Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 723 Reviews

Topper by Eindelijk on 05/15/2018

Eindelijk een goed product , reeds verschillende gehad maar deze is veruit de betere, zowel voor 12 volt als voor 24 volt wat een pluspunt is. Vast beeld en goed geluid is een meerwaarde van dit toestel. Een tweede toestel wordt eerdaags besteld.

Goeie heldere camera beelden by Gerdje on 05/15/2018

Goeie camera, met super helder beeld. Vlugge levering , waarvoor dank. De prijs valt ook héél goed mee. Want ze hadden onze beide ruiten in geslagen. Mochten de daders ooit nog terug komen... staan ze zeker goed in beeld. Dank u. We zijn er super blij mee.

Super prijs/kwaliteit dashcam by Will on 05/11/2018

Met de nederlandstalige handleiding zeer eenvoudig in te stellen. Makkelijk te monteren. Met een kaartlezer kan je de beelden goed bekijken op de MacBook. Zeer helder beeld

Te hebben in je wagen by Arnaud 1962 on 05/08/2018

Excuseer mijn nederlands Had een blackvue camera eerst maar met 2 mp resolutie. 339 euros betaald Ik heb een dab201 aangekocht bij allcam. Is nu in het wagen van mijn vrouw. Ik was er zeer tevreden van Ik heb een dab205 voor mijn wagen aangekocht Het werkt nog beter met meer funkties Koop een goed sd kaart . Zonder dat werkt het niet Pas op aan de bewegings detector. Het moet absoluut off zijn Ik gebruik als logicieel, om de beelden te kijken, de mivue manager van mio. Het werkt perfekt met een dab201 en dab205 Goedkoop. Werkt perfekt. Niet aarzelen Bestel er een

prijs kwaliteit by Patrick on 05/08/2018

heel degelijke cam , prijs kwaliteit zeker zen geld waard , zou hem zeker aanbevelen aan vrienden en familie

Leuke camera, goed geprijsd by w on 05/08/2018

Leuke camera voor een goede prijs. Beeldkwaliteit is prima. Nog niet alle mogelijkheden geprobeerd, maar ik ben tot nu toe tevreden. Jammer dat het verwijderen van de camera alleen kan door het loshalen van de zuignap; een magnetische bevestiging zou makkelijker zijn.

Goede camera voor goede prijs by NV on 05/07/2018

Nadat een tegenligger op onze weghelft kwam en onze spiegel kapot reed en vervolgens door reed maar een dashcam aangeschaft, deze cam maakt mooie beelden, zowel voor als achter, en in de parkeerstand maakt hij constant foto's en bij beweging gaat hij filmen, handig dat je zelf de gevoeligheid in kan stellen wanneer hij gaat filmen. Inbouwen was even een werkje, want je wil natuurlijk alle kabels netjes wegwerken. Tot nu toe tevreden (pas een weekje in de auto), goede dashcam voor een goede pijs.

Compact en goed beeld! by Uitiendelijk toch zeer tevreden! on 05/05/2018

Bij eerste installatie had ik de neiging om de mini0906 direct terug te sturen. Ik snapte de hele installatie, matige handleiding, alleen engels en te kleine letters. De nieuw geplaatste sdcard moest ook steeds opnieuw geformateerde worden volgens de camera. Uiteindelijk de handleiding maar eens grondig doorgelzen en kwam het allemaal goed, inmiddels helemaal tevreden. De beeldkwaliteit is prima, zowel voor als achter. Erf fijn dat het zo compact is dat het nauwelijks opvalt achter de binnenspiegel. De achtercamera is zo klein dat je hem haast helemaal niet ziet. Enige commentaar is nu de bijgeleverde software, je moet gewoon 20 dollar betalen anders krijg alleen maar zwarte beelden na een paar keer gebruik. Dat zou toch vermeld mogen worden. Verder is het aantal bijgeleverde clipjes veel te weinig (5) dus ik moest zelf aan de gang met lijmpistool en clipjes van de bouwmarkt.

Best goede koop. by Homme on 05/04/2018

Het is best een goede cam. Maar om hem gebruiksklaar te krijgen kost enige frustratie en je moet googlen om en fatsoenlijke gebruiksaanwijzing te krijgen. En de batterij heeft een levensduur van 2 minuten. Hoe lang je hem ook oplaad.

Aanrader by Etienne on 05/02/2018

Snelle levering en goeie Nederlandse beschrijving van de dashcam. Voldoet aan mijn verwachtingen.

Superkwaliteit voor een scherpe prijs by Bennie on 04/30/2018

Mooie compacte dashcam met zeer goede eigenschappen. Makkelijk te installeren en de Wifi functie is ideaal.

Goed onopvallend te monteren. Stevige bevestiging met plakstrip. by Klein maar fijn on 04/29/2018

Goede beeldkwaliteit. Opletten met in de GPS houder plaatsen, daar de veerkontakten erg kwetsbaar zijn.

Slechte prijs / kwaliteit verhouding. by Verbetering nauwelijks merkbaar on 04/29/2018

Fabrikant geeft geen montage info. Youtube geeft veel informatie, maar het effect op de beeldkwaliteit is na proberen van alle mogelijke hoeken en standen nauwelijks zichtbaar.

Handig en snel geleverd by I.B. on 04/26/2018

Handig en snel geleverd

Zeer goede batterij voor Dashcam by Raymond on 04/26/2018

Zeer tevreden over kwaliteit en uiterlijk. Batterij is handig wanneer je continu wil filmen zo ook in parking modus zonder je accu van de auto te belasten. Aansluiten is een fluitje van een cent, alleen eerst even opladen voor gebruik.

Top prijs/kwaliteit Dash Cam by Raymond on 04/26/2018

Zeer goed product, beelden zijn super mooi. Als je de NL beschrijving goed leest is het simpel in te stellen. Snelle levering van Allcam,voor vragen kun je altijd bellen.

Mooi product by Eb on 04/23/2018

Goed product voor niet teveel geld. Eenvoudig aan te sluiten

Mooie, praktische dashcam by Stefan on 04/23/2018

Mijn eerste dashcam aangeschaft op basis van de reviews. Ik kan enkel onderschrijven wat er over beschreven is: Praktisch, compact en makkelijk in omgang. Menu's spreken voor zich. In combinatie met de 128 GB Lexar altijd genoeg ruimte en tijd om beelden terug te kijken. Beeld kwaliteit is goed, alle gegevens zijn accuraat en hij is makkelijk in omgang. Door zijn compacte vormgeving makkelijk uit het zicht weg te werken. Zonder twijfel zou ik een identieke dashcam aan een ieder aanraden. De service van allcam is uitstekend. Snelle en duidelijke hulp. Hierbij heb ik mijn bestelling de volgende werkdag ontvangen. Prijs kwaliteit zijn hier perfect in verhouding.

gemakkelijk te plaatsen by rudi on 04/21/2018

is gemakkelijk te plaatsen

top by rudi on 04/21/2018

wat kan ik hier over zeggen doet zijn werk

super ding by rudi on 04/21/2018

zeer goede dashcam ,makkelijk te monteren en in te stellen ook met continu stroomkabel , zeer goede prijs kwaliteit ben zeer tevreden met deze aankoop. zijn ook zeer behulpzaam als je belt ,kan deze dashcam aan iedereen aanbevelen. snelle levering in belgie bedankt allcam

Goede prijs/prestatieverhuizing by Robert on 04/19/2018

Allereerst: dit is geen 4k dashcam. De camera neemt op in 2880x2160 wat kennelijk geëxtrapoleerd wordt naar 4k. Ik sla deze modus over, en neem standaard op in Full HD 1080p (1920x1080) met 60 fps. Dat geeft een prima beeld. Geluid in de auto wordt ook goed opgenomen, kan desnoods met 1 druk op de knop worden in- of uitgeschakeld. Af en toe heeft de codec moeite met het beeld en krijg je veel artefacten in beeld, maar zelfs in deze laagste bitrate zijn de beelden erg goed. Ook als het schemert of als het donker is, in een parkeergarage of in een tunnel. GPS locatie en snelheid kunnen in beeld worden getoond bij de opname. Qua mogelijkheden is deze dashcam erg uitgebreid, zeker in deze prijsklasse. Er is een parkeermodus, een mogelijkheid om alleen op te nemen als er beweging wordt gedetecteerd en bij een schok of een druk op de middelste knop worden de beelden bewaard in een aparte map op de SD-kaart. Je kunt via wifi de beelden bekijken en de dashcam bedienen. De bediening op de dashcam zelf is in het begin even wennen en niet altijd even logisch. Verder zouden er 2 USB-kabels in de doos moeten zitten, er zit er echte rmaar 1 in, wel een hele lange, en ook nog een aantal clipjes om de draad te kunnen wegwerken. En er is een lader gebruikt met 2 USB-aansluitingen zodat je nog iets anders kunt opladen als de dashcam aangesloten is.

Uitstekende cam, prima kwaliteteit en snel te monteren by HaJe on 04/18/2018

De cam voldoet aan alle verwachtingen en was snel en eenvoudig te intstalleren.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding by Jason on 04/18/2018

De beeldkwaliteit was iets minder dan verwacht maar voor de prijs een zeer goede deal! Ook de geluidskwaliteit kan er zeker mee door. Al met al een mooi instapmodel als je voor het eerst een dashcam aanschaft!

perfect apparaat by paul de jong on 04/12/2018

ik heb sinds een week nu seze dashcam en ben zeer tevreden over het product.. mooi scherp beeld en een goede prijs kwaliteit verhuoding

perfect apparaat by paul de jong on 04/12/2018

ik heb sinds een week nu seze dashcam en ben zeer tevreden over het product.. mooi scherp beeld en een goede prijs kwaliteit verhuoding

Uitstekende service en goede communicatie by Prima camera's (voor en achter) on 04/10/2018

Voor camera is uitstekend. De achtercamera voldoet goed. Bij vragen is de snelle beantwoording via mail zeer prettig.

Een geweldig produkt by Aart on 04/10/2018

een echt geweldig GPS houder zeker als men vakantie trips wil vastleggen. Ik had eerst wat vragen aan Allcam betreffende deze GPS houder maar mijn vragen werden door Allcam perfect beantwoord. Allcam is echt een aanrader als men wat wil bestellen.

Een geweldig produkt by Aart on 04/10/2018

Deze voorzetlens verbeterd de duidelijkheid van de beelden zowel overdag als in de nacht. Dit mag zeker niet op uw dashcam ontbreken. Prima service wordt er door Allcam gegeven.

Een geweldig produkt by Aart on 04/10/2018

een continuvoeding die eenvoudig is te installeren en door zijn grootte overal te plaatsen, een echte aanrader. Allcam geeft een prima service op vragen en geeft ook goede adviezen.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 723 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing