Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 1345 Reviews

Goede kwaliteit/prijs verhouding by Roy on 01/13/2020

Aantal weken in gebruik en aangesloten op de accu met parkeermodus. Werkt prima en nog geen problemen gehad. Genoeg mogelijkheden om via de app in te stellen of beelden live/terug te kijken. Als ik prijs/kwaliteit beoordeel + Beeldkwaliteit voldoende, in het donker zijn de kentekens lastig te lezen door reflectie van licht. + Geen scherm en daardoor klein om mooi achter spiegel weg te werken. Ook makkelijk los te schuiven van houder om eventueel op te bergen (wetgeving in andere landen) + 2e camera voor de achterkant aan te sluiten + Sigarettenvoeding geeft bij gebruik extra toegang tot een usb-A aansluiting om iets anders op aan te sluiten. - originele accu aansluiting van dit merk heeft een haakse micro-usb aansluiting waardoor de stekker precies voor de ingang van de 2e camera komt. Bestel dus een voeding met een rechte aansluiting als je een 2e cam wilt aansluiten of een haakse verbinding/verlengkabel met male/female micro usb aansluiting ertussen. Sigarettenvoeding heeft de hoek de andere kant op en is sowieso geschikt! - G-sensor tussen hoog en normaal is groot verschil. Hoog: iedere drempel registreert die als een botsing, normaal: geen melding bij flink schudden met de auto. Ik gebruik nu normaal en met 128 gb kaartje heb ik voldoende tijd om eventueel een opname terug te zoeken en veilig te stellen.

Een minpunt by Prima camera on 01/13/2020

Heb er in oktober 2018 ook al een gekocht deze is plots in december 2019 er mee opgehouden nieuwe sd kaart geprobeerd resetten alles geprobeerd maar hij werkt niet meer dus een nieuwe gekocht en eens zien als die het langer als 14 maanden uithoud anders toch maar iets anders kopen en ik doe maar 15000 km per jaar dus constant staat hij niet aan

In een paar woorden uistekend toestel voor de motor by Yvo on 01/12/2020

de camera werkt perfect alleen zou het geen micro sd maar een gewoon sd kaartje mogen zijn daar het verwijderen van het micro sd kaartje moeilijk gaat .ik gebruik de camera dagelijks en zet elke opname van de hele dag op een externe hd .ik heb een hekel aan dat wifi gedoe daarom kaartje uit de camera en rechtstreeks kopieren op de laptop verder niets op aan te merken

Elegante dashcam met vele mogelijkheden by Frank on 01/08/2020

Het was bijzonder moeilijk de ideale dash cam te vinden; er zijn zo veel types en specificaties, alsook prijsklasses dat het kiezen eigenlijk onmogelijk is. Daarbij komt nog dat de meeste mensen geen ervaring hiermee hebben (een smart phone is al moeilijk). Ik koos dus voor dit type, maar kan deze niet echt neutraal beoordelen. Wel kan ik zeggen dat de installatie nogal meeviel (jammer dat er altijd dit geknoei is met kabels, daarom koos ik ook niet voor de optionele camera achteraan). De PC-software was echter niet gemakkelijk te vinden op de website; vooreerst moest de weg gebaand worden tussen het koreaans en engels; dan installeerde ik een download op goede hoop. Uiteindelijk gelukt; deze software is wel de moeite waard; echt overzichtelijk en vol beelden en info. Ik ben dus tevreden; maar zal nooit weten of dit voor mij de ideale optie was.

een dikke 8 by Rini on 01/06/2020

Prima dashcam, videobeelden scherp montage makkelijk gebruikt vriendelijk

Mooie beelden by Noemi on 01/04/2020

De camera is makkelijk te plaatsen door de zuignap. Bij een eerdere camera moest de houder geplakt worden waardoor het niet meer te corrigeren was bjj een foute montage, dus dit was een verademing. Kabel lang genoeg om mooi langs de raam posten weg te werken. En ook erg belangrijk mooie duidelijke beelden! S'avonds wat minder duidelijke beelden, maar dit is over het algemeen bij alle dashcam's in deze prijsklasse. Over het algemeen bekeken een aan te raden dashcam, ik zou hem zo voor onze andere auto ook kopen als er niet al een in zat. ;-)

Snelle levering! Bedankt! by Laurent on 01/02/2020

Goede SD kaart en gemakkelijk te formatteren. Minpuntje is de verpakking. Erg moeilijk om het onbeschadigd uit de verpakking te krijgen.

Snelle levering! Bedankt! by Laurent on 01/02/2020

De camera werkt prima! Ook goed zicht in het donker Minpuntje is dat het een beetje puzzelen is in het menu.

Prijs / kwaliteit by Piotr on 01/02/2020

Echte goede dashcam voor deze prijs, zo simpel is het.

Gewoon goed by John on 12/31/2019

Omdat er op de weg veel mensen rondrijden die daar eigenlijk niets te zoeken hebben, voor mijn vrouw ook maar voor de zekerheid een Viofo Dashcam aangeschaft. Ikzelf heb er ook één en ik kan daar niets negatiefs over zeggen. Helder beeld ('s nachts goed bruikbaar) Loop recording, dus je hoeft niet op de geheugen kaart te letten, hij begint gewoon weer aan het begin als de kaart vol is en met de optionele GPS module heb je een volledig pakket. Het geheel is eenvoudig te installeren, alleen even de instellingen goed nalopen. Er zijn op youtube voldoende filmpjes te vinden die de instellingen uitleggen De Polarisatiefilter (ook optioneel) is wel een "must" aangezien je zonder toch wel wat reflectie van je eigen voorruit in je filmpje terug ziet Kortom.... aanrader

handig en eenvoudig, gewoon goed Allcam produkt by dashcam 3m sticker set on 12/30/2019

tijdige en correcte levering van een kwalitatief prima product

Handig voor weinig geld by Koos on 12/29/2019

Dit is mijn vijfde dashcam, maar dit is mijn derde mini. De vorige mini was een Mini 0806 van een andere leverancier, maar deze deed het al snel niet meer door contactproblemen in het voetje. Nu dus een mini 0906. De 0806 had twee micro-SD sleuven, deze maar 1. Voldoet ook prima. Had nog het polarisatiefilter van de 0806 over, deze past ook uitstekend op de 0906, scheelt een hoop glare in de voorruit. Ik had de voorganger aangesloten via een Miro USB Hardwire Kit met Parking guard. In combinatie met deze mini werkt dit niet goed. Hij blijft constant aan, reageert niet op in- en uitschakelen van de auto. Misschien doe ik iets verkeerd? Ik vindt het ook lastig om in het menu te komen, moet volgens de handleiding simpel zijn, maar hij reageert niet op de knopjes zoals dat zou moeten. Uiteindelijk lukt het wel, maar lekker werkt dat niet. Het beeld overdag is prima, 's nachts, is het beeld tijdens het rijden wat vager ondanks het felle licht van mijn led-koplampen. Maar dit kost ook nog geen 100€, dus niet zeuren!

Precies wat ik wilde by Shin on 12/28/2019

Na wat onderzoek bleek dit een van de best aanbevolen dashcams die een beginner kan kopen. Dus ik heb het gekocht en in gebruik genomen. De videobeelden zijn indrukwekkend goed. Eigenlijk snap ik de lage prijs niet voor zo'n goede dashcam, maar ik ben 100% tevreden.

Must have. Ideale toevoeging by Marcel on 12/28/2019

Deze na wat dingen overwegen en uitzoeken alsnog besteld. En waarom ook niet, complete voeding voor je dashcam is hierbij werkelijkheid. Door iedereen makkelijk en snel aan te sluiten. Zowel met ingeschakeld als uitgeschakeld contact. Rechtstreeks en degelijk/origineel aangesloten op je zekering kast gelijk met een zekering. Hou wel even rekening met het type zekering dat je nodig hebt, dit is namelijk wel het type zekering mini. Anders zag ik dat je hier nog een verloopkabeltje bij kon bestellen.

Prima product by Harry D. on 12/27/2019

Prima product , na enige problemen met de aansluiting van de achter camera , hiervan was de kabel die de achter camera met de voor monitor verbind niet in orde , deze is wel goed opgelost doordat ik dit gemeld heb en men mij een nieuwe kabel heeft opgestuurd .Dus probleem verholpen door de snelle service van de verzender . Let wel op , dat bij het monteren eerst de monitor dient geüpdatet dient te worden .

Prima product by Harry D. on 12/27/2019

Prima product

Prima product by Harry D. on 12/27/2019

Prima product

Prima product by Harry D. on 12/27/2019

Prima product

Handige verlengkabel by Rem on 12/27/2019

Ik heb de camera achterop de camper geplaatst dan is deze verlengkabel onmisbaar en handig.

Perfecte beeldkwaliteit, dag & nacht by Ive on 12/27/2019

Dashcam gekocht voor moto begeleidingen als Seingever. Zowel de videobeelden tijdens de dag of bij nacht zijn van perfecte kwaliteit, nr. platen lezen, nadien kan perfect. Bekabeling is kwalitatief. Bevestigingsbeugel voor het scherm ontbreekt wel (niet iedereen kan een magneet kleven op zijn stuur) Instructies zijn in het Engels, als verkoper mocht er wel een Nederlandstalige versie bij gegeven worden. Het instelmenu is echter een grote flop! telkens je de datum en uur wil corrigeren keert deze terug naar het startschem, of beeldscherm. foute data en uur kan negatief zijn bij een eventueel ongeval.

Micro SD kaart by Rem on 12/24/2019

Deze kaart is supersnel met een grote opslag vermogen,onmisbaar bij een goede dashcam.

Gps module by Rem on 12/24/2019

Compacte GPS module eenvoudig te plaatsen , moet je er bijbestellen

Perfecte dashcam by Rem on 12/24/2019

Zeer tevreden over mijn aankoop ,makkelijke installatie , veel mogelijkheden , goede kwaliteit,en redelijk geprijsd

Goede budget dashcam by Ruud on 12/23/2019

Goede dashcam voor een kleinere portemonnee. Wifi werkt goed en de beelden zijn van goede kwaliteit.

Prima Dashcam! by Joemen on 12/22/2019

Deze dashcam nu enige weken in gebruik. Werkt prima, ook bij avond/nacht. Heb alleen de 4K instelling gebruikt. Een paar keer beelden teruggezien bij diverse weersomstandigheden. Alles was duidelijk zichtbaar. Ook de snelheid op de beelden vergeleken met de snelheidsmeter van de auto. Gekozen voor installatie achter de spiegel, voor mij niet zichtbaar (wel voor passagier). Dan is het heel makkelijk om toch het beeld te zien via de App op telefoon (voor de afstelling). App is heel handig, ook aom alle instellingen in het menu van de camera aan te passen. Montage zag ik wel tegenop: vooral het wegwerken van de usb-kabel. Maar dat ging prima. Cam bevestigd op de transparante sticker. Was eigenlijk een test, maar werkt zo goed dat ik het zo laat. Samengevat: compacte camera, goed beeld, handige App. Zijn er minpunten? Ja: handleiding is niet te lezen zonder vergrootglas (dus download op PC of tablet) Zeer irritant geluid bij inschakelen, dat kan je niet uitschakelen, of volume aanpassen. Ik heb gekozen voor een teruggestuurd exemplaar. Scheelde weliswaar niet zoveel in prijs, maar als je ziet dat je een exemplaar krijgt wat niet van nieuw is te onderscheiden is dat wel verklaarbaar. We was er nog nieuwe firmware, simpel te downloaden en te installeren. Misschien nog een keer de achtercamera aanschaffen, is niet duur (maar wel een heel lang snoertje wegwerken..) De shop kende ik niet, maar gezien de betalingsmogelijkheden geen stress om daar te bestellen. Goede communicatie, snelle levering.

Prima kwaliteit by kapitein Rob on 12/21/2019

Perfecte kaart, doet wat ie moet doen. Heb al meerdere kaarten van dit merk nooit problemen of klachten. Aanrader dus.

Mooi klein , perfecte dashcam, goede dag/nacht beelden! by kapitein Rob on 12/21/2019

Gebruik de dashcam nu enkele weken, perfect klein model, ideaal touchscreen. 1x keer instellen en alles gaat verder automatisch, scherm uit naar bepaalde tijd dus geen afleiding, wifi beelden naar telefoon werkt ook perfect. Zeer tevreden tot nu toe, overweeg om contini spannig aan te schaffen en 2e camera (achterruit camera) aan te schaffen. alleen jammer dat ik lees dat dit dan in de camera zelf aangesloten moet worden en niet in het voetje.. Perfecte beelden zowel overdag als s'nachts. Geen spijt van deze aankoop!

Niet tevreden by Mr T on 12/19/2019

Helaas voldeed de dashcam niet aan mij verwachtingen, daarom heb ik het product retour gestuurd.

Heel goed en makkelijk te installeren camera. by Aydin on 12/17/2019

Heel goed en makkelijk te installeren camera. Gebruik deze dashcam nu 1 weken en ben zeer te spreken over de werking en kwaliteit. Icm de continue voeding werkt de parkeerstand probleemloos.

Super mooi by Richard on 12/17/2019

Super dashcam deze Camdii, kunt hem helemaal perfect wegwerken zodat hij nauwelijks opvalt. Gebruik hem voor de parkeerstand en die werkt top (i.c.m. met de OBD voeding). Beeldkwaliteit ook goed ook in het donker.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 1345 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing