Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 926 Reviews

Beter als 12v by Timmehsz on 11/12/2018

Het wegwerken van de kabel was misschien het meeste werk. Echter ontbreekt bij deze kabel de zekeringhouder en moet je de min kabel met de zekering erin duwen. Heb zelf een zekeringhouder erbij moeten halen en deze op de gekochte kabel geknepen.

Top by Timmehsz on 11/12/2018

Haal eigenlijk altijd Samsung kaartjes en deze is zeer concurrerend met de rest van het internet dus gewoon erbij gehaald.

Waar voor het geld by Timmehsz on 11/12/2018

Prima dashcam en prima kwaliteit voor het geld. Spiegel paste perfect en ben blij dat ik gelijk van het verblindende af ben door het blauwe glas. De handleiding is inderdaad niet echt duidelijk maar beetje kennis van de termen en je komt een heel eind. Tip om niet te gebruiken is de motion detectie.. hierbij ging mijn cam telkens uit na 1.5 minuut.

Mooie camera voor niet al te veel geld, en makkelijk in gebruik by Esther on 11/11/2018

Erg mooie en simpel te bedienen dashcam. Meerdere reviews gelezen en uit eindelijk besloten om de Dashcam GS63H Dual aan te schaffen (ook omdat er een achtercamera bij zit. ) Andere camera's met deze opties zijn vaak vele malen duurder. De dashcam is redelijk makkelijk te installeren. De achtercamera die deed filmde helaas scheef. Ik heb Allcam hierover gemaild en heb binnen 2 dagen een nieuwe achtercamera toegezonden gekregen die wel perfect werkt. Echt super service!

prima camera by ikke bree on 11/11/2018

met nederlandstalig menu prima kwaliteit grote display een aanrader heb al 3 cams maar deze is top

Werkt goed. by Snelle levering on 11/10/2018

Fijne dashcam gebruiksvriendelijk duidelijk beeld heel blij mee om zo het verkeer vast te leggen.

Top by Annemiek on 11/08/2018

Geweldig dascam, installeren gaat top en de kwaliteit van het beeld is ook echt top. Levering is echt mega snel.... Zeer tevreden!!!

Fijne camera by Dashcam GS 62H Dual on 11/08/2018

Prima camera Car player Pioneer en DATAkam werken bij mij niet

Super eenvoudig! by Dees on 11/02/2018

Enorm gemakkelijk om te installeren. Alles proper kunnen wegwerken. Is zijn geld 100% waard!

Zeer degelijke dashcam voor dit geld by Sam on 10/30/2018

Wat me het eerst opviel was dat hy zeer klein is, wat wel handig is als je niet veel zicht wil verliezen. Het beeld op het lcdscherm van de dashcam zelf is door de invalshoek heel slecht zichtbaar, je moet er echt loodrecht op kijken. Een ander minpuntje is de beeldkwaliteit bij het gebruik van beide cameras. De zuignap is echter heel handig om te monteren en er is ruim voldoende kabellengte, ook voor de 2de camera. Instelmogelijkheden zijn voldoende voor deze budgetair vriendelijke dashcam. Nog een nadeel is dat het beeld van de 2de camera geen 180° kan draaien of spiegelen, dus ik kan de cam ook niet ondersteboven monteren. (Ik wou hem nl monteren in de richting van mijn spiegel in mn bestelwagen zonder achterruit). Het bekijken van de opgenomen beelden gaat heel traag via de wifi, best altijd eerst downloaden. Kortom: voor dit geld is het wel een van de beste cameras momenteel. (4kresolutie) Parkeerstand,gsensor,bewegingsensor, looprecording, wifi, werkt allemaal perfect. Voor wie een "extra verzekeringspolis" wil is dit een koopje.

Super dashcam by Jaime on 10/30/2018

Ideale dashcam, makkelijk in gebruik, mooi beeld en ook erg handig dat je via wifi beelden op je mobiel kunt zetten en bekijken! Een aanrader dus!

Fijne camera by GZ on 10/29/2018

Camera geeft een helder beeld. (Ik heb wel direct het CPL-filter erbij besteld.) Gemonteerd valt hij nauwelijks op. Pas in de meegestuurde documentatie las ik dat hij slechts geschikt is voor temperaturen tot 40 graden. Dat betekent dat als je bij zonnig weer je auto parkeert je niet moet vergeten de camera te verwijderen.

Handig! by GZ on 10/29/2018

Erg handige dingen om kabel vast te zetten. Ze plakken goed en zijn op het dashboard door de kleur nauwelijks zichtbaar.

Goede beeldkwaliteit maar toch enkele praktische problemen. by ME on 10/28/2018

Het was even zoeken, maar het werkt. Werkt de camera ook zonder stroom? In mijn geval niet. Wat ik toch dacht van wel? Wat het vrij lastig maakt om in parkeermodus beelden te maken, als mijn sleutel niet op het contact zit. Houdt de camera ook gegevens bij zonder dat je op de 'noodbutton' duwt? In mijn geval ook niet. Wat vrij vervelend is, want ik weet niet altijd op voorhand als er iets gebeurd dat ik op die knop moet duwen......... En dan is het vaak al te laat. Sommige instellingen op deze camera werken precies niet. De bediening met de 'up' button vind ik toch vrij omslachtig. Er staat duidelijk dat als je op de upbutton blijft duwen hij de instelling opslaat. Maar helaas voert hij die instelling niet uit. BV format OFF naar ON, werkt duidelijk niet... Want hij formatteert het SD kaartje niet. En de oude bestanden staan nog steeds op mijn camera. De handleiding is me daarom ook niet echt duidelijk. Ook krijg ik geen beeld van mijn achtercamera op mijn scherm, wat het moeilijk maakt om deze te positioneren. Jammer dat het gratis programma rdCAM dat jullie aanraden niet meer te downloaden is. De site werkt niet meer. Ik heb al ge-emailed naar het 'bugadres' maar geen respons. Dus graag zou ik een ander gratis programma wensen, waarmee ik deze cam kan gebruiken. Reactie Allcam: Beste, de Mini 0906 werkt inderdaad niet zonder stroom. De camera werkt met een condensator i.p.v. batterij wat de duurzaamheid zeer ten goede komt. Om hem te gebruiken in de parkeerstand is daarom een continue voeding MicroUSB nodig. Wanneer je op de SOS knop drukt zorgt de camera dat de huidige opname beveiligd wordt opgeslagen op een aparte folder (EVENT) op de SD kaart. Het menu kunt u betreden door de UP knop ingedrukt te houden, u kunt het menu enkel betreden wanneer de opname is gestopt, dit doet u door op de OK knop (middelste knop) te drukken. De OK knop gebruikt u ook om keuzes in het menu te bevestigen, niet de UP knop. Het klopt dat het beeld van de achtercamera niet in beeld wordt weergegeven, daar is het beeldscherm wat te klein voor. Het positioneren kunt u daarom het beste doen door de opgeslagen beelden te bekijken op de camera.

Fijn apparaat by Dirk on 10/25/2018

Goed beeld, fijne camera, te uitgebreid menu om in te stellen, teveel kabel aan de Inbouwsets (samen binden met tie-wrap), erg goed / fijn mailcontact cq helpdesk. Kortom erg tevreden !

Compacte goede dashcam by Renzo on 10/25/2018

Erg tevreden met deze camera en de snelle levering van Allcam. Had wat vragen vooral en werd goed te woord gestaan. Deze dashcam is erg klein en valt bijna niet op achter de binnenspiegel. De beelden zijn, ondanks dat je voor dit geld niet teveel mag verwachten, boven verwachting. Ook de App werkt fijn ic.m. de wifi functie. Top!

Goedkope camera by Tanja on 10/25/2018

Prima camera voor weinig geld

Snelle levering en goede dashcam by Dwergje on 10/25/2018

Erg tevreden met mijn aankoop, fijne handige dashcam en snelle levering! Geen aanmeringen!

Erg goed by Harm W. on 10/25/2018

Niet verwacht voor dit geld maar zeer goede dashcam voor dit geld. App om te verbinden met Wifi werkt goed en duidelijke uitleg erbij. Ook snelle levering van Allcam ,chapeau!

Goede prijs kwaliteit by Rik on 10/25/2018

Prima cameraatje voor niet teveel geld. Zit helaas geen GPS op dus geen snelheid.

Goed apparaat by Huizer on 10/25/2018

Fijne dashcam doet goed zijn werk. Achtercamera niet super helder maar op het grote beeldscherm toch genoeg zichtbaar

Uitstekend by Pierre on 10/24/2018

Snel geleverd, gemakkelijke installatie en prima kwaliteit.

De beste service die ik ooit heb meegemaakt by Mariska on 10/20/2018

Dit is echt een topbedrijf. Wat een waanzinnige service. Enorm behulpzaam en sturen gelijk een nieuwe dashcam als blijkt dat deze het niet doet. Zonder problemen ze doen het gewoon. Ik ben echt enorm blij met Allcam en ga dit iedereen aanbevelen. Dit zijn mensen die bij ons heel hoog in het vaandel staan. De dascam mirror doet het hardstikke goed. Nogmaals mijn enorme dank naar Allcam toe!!! Een dikke 10 en award waardig. Dat verdienen zij. Mensen die twijfelen......niet doen...er is geen betrouwbaarder bedrijf dat deze. Ik kan nog wel even doorgaan maar denk dat dit wel genoeg is om mensen te overtuigen .

zéér tevreden! by Christian on 10/20/2018

Ik was reeds een jaar in het bezit van een mio mivue 618 en heb besloten voor onze tweede auto er ook eentje te kopen. Het is de Mio Mivue 785 geworden. Heel handig is het touch-scherm! verder zit er alles op wat men kan wensen op een dashcam. (compact, handig, duidelijk, gebruiksvriendelijk, afneembaar...)

Cam voldoet aan alle verwachtingen (en meer) by Pieter on 10/20/2018

Erg vlotte levering en geeft mooie/heldere beelden, montage was een dingetje maar is uiteindelijk toch gelukt. Hoop hiermee (zal wel nooit meer gebeuren) de volgende doorrijder te kunnen achterhalen.

Dashcam met veel potentieel maar de firmware en app zijn buggy en support kan véél beter by François on 10/18/2018

- 5* beeldkwaliteit dag en nacht heel goed - 5* heel veel mogelijkheden en opties (ADAS werken bvb heel goed) - 3* gebruiksgemak is wat minder, de dashcam kan niet overweg met grotere kaarten van bvb 256GB, ook al staat dit in de specificaties. De Samsung kaart van 256GB die aangeraden wordt door Allcam in een bundel werkt niet optimaal: filpjes worden wel opgeslagen maar kun je niet afspelen via de app want de dashcam crasht dan telkens. Niet leuk! Filmpjes kunnen wel afgespeeld worden op de computer als je het SD kaartje uit de dashcam haalt, maar wie wil dat nu telkens gaan doen? - 4* Montage is altijd wat lastig als je alles mooi wil wegwerken, maar de QVIA QR790 komt met alles meegeleverd en alles is van goede kwaliteit. Als er nog 2 "piggy-back-zekeringen" hadden bijgezeten had ik 5* gegeven - 3* voor tevredenheid. Hier had ik graag een 4* of 5* gegeven. maar de firmware op de Lukas/Qvia website is hopeloos verouderd. Support reageert niet of héél traag. Support via Allcam is wel van goede wil maar kan ook niks beginnen als het moederbedrijf niet reageert... De app is wat "clunky" ontwikkeld. De wifi verbinding met de dashcam valt regelmatig weg. Problemen met grotere SD kaarten duidt op ontoereikend ontwikkelde software/firmware, wat een beetje jammer is. Op dit moment kan ik maar 3* geven wegens deze ongemakken. Deze dashcam heeft véél potentieel en als ze de bugs uit de firmware en de app halen dan krijgt deze dashcam van mij onmiddellijk een dikke 5* Maar nu ben ik dus een beetje ontgoocheld, vandaar slechts een 3

Zeer tevreden by Jan on 10/16/2018

Snelle levering, heldere gebruiksaanwijzing. Zeer content

Goed en degelijk by Cor on 10/12/2018

Hij is goed en degelijk maar je moet er wel even een paar keer mee aan de slag zijn geweest. Het is nog sl een lastig begrijpend menu maar naar een paar kee te proberen komt het goed. Beeld kwaliteit is goed, maar verbind niet automatisch bij starten van de auto en je moet de telefoon aan houden anders verbreekt de verbinding. Dus constant de app geopend houden. Verder een prima dashcam.

beeld is goed, gebruiksaanwijzing matig by jo on 10/12/2018

Goede camera voor z'n geld, jammer dat er geen duidelijker gebruiksaanwijzing in het Nederlands bijzit, Wat is looprecording en moet motion detection aan of uit als Sensor is ingeschakeld?Dat scheelt nl wel in stroomgebruik en het aantal opnames(SDkaart is dan ook minder snel vol). Reactie Allcam: Beste Jo, de loop recording is de instelling die aangeeft hoe lang de videofragmenten zijn. De loop recording zorgt ervoor dat de oudste fragmenten worden worden verwijderd zodat ruimte is voor nieuwe op de SD kaart. De Motion detection is de functie waarbij de camera automatisch gaat filmen wanneer een beweging wordt waargenomen, dit kan handig zijn als bv. de auto geparkeerd staat. Voor normale opnames kun je deze functie echter beter uitzetten omdat dit de normale loop recording verstoort. De G-sensor is de trillingssensor waarvan je de gevoeligheid kunt instellen. Deze sensor zorgt ervoor dat bestanden beveiligd worden opgeslagen wanneer je een ongeluk krijgt of iemand tegen je auto aanrijdt.

TOP! by Ludo on 10/11/2018

Dit compacte toestelletje doet volkomen wat het verondersteld is van te doen. Mooie stabiele beeldkwaliteit!

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 926 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing