Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 885 Reviews

Top apparaatje by Lex on 09/21/2018

Schitterend beeld ook op een groot scherm.

Niet geschikt voor te schuine autoruiten by Johan on 09/21/2018

Heb deze moeten terugsturen daar het display totaal niet leesbaar was daar mijn autoruit te schuin is. Ik heb nu gekozen voor de BlackVue DR490L

Goeie dashcam by Carl on 09/18/2018

Levering snel en zonder problemen. Inhoud van pakket was onvolledig, geen software en geen beschrijving. Met wat uitzoeken door de Russische tekst alles kunnen instellen. ALLCAM teruggekoppeld, die het ontbrekende snel in orde heeft gemaakt. Dashcam zelf werkt prima en is zeer eenvoudig in bediening. Spiegel 's-nachts vergt gewenning

Goed by Daschcam on 09/17/2018

Geen - punten.

Top SD kaart by Geert on 09/15/2018

Heb de kaart gebruikt in een dashcam GS63H. Plaatsing ging heel vlot. Kaart werkt perfect.

Top prijs/kwaliteit by Geert on 09/15/2018

De camera is heel eenvoudig te installeren. De beeldkwaliteit van de achterste camera mocht beter zijn maar voldoet toch nog voor herkenning van de voertuigen. Het plaatsen en wegnemen van de voorste camera gaat heel vlot. Bekijken van de beeld gaat heel vlot. Kortom, een uitstekende dashcam voor een goede prijs.

Eenvoudige montage en de kwaliteit is top. by WillemJona on 09/15/2018

De GPS informatie op het scherm is accuraat. De montage is supersimpel. Bijkomende voordeel is dat de aansluiting aan de bovenkant zit, dus je kunt de cam prima wegwerken achter de spiegel. Ik ben heel tevreden!

Gebruiksgemak!!!! by bart on 09/14/2018

weinig geld voor voor veel Gebruiksgemak !!!!

topproduct !!! by topproduct !!! on 09/14/2018

zeer tevreden TOP !!!!

Allcam is TOP !!!!!! by bart on 09/14/2018

Betaalbare goede camera met top Beeldkwaliteit !!! Ook de service van Allcam is TOP !!!!!!

Y900 Dashcam by Reid on 09/13/2018

Was snel in huis , Montage geen probleem , Werkt prima en genoeg mogelijkheden . Was een goede aankoop .

Value for money! by CLK on 09/11/2018

Prima dashcam voor zijn prijs. Eerste ontvangen exemplaar had een probleem met het geluid bij het afspelen. Uitstekend en super snel opgelost door Allcam. Top service!!! Zeer tevreden over de aankoop :-)

Goede prijs kwaliteit by Lars on 09/10/2018

Deze dashcam heeft veel opties en is makkelijk en simpel te bedienen. In het begin een paar problemen gehad met de bijbehorende app maar dat is opgelost. De beelden zijn over het algemeen beter dan ik had verwacht.

Top service en kwaliteit!! by GS63H on 09/09/2018

Top service al zeg ik het eerlijk product was defect mail gestuurd en binnen 2 dagen een nieuwe ontvangen!!

Prima toestel by Paul on 09/09/2018

Doet precies waarvoor ik hem kocht. Minpunten: Niet traploos verstelbaar Kabel mocht 10cm langer zijn

Goede camera by Peter on 09/09/2018

De volgende dag na mijn bestelling is de camera gearriveerd. Camera geladen en snel een goede plek bij mijn spiegel gezocht. Goede bevestiging en de kabel was voor mijn auto voldoende lang. De software gedownload, maar kan hem niet installeren omdat mijn virus scanner dit blokkeert. Jammer. Ik kan nu mijn GPS waarden niet terug kijken op bv GoogleMap. De video kwaliteit is goed.Ik heb het geluid uitgezet.

Goede dashcam by M.J. on 09/08/2018

goede compacte camera die makkelijk in gebruik is. Beeldkwaliteit is perfect. Betaalbare goede camera.

Precies wat ik zocht! by 4k en niet duur! on 09/07/2018

Ik was opzoek naar een dashcam, andere waren algauw +200 euro dat vond ik wat te duur. ik kwam deze toevallig tegen en hij was ook nog 4k. Heb er gelijk een Samsung 128gb sdkaartje bij genomen. Werkt super makkelijk en helder beeld! Deze shop heeft hem snel geleverd!

Prima toestel by eddy on 09/06/2018

Doet wat het moet doen, prachtig beeld en de mogelijkheid de opnames te verdelen in sequenties van bvb 3 minuten. Was even zoeken naar de juiste instellingen, maar nu staat hij prima....prijs/kwaliteit.

Niet aarzelen aanschaffen by Ramcoy on 09/05/2018

Heb tot nu toe een gopro hero 3 (mis)bruikt als dashcam, heeft de mogelijkheden niet van de GS63H De gopro steeds manueel bedienen, en geheugen wissen als dat vol is. Te omslachtig vergeleken met de GS63H. Geen omkijken meer naar, doet wat ervan verwacht wordt, en een prachtig beeld, enigste min puntje is de kwaliteit van de display, men moet er vrij recht op kijken om goed beeld te zien. De opgenomen videos zijn perfect.

klein maar fijn by Rob on 09/04/2018

mini dashcam die eenvoudig in te stellen is en met een goed beeld; helaas wel veel last van reflecties van het dashboard. door gebruik te maken van het cpl filter is het beeld wat verbeterd. Toch ben ik tevreden met de aanschaf van deze dashcam

Goed toestel by Thomas on 09/04/2018

Goede kwaliteit van beeld. Het toestel werkt zeer goed doet wat het moet doen.

Veel voor weinig geld by Christian on 09/03/2018

Heb dit toestel gekocht voor zijn grote opslagcapaciteit Ben verrast door de mooie beeld- en heldere geluidsopnames Prachtig toestel

Gerustheid voor weinig geld! by Tony on 09/03/2018

Deze camera geeft een super geruststellend gevoel. Aangekocht na een bijna aanrijding waarop de tegenpartij zich gedroeg alsof het allemaal mijn fout zou zijn, mijn hele dag was naar de vaantjes. Die dag ook beslist om een dashcam aan te schaffen. Na montage heb je er geen omkijken meer aan. Indien de achterste camera een iets hogere beeldkwaliteit had kreeg deze van mij een maximum score.

Klein en goed by Bennie on 08/28/2018

Mijn beste camera tot nog toe. GPS aanduiding op Google maps loopt niet helemaal synchroon. Maar alles werkt en ben tevreden. Nu nog bij deze de Dashcam GS63H Dual 4K dashcam winnen. Dan word ik zéér tevreden!, groet, Ben Duijndam

Hecht goed blijft goed zitten sterk en een snelle levering van allcam by Top kabelclippen makelijk in gebruik plakt goed wel even je raam schoonmaken met alcohol on 08/27/2018

Ik ben zeer tevreden over deze kabelclips het is prettig werken kabels blijven zitten waar je ze wild hebben het is een aanrader daar word je gewoon vrolijke van gewoon kopen bij allcam.nl goede kwaliteit hebben ze wel bewezen gr nico

prima product by prinszzon on 08/27/2018

Behalve de kwaliteit van het product is het een groot voordeel dat er een uitgebreide handleiding toegevoegd is in de NL taal. Het enige wat ik mis is wat er met de rode een blauwe draad moet gebeuren. Dit wordt niet omschreven. Gelukkig is er wel telefonische ondersteuning. Bij alle andere aanbieders krijg ik alleen een Chinese of een summiere vertaling in het Engels. Ben er erg blij mee.

Prima camara, veel mogelijkheden by Gerrit on 08/26/2018

Uitstekende camera met vele ingebouwde opties. Prima kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Goede GPS en snelheidsmeter.

goede ondersteuning by benl57 on 08/26/2018

met deze firma is goed contact mogelijk. Reaktie en response binnen 1 dag en alles wordt goed geregeld. Erg belangrijk!

werkt goed, batterij slecht by benl57 on 08/26/2018

camera werkt goed. batterij ook na uren oplanden werkt maar 1-3 seconden en is dan al leeg. een achteruitgang qua batterij. de camera zelf werkt goed. bijgeleverde software met gps ondersteuning is oud en wordt niet meer bijgewerkt door overleiden programmeur. We wachten op nieuwe goede software hiervoor Antwoord Allcam: Het klopt inderdaad dat de camera maar enkele seconden werkt na uitvallen van de stroom, hij heeft namelijk een Super capacitor (condensator) in plaats van een batterij. Deze zijn een stuk duurzamer dan batterijen maar hiermee kan inderdaad niet zonder voeding worden gefilmd.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 885 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing