Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 1064 Reviews

Goede prijskwaliteit by Rainier on 03/22/2019

Prima camera voor niet te duur. Beeldkwaliteit voor is goed, achter zou beter kunnen met 720p. Jammer dat er geen GPS op zit, verder eenvoudige installatie en goede kwaliteit.

Mooi by Rudy on 03/22/2019

Goede camera, erg tevreden mee. Gebruik er twee, één in mijn Twingo en één in mijn V60. Werken allebei feilloos, beeldkwaliteit is goed al zou het in het donker beter kunnen. Dit laatste is eigenlijk met elke dashcam een probleem (heb er meerdere gehad). Aangezien de prijs niet veel uitmaakt qua beeldkwaliteit nu maar wat goedkopere camera's genomen en geen spijt van gehad.

Prima. by Kyri on 03/20/2019

Op zich een prima dash cam. Beelden 's avonds lastig om kentekens te zien. Verder prima kwaliteit. Had nergens gelezen dat je het beeldscherm na een minuut of 2 uitgaat, aar blijft wel filmen. Dacht dat ie niet helemaal goed werkte, maar was niet zo. Voor een hele dag moet je 128GB msd kaart hebben. wegwerken is lastig, niet vanwege dikte kabel, maar clipjes die niet overal goed plakken. Aansluitingen voor camera voorkant en achterkant zijn niet gelijk en passen alleen op 1 manier. 1 recht voor achter, 1 in een hoek voor voorkant, past niet andersom en dat zou bij mij beter uitkomen of beter 2 met een hoek. verder aansluitingen onhandig, niet logisch.

Doet het goed by YKurt on 03/20/2019

Na plaatsing van de bestelling was de webcam de volgende dag thuis. Merkwaardig dat de mee bestelde SD kaart apart bezorgd werd. Het plaatsen van het SD kaartje is niet duidelijk hoe het moet. Uiteindelijk gelukt. Via een YouTube film de kabels mooi weggewerkt langs het raam en via de deur naar de usb aansluiting. Dashcam doet wat het moet doen. Tevreden over onze aankopen Dashcam doet wat het moet doen.

Prima camera voor weinig geld by Rudolf on 03/20/2019

Zeer tevreden over de camera. Installeren eenvoudig, bediening ook en hij valt bijna niet op.

Prima onopvallende dashcam by Ruud Vermeul on 03/20/2019

De dashcam voldoet uitstekend. Ruim voldoende instelmogelijkheden. Haarscherp door 4K

Zeer goede dashcam by Josef on 03/20/2019

Sinds een maand deze camera op mijn MT 07 gemonteerd en ben er zeer over te spreken. De beelden zijn echt heel mooi. Ik weet niet wat er met het geluid is gebeurd in de voorbeeld video maar ik denk dat de unit daar in een waterdichte doos is gemonteerd waardoor het geluid wordt versterkt.

Uitstekende dashcam. by N.N. on 03/20/2019

Vlotte levering met goede gebruikershandleiding. Neem even de tijd voor de installatie. Op internet staan verschillende goede filmpjes. Geïnstalleerd met constante stroom en Samsung 128 gb. Werkt perfect. Via Wifi terugkijken op de gsm is simpel. (Functioneel maar ook wel eens leuk).

Perfecte aanvulling op Viofo camera by Jaap on 03/19/2019

Handige mount met prima aanvullingen op de dashcam. Snel geleverd, perfect.

Prima camera by Jaap on 03/19/2019

Dit is mijn 2e Viofo camera. Beeld overdag is erg goed. Snachts minder maar voldoende om een beeld van de gebeurtenissen te geven. Via ebay iets goedkoper te vinden maar de snelheid van leveren en nl garantie via Allcam gaf mij de doorslag. Geen spijt van en een echte aanrader; zowel de camera als Allcam.

Prachtig apparaat by René on 03/18/2019

Snelle levering Eenvoudig in gebruik In de auto gemonteerd op de constante voeding Klaar!

batterij pack voor dashcam by marco on 03/18/2019

doet wat het moet doen. ook bij my brak er ietsaf tijdens het insteken van de dashcam. dat is best jammer, prijs is redelijk. levering was goed. super web winkel

goede camera voor scherpe prijs by KLU on 03/17/2019

Ik was op zoek naar een goede dashcam met een goede prijs kwaliteit verhouding. De Viofo voldoet daar aan. Het is een kleine handzame camera die goed is te monteren en netjes is weg te werken. Mijn criteria: - montage met een sticker ipv zuignap, sticker is veel minder opvallend en keurig weg te werken - scherpe kwaliteit, ten minste 1060 p zowel voor als achter - wifi De Viofo heeft wifi, en dat is echt een plus. Je kunt via je mobiel de camera instellen en beelden downloaden. Geen onnodig gehannes met een menu via een 3" schermpje aflezen of een mini sd kaart uit het apparaat zien te peuteren. De viofo app is erg gebruiksvriendelijk en reageert snel. Montage van de camera heb ik door een garage laten doen. Mijn auto heeft flink wat elektronica, en daar zit ik liever niet zelf aan. Zij hebben voor mij de bedrading gelegd, de precieze positie van de camera en het monteren heb ik zelf gedaan, dat gaat heel makkelijk. Nadeel is wel de positie van de draden en stekkers op de camera, de stekker voor de achtercamera en die voor de voeding zitten elkaar in de weg waardoor het wat lastig is om die netjes in te pluggen. Daarom een ster minder voor montage. Je merkt dat de camera niet high end is, materiaal is plastic en knopjes voelen niet heel solide. Maar door de wifi en de app is bediening erg goed. Er zitten leuke extra's op de camera met sensoren en parkeermodus. Omdat mijn auto ook al vol zit met dat soort sensoren gebruik ik die van de camera niet. Het is daarom goed dat die extra's ook makkelijk zijn uit te schakelen. Beeld van de camera is erg goed, ook in het donker en bij slechts weer. Zorg wel dat de camera wordt gemonteerd binnen het bereik van de ruitenwisser, anders zie je niet zoveel. Kortom: erg blij met de camera, als je een goede camenra met scherpe kwaliteit en fijne bediening zoekt is de Viofo een goede keuze!

De perfecte dashcam by Paul on 03/16/2019

Na een aantal dashcams te hebben versleten kwam ik deze tegen. Hij is zeer makkelijk te installeren en doet precies wat je ervan kan verwachten. Zeer tevreden mee dus een echte aanrader!!

Heel tevreden by Bart on 03/16/2019

Zeer tevreden. Enige "minpuntje" is dat kijkhoek niet zo groot is als andere camera's, maar daardoor wel ook geen vervormd beeld (en erg mooie kwaliteit). Erg sterke zuignap, alleen even gestoeid wat ik doen moest om in menu te komen: opnemen stoppen (dat staat nergens). Conclusie: zeer blij mee

Prima camera, super weg te werken by Bart on 03/16/2019

Beeldkwaliteit is prima, goed genoeg. Belangrijk voor deze camera was formaat en kijkhoek, en die zijn prima! Voor mijn vrouw zo goed als onzichtbaar kunnen wegwerken, achter spiegel verstopt. Blij mee

De levering was netjes optijd by Leuke goeie camera on 03/15/2019

Ik vindt het een mooi kleine camera en werkt uitstekend, ben er zeer tevreden over.

fotografen weten waarom by johan on 03/15/2019

Om dit filter goed af te stellen moet je de camera op een groter scherm aansluiten.

noodzakelijk by johan on 03/15/2019

perfecte oplossing voor parkeermodus

Ruim voldoende by johan on 03/15/2019

Ruim voldoende om dagenlang in parkeermodus te filmen

De oplossing by johan on 03/15/2019

Met een kap en wassalon als buur en veel horeca en politie die niets doet is dit de oplossing en krijg ik er een goed gevoel bij. Daar mijn busje met een woonaccu en zonnepaneel uitgerust is kan deze camera onbeperkt blijven werken in parkeermodus met de bijgeleverde hardware. De afstandsbediening is een perfecte oplossing die ik naast de knop van de alarm pinkers geplaatst heb. Het is wel goed te weten dat de update van de software eerst met een andere kaart moet gebeuren waarna het toestel ook de bijgeleverde kaart kent.

Complete budget cam by Joshua on 03/14/2019

Prima budget dashcam met Wifi. Helaas zonder GPS maar heb je ook eigenlijk niet nodig. Jammer van de zuignap houder, ik zie altijd liever een houder met sticker maar desondanks blijft hij goed zitten.

Super ding by Mike on 03/14/2019

Super goede motor dashcam, na veel reviews gelezen op deze Innovv uitgekomen. Installatie is even werk maar leuk als je een hobbyist bent. Beelden zijn werkelijk fenomenaal en de kwaliteit is zeer goed. Indien je ook een camera achter wil neem dan de K2!

Goede basic dashcam by Wilhelm on 03/14/2019

Heel tevreden met deze Mini dashcam. Beeldkwaliteit is prima voor het geld, al zou het savonds wat beter kunnen. Bediening en installatie makkelijk. Na het monteren heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar, precies waar ik naar opzoek was. Wil je betere video's in het donker dan is de 2P of Mini 3 denk ik een betere keuze maar voor dit geld echt een topper.

Een van de betere by Maurice on 03/14/2019

Dit is denk ik wel een van de betere dashcams op het moment. Echt top beeldkwaliteit, goed te bedienen en hij staat ook nog eens mooi in mn Volvo. Ook snelle levering en goede hulp van Allcam.

Prima camera by Nort on 03/14/2019

Prima camera en allcam is een fijn bedrijf met goede en snelle service. Ik vond de camera wat klein maar hij doet het uitstekend. Bedankt jongens.

Redelijk by Dirksr on 03/14/2019

Heb moeilijkheden met het verbinden van WiFi op telefoon,het lukt NIET Op mijn tablet is het gelukt maar heb eerst een update moeten doen en is niet gemakkelijk gegaan In winkel gevraagd bij van de borre maar daar wisten ze het ook niet Moet nu nog iemand vinden voor het op mijn telefoon te zetten Zo dus ben ik niet echt tevreden Reactie Allcam: Beste Dirksr, kun je even contact met ons opnemen als je problemen blijft ondervinden met het verbinden met de Wifi? We lossen het graag voor je op.

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed by G.B. on 03/13/2019

Een mooie camera die zijn geld alweer heeft opgebracht en een kooi klein scherm die niet in de weg hangt als je hem aan je voorraam ophangt

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed by G.B. on 03/13/2019

De kabel,doet wat hij moet doen aanslaan wanneer het nodig is de eerst beelden geven aan wat ik al dacht

Een mooi en goed apparaat voor een mooie prijs by G.B. on 03/13/2019

Mooi veel schrijf ruimte waar we veel op kunnen slaan

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 1064 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing