Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 807 Reviews

PERFECT by AB on 07/15/2018

Snelle levering / goeie klanten service

Mooie camera. Maar een waardeloze app. Zou online kunnen (live) maar werkt totaal niet. by Jerry on 07/14/2018

Zeer ontevreden over de app

Zeer tevreden by Gino on 07/13/2018

Zeer te vreden en snelle levering topper

Prima prijs - kwaliteit verhouding by SK on 07/13/2018

Na meerdere goedkope dashcams is deze werkelijk een verademing! Werkt prima, met scherp beeld, helderheid eenvoudig instelbaar. Gaat keurig aan en uit in combinatie met de auto. Worstel nog even met de tijdsaanduiding, maar dat zal wel goedkomen. Dankzij een Nederlandse gebruiksaanwijzing en een hulpvaardige medewerker van Allcam kan ik deze dashcam ronduit aanbevelen . Een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding

Zie samenvatting by Ger on 07/09/2018

Goeie camera , instellen vergt wat tijd. Nederlandstalige handleiding op internet te vinden

prima beelden,zwak wachtwoord wifi by jo on 07/09/2018

Vergeleken met mn vorige camera, prima beelden en makkelijk afspeelbaar via pc.Jammer dat WIFI (zwakke )wachtwoord niet verandert kan worden.Duidelijke Nederlandse gebruiksaanwijzing

Supercamera, topkwaliteit by Wouters on 07/09/2018

Deze camera vorige week aangeschaft na er een tijd op te hebben gewacht. Verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Camera voelt degelijk aan en er zijn voldoende accessoires meegeleverd voor een goede installatie. Beeldkwaliteit is ook top. Ook credits voor Allcam voor de uitstekende service vooraf en levering.

Goeie dashcam by FS on 07/09/2018

Goeie dahscam, beeldkwaliteit is echt super. Zowel overdags als 's-nachts. Voor mensen die problemen hebben dat de tijd steeds verspringt. Even spelen met je GMT tijd.

eh by rene on 07/07/2018

snel en makkelijk als je weet wat je moet doen

Tevreden! by Maurice on 07/07/2018

Lekker klein, goede beeldkwaliteit en voor deze prijs erg goed te noemen. Zeer tevreden, aanrader!

Zeer goede dashcam voor een zeer scherpe prijs! by Mark on 07/06/2018

Deze dashcam op het oog gekomen middels verschillende reviews en onderzoeken. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en de aankoop gedaan bij allcam.nl en wat een goede service en snelle levering! Nog geen moment spijt van gehad, dashcam was zeer makkelijk te installeren middels de handleiding (Engels en Duits) Nederlandstalige is te downloaden. Ook de dashcam te bevestigen en de kabel weg te werken is een eitje. Alleen hulp gehad bij het aansluiten bij het van de continue voeding middels de garage. Deze dashcam doet wat hij moet doen en is een van de betere in zijn klasse qua beeld, 4k is niet helemaal waar hij, dit beeld wordt ge-upscaled naar 4K maar wel prachtig beeld . Ik ben een tevreden gebruiker en raadt dit product zeker aan!

Top kaart by Mark on 07/06/2018

Dashcam GS63H in combinatie met deze kaart zojuist aangeschaft. Ik ben zonder meer uiterst tevreden betreft de kwaliteit, gebruiksgemak en de levering.

zeer goede dashcam met 4k en beeldstabilisatie by jeen on 07/05/2018

Prima kleine niet erg opvallende dashcam met een zeer goed beeld overdag als ook in de nacht nog heel goed zelfs tot een 4 k resolutie aan toe voor het instellen van de tijd wacht tot je gps verbinding hebt en stel dan in denk er om dat de regio settings (GMT+2 =zomertijd) goed staan maar blijft lastig iets om goed te krijgen. als beeld uitgaat na een tijdje ga dan in menu naar BACKLITE en zet deze op OFF en beeld blijft aan verder geeft deze dashcam een zeer goed beeld af van wat er voor je op de weg gebeurd en de kijkhoek van 150 graden is breed genoeg om alles voor de auto op te nemen voor de prijs een geweldige dashcam

Klein, maar fijn by Stef on 07/05/2018

Prima compacte dashcam met uitstekend beeld. Bediening dankzij te downloaden handleiding snel inzichtelijk. Het aan- en uitzetten van de WiFi zou wel simpeler mogen, verder tevreden.

goede dashcam by corvi on 07/02/2018

De cam voelt een beetje speelgoedachtig aan, echter de kwaliteit is voor deze prijs zijn geld meer dan waard. Het installeren en ingebruik neneb ging redelijk soepel en de beelden zijn goed terug te kijken. Al met al om te proberen of een dashcam wat voor je is, is deze zeer zeker je aandacht waard, en voor die prijs gewoon een toppertje.

Mooie compacte dashcam met goede beeldkwaliteit by Jim on 06/30/2018

Deze dashcam voldoet aan de verwachtingen, brede lens en scherpe beeldkwaliteit. Met de app en de wifi functie zijn de opnames draadloos na te kijken op de telefoon of iPad. Eén punt van kritiek is dat de interne klok steeds niet goed werkt! Ook na resetten en na wifi verbinding met mijn telefoon verspringt de interne klok steeds met uren. Irritant!

Top dashcam, paar verbeteringen zouden het nog beter maken by Fam. Hofstra on 06/29/2018

We hadden eerst een goedkopere dashcam maar slecht beeld. Daarom deze dashcam gekocht en super beeld. Overdag maar ook s nachts mooi goed beeld. Ook de GPS is een dikke plus, omdat je vanuit de app mooi kan zien waar en hoe hard je hebt gereden. WIFI werkt goed alleen kan de manier waarop je met je mobiel verbinding maakt verbeterd worden. Het is iets te omslachtig, dashcam uit en dan weer aan, dan snel menu knop om in menu te komen en wifi aan te zetten. Een wifi knop aan/uit op de dashcam zelf zou een verbetering zijn. Maar overall, een prima aankoop en de 99 euro die wij betaalden meer dan waard!

klasse by Piet on 06/29/2018

Voor dit geld een mooi en compleet product, wel even wennen met de bediening. Ook een pluspunt dat allcam voor een nederlandse handleiding heeft gezorgd die te downloden is. Een aanrader!

Klein maar fijn. by Will on 06/29/2018

Makkelijk te installeren, mooie daschcam voor een redelijke prijs. Ik ben tevreden.

Prima apparaat de Mio 785 by Wim on 06/29/2018

Goed product Heb het nu een week in bezit en het werkt prima. Had alleen een beetje moeite met de draad weg werken en naar de aansteker doen. Verder werkt alles goed. En dit had ik ook van mio verwacht.

Onmisbaar voor het versimpelen van het gebruik dashcam by Ideaal on 06/28/2018

Montage ging niet heel soepel, maar dat kwam doordat de zekeringdoos ongeveer onvindbaar was. Tien we due haddennwas montage zo gefixt! Ideaal, geen omkijken meer naar de voeding van de cam.

Geschikt voor het doel, erg tevreden by Best dingetje, bijzonder grote opname hoek on 06/28/2018

Goed apparaatje, kabels mooi weggewerkt top levering, snel en compleet. Met snelle tips op een klein blaadje in het doosje erbij, service allcam ! Dit voorkwam verkeerd gebruik.

heel tevreden by P on 06/28/2018

leuk dingetje: makkelijk en snel geïnstalleerd. Eenvoudig in gebruik. Alles zit erop wat je nodig hebt!

. by . on 06/28/2018

Na het downloden van de Nederlandse Gebruiksaanwijzing gemakkelijk te installeren, werkt verder prima.

Prima aankoop en product by Theo Spijkenisse on 06/28/2018

Zeer tevreden met de aankoop en met de uitgebreide Nederlandse handleiding makkelijk in te stellen. Het aanbrengen ging ook redelijk makkelijk voor iemand met linkerhanden.

Prima aankoop en product by Theo, Spijkenisse on 06/28/2018

Met de Nederlandse handleiding was het toestel instellen snel gereed. De montage vergde wat tijd, maar was prima te doen voor een leek. Uiterst te vreden.

De Perfecte kabelclips voor dashcam kabelmontage ! by Peter on 06/28/2018

Voor de bevestiging van een oudere dashcam zocht ik nog altijd de juiste clips voor de kabel montage. Hierin ben ik nu bij Allcam tot mijn volle 100% tevredenheid geslaagd. Dit zijn de perfecte kabelclips hiervoor. Afmetingen zijn precies goed en de plakkracht is echt top! Ik ben blij dat ik jullie/Allcam nu gevonden heb en ik kan ook de leverings-snelheid en de status-updates van het gehele bestelproces als optima forma beoordelen. Bedankt Allcam voor de prettige eerste kennismaking en de top service.

Prima by Pallieter on 06/28/2018

Toffe dashcam. Veel beter dan mijn vorige. Heb een 2de besteld. Wordt wel zeer warm.

Goede dashcam by Dennis on 06/28/2018

Prima dashcam. Is alleen wel even wennen dat het scherm na een tijdje uit gaat. Nog niet gekeken of ik dat uit kan zetten. Hij levert goed beeld.

Prima ding voor het geld by Boertjens on 06/28/2018

Fijne camera die makkelijk te installeren is en helemaal niet opvalt achter de binnenspiegel. Ook beeldkwaliteit prima.

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 807 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing