 01/31/2018

Heel blij met deze dashcam, aangeschaft i.c.m. met de SD kaart en continue voeding. De SD kaart is erg belangrijk omdat de beelden van zo'n hoge kwaliteit zijn en dus veel data. Continue voeding was eenvoudig installeren. De beelden van deze camera zijn daadwerkelijk geweldig. Kan haast geen pixels herkennen en alle kentekens zijn zeer goed leesbaar (ook snachts). Service van Allcam was ook uitstekend. Kortom: erg tevreden!

Leuk ding. by F. Aboulasri on 01/31/2018

Zocht n handige goed werkende camera. Heb er een gevonden met de mini. Installatie was simpel en kwaliteit is redelijk ivm de prijs. Echter had wel duidelijker aangegeven worden dat er 1 geen filter bij zat en 2 geen sd kaart. Je bent dan toch veel duurder uit.

Awesome voor deze prijs by Cam G63h on 01/31/2018

Handig Makkelijk in gebruik Wel even goed de bijlage lezen duidelijk beeld, zelfs als je beeld terug kijkt op laptop.

practisch toestel, by automaat on 01/26/2018

goed toestel, zeker prijs/kwaliteit vergelijkend. top!

Continu voeding by Emmanuel on 01/25/2018

Gemakkelijk te gebruiken. doet wat het moet doen

Geheugenkaart by Emmanuel on 01/25/2018

Doet wat het moet doen

Filter by Emmanuel on 01/25/2018

Doet wat het moet doen

Zeer tevreden by Emmanuel on 01/25/2018

prijs-kwaliteit zeer goed

Voor deze prijs TOP by Prima on 01/19/2018

Duidelijk en handig

topcam mini by CAM_A16 on 01/14/2018

Nu een week zeer intensief gebruikt met de standaardinstellingen en daar hoef ik eigenlijk niets aan te veranderen. Er zijn ruim voldoende instelmogelijkheden. Opnames zijn 's-nachts , overdag en bij slecht weer gemaakt en zijn gewoon erg goed. Alles is zeer eenvoudig met het (keuze) menu in te stellen ondanks het kleine scherm. De software is eenvoudig en op je computerscherm is ook je positie op de kaart te volgen. Ben zeer tevreden met deze aankoop. Lekker kleine dashcam en deze valt ook van buiten de auto eigenlijk niet op. Is goed achter de binnenspiegel weg te werken. Echte aanrader!

Handig Hulpmiddel. by CPL Filter on 01/11/2018

Deze CPL-Filter gebruik ik op de Mini 0806S Dashcan. Met zijn magnetische bevestiging is hij zeer snel te plaatsen. Werkt zeer goed tegen weerspiegeling van bv. de voorruit, en je kan hem gerust ook 's nachts laten zitten. De beeldkwaliteit verminderd er niet door. De moeite en het overwegen waard om dit accessoir aan te schaffen. Tevens bedankt voor de snelle levering.

Zeer goede SD-Card by Lexar micro sd on 01/11/2018

Prijs/kwaliteit zeker in orde. Ben zeer tevreden over het product en de snelle levering ervan.

Een Topper. by Mini 0806S on 01/11/2018

Uiterst compacte dashcam met de kwaliteiten van grotere modellen. Zeker de aankoop waard. Misschien één klein minpuntje, het ontbreken van nl.handleiding. Nog een bedankje voor de uiterst snelle afhandeling/levering.

Voldoet aan de verwachting by Goede camera on 01/08/2018

Is minder opvallend door compacte bevestiging. Geeft een stabiel beeld.

Perfect ding by Dieter on 01/03/2018

Echt een supercamera voor weinig geld. De beeldkwaliteit is meer dan uitstekend, ik heb de resolutie zelfs wat lager gezet om wat meer bestanden op te kunnen slaan. Ook Wifi en GPS werken prima, snelheid staat mooi in beeld. De service van Allcam was ook super.

Redelijk by Tom1042 on 12/31/2017

Redelijk tevreden. de LOOP functie heeft maximaal 3 minuten dus eigenlijk onbruikbaar. Het zou de hele SD kaart moeten bestrijken. En de spiegel is vooral snachts slecht en wazig. Ik zal deze dus snel vervangen door een andere met een echte loop functie. Reactie Allcam: Beste Tom, de loop functie werkt bij vrijwel alle dashcams in 1, 3 of 5 minuten. Je kunt de loop recording ook uitzetten, er zal dan één lang fragment op de SD kaart komen te staan. Je zult de SD kaart dan echter moeten wissen wanneer deze vol is omdat hij geen delen van het fragment kan wissen en overschrijven. Wat betreft de wazigheid van de spiegel, heb je het beschermfolie van de spiegel verwijderd?

Check de rotatie van het filter! by Filter voor reflectie on 12/30/2017

Deze filter moet juist geroteerd zijn! Check deze vlog om de rotatie te checken en tunen: https://www.youtube.com/watch?v=IKo6S8S8-S0

Wel even checken en eventueel aanpassen! by Mooie dashcam on 12/30/2017

Deze dashcam is onopvallend en kwalitatief OK. Maar check deze vlog want er valt nog wel iets te verbeteren aan deze cam: https://www.youtube.com/watch?v=IKo6S8S8-S0

Wel even checken en eventueel aanpassen! by Mooie dashcam on 12/30/2017

Deze dashcam is onopvallend en kwalitatief OK. Maar check deze vlog want er valt nog wel iets te verbeteren aan deze cam: https://www.youtube.com/watch?v=IKo6S8S8-S0

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 639 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing