Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 1303 Reviews

Prima cam en service by Joost on 12/01/2019

camera werkte niet, maar kreeg snel een vervangende en die werkte wel! ook een nieuw product kan defect zijn gaat erom hoe het opgelost word!! Top service van Allcam!!

Viofo A129 Pro dual by Jacques on 11/24/2019

achterruit camera filmt altijd in spiegelbeeld , ook verandert ge in het menu naar off. denk dat er een nieuwe update zal moeten komen omdat dat te verhelpen,

Helemaal tevreden by Jos on 11/22/2019

Ik gebruik deze camera/spiegel in mijn camper, ik heb geen ruit in de achterwand wat af en toe toch vervelend is. Goed zicht achter de camper is toch wel heel belangrijk. Niet alleen om paaltjes te vermijden bij het achteruit rijden, maar ook gewoon in het verkeer als achteruitkijk spiegel. Overdag perfect beeld, je blik wordt niet gehinderd door kopsteunen, stijlen of de dikke kop van de hond. ‘sNachts ook duidelijk beeld, de koplampen van het achterop komend verkeer zijn natuurlijk zichtbaar, maar niet hinderlijk. Kortom voor mij

Mooie compacte dashcam, eenvoudige installatie by Super helder beeld on 11/21/2019

Super helder beeld t/m 4K mogelijk. Klein en compact

Prima ding by Rondee on 11/21/2019

Prima dashcam voor en achter met een voudige installatie. Even een werkje om alle kabels goed weg te werken maar als het eenmaal zit werkt alles goed.

Klein en handig by Boersma on 11/21/2019

Zeer kleine dashcam die eenvoudig te installeren is. Voor het scherm heb je wel een bril nodig als je zo oud bent als ik maar het went wel.

Klein en handig by Boersma on 11/21/2019

Zeer kleine dashcam die eenvoudig te installeren is. Voor het scherm heb je wel een bril nodig als je zo oud bent als ik maar het went wel.

Waanzinnig ding by Henrik on 11/21/2019

Super blij met deze keuze geweest. Was huiverig over de aanschaf van een spiegel dashcam maar het overtreft alle verwachtingen. Het zicht naar achteren is nog nooit zo goed geweest! Zeker in het donker een wereld van verschil. Ook de beeldkwaliteit is van uitstekende kwaliteit, het menu overzichtelijk en eenvoudig te bedienen en de installatie een fluitje van een cent (had ik van tevoren ook niet gedacht). Zeker een topkeuze!

Kleine moeite, groot gemak by Harjan on 11/21/2019

De hardwire kit is zeer eenvoudig te installeren. De installatie heeft nog geen 10 minuten gekost en nu kan ik de parkeerstand gebruiken en nog veel belangrijker, de kabel is netjes weggewerkt.

Super tevreden by Kasia on 11/21/2019

I am erg blij met these koop. Grote scherm and perfect service van Allcam

Prima camera by Rijkeboer on 11/18/2019

Oude camera, (mini 0805) had volgens mij iets meer functies, maar met deze camera ook zeer tevreden

Gemak met aansluiten by Henrie on 11/16/2019

Goede kabel. Niet te stug en makkelijk aan te sluiten.

geheugen genoeg by Henrie on 11/16/2019

Superveel opslag en makkelijk te monteren.

perfecte dashcam by Henrie on 11/16/2019

Ik had al een oudere versie die beviel mij zeer goed maar deze heeft een dualcam. Dus het voelt vertrouwd. Goede beeldkwaliteit, ook 's avonds.

werking dascam by Dirk V on 11/15/2019

Ik heb deze dascam nu al een paar weken en heb alle zowat alle functies kunnen uitproberen. Ben 100 % tevreden met alle mogelijkheden die de dascam heeft. Ook het overzetten van de beelden op mijne smartphone is geen probleem via wifi. De kabels heb ik goed kunnen wegwerken op mijne BMW R1200RT LC zodat ge geen kabels ziet lopen. Ook het waterdicht beeldscherm is goed te plaatsen op mijn dasbord. Kortom een product dat zijn geld meer dan waard is.

Niks mis mee, prima prijs-kwaliteit verhouding by RobW on 11/14/2019

Alles wat je van een dashcam mag verwachten. Zorg dat je de juiste MicroSD card hebt, formatteer de card wel in de dashcam! Installatie is eenvoudig en werkt naar behoren. Prima product.

Niet goedkoop, maar wel degelijk en goed werkend by Twan on 11/14/2019

De installatie van de camera heeft voor weinig problemen gezorgd, bedrading is zeker lang genoeg zodat deze goed weg te steken is. Bij het eerste gebruik stonden de cameras nog niet mooi uitgelijnd, maar ook dit is zéér eenvoudig op te lossen. Er zit in mijn geval zeker genoeg bevestigingsmateriaal bij de camera en een extra tierap heeft iedereen wel liggen. Op de site van innovv staan ook installatiefilmpjes op verschillende motoren. Wat betreft de kwaliteit van het beeld, ben ik zeer tevreden. Mooi scherp. Overdag zijn nummerborden goed leesbaar, s'avonds is dit een heel stuk minder maar dit is door de verlichting van de andere autos normaal. Met het blote oog moet je ook maar eens proberen naar een nummerbord van een tegenligger te kijken. De kwaliteit van het materiaal zelf is ook zeer professioneel, ziet en voelt er zeker niet goedkoop uit. De mogelijkheden zijn zoals bij een autodashcam aanwezig. Gewoon een Sd-kaart steken die groot genoeg is en je kunt heel de dag filmen als je wilt. Het overzetten via wifi heb ik nog niet gebruikt, voor mij is het eenvoudiger om het kaartje rechtstreeks op de pc aan te sluiten, gaat volgens mij een stuk sneller. De wifi op het toestel werkt wel goed met je smartphone, heb dit enkel gebruikt om cam in te stellen, zonder problemen. Ben heel tevreden van zowel de camera als van allcom. Zeker een aanrader of je de cam nu als beeldmateriaal wilt gebruiken van je trip of voor bij een incident. De beelden spreken voor zich.

Top toestel! by John on 11/12/2019

Eenvoudige installatie, haarscherpe beelden zowel overdag als 's nachts. Prijs kwaliteit is een super product.

Goed product by Verdonk on 11/10/2019

Goede beeld kwaliteit zowel bij licht als donker eenvoudig te installeren en bevestigen op vrachtwagen ruit

Goed product by Verdonk on 11/10/2019

Goede beeld kwaliteit zowel bij licht als donker eenvoudig te installeren en bevestigen op vrachtwagen ruit

We gaan het zien by Jagb on 11/10/2019

Ik had hiervoor een 0805 in gebruik na grote tevredenheid. Die begaf het ineens na een aantal jaar. Accu via China besteld en geplaatst maar helaas dat was de oplossing niet. Ik denk ik bestel de 0806 want die past wel in de houder van de 0805 die op de voorruit geplakt zit maar helaas.

De Beste Dashcam die er is, Super en Fanrtastisch en goedkoop by Door Piet, over de AZDome PG02 Full Mirror on 11/09/2019

De Beste Dashcam, die er is, je kunt er alles mee als het ware, vooruit alles zien, achteruit met de cam alles zien in de spiegel, opnemen wat jezelf wilt, foto,a er mee maken, dus in 2 woorden Super en Fantastisch, en voor dat geld is het gewoon echt goedkoop dus, kan gewoon niet beter, had deze dashcam veel eerder aan moeten schaffen,

Top Dashcam by Dimitri on 11/08/2019

Zeer tevreden van deze dashcam. Beeldkwaliteit top en gebruiksvriendelijk! Ga mij een 2de aanschaffen. Een tevreden klant vanuit Belgie.

Zeer tevreden over deze aankoop by Karel on 11/05/2019

Erg goede beeld kwaliteit en makkelijk te installeren ben er zeer tevreden over

Perfect by Marian on 11/04/2019

Super Qalitet,super prijs

Perfect by Marian on 11/04/2019

Super Qalitet .Super prijs.

Een aanrader. by PCS on 11/04/2019

De Xplore C2 Geo voldoet volledig aan mijn verwachtingen, is onopvallend klein, makkelijk aan te brengen op de voorruit, app installeren en in gebruik stellen was simpel, de beelden zijn haarscherp ook op de PC.

Tevreden van de aankoop by AZDome M06P 4K Ultra HD on 11/04/2019

Ben best tevreden van de beeldkwaliteit. De geluidskwaliteit is van minder groot belang, maar daarentegen van mindere kwaliteit. De service was prima nadat de montagevoet defect bleek te zijn werd deze prompt vervangen door een nieuwe. Een Nederlandstalige handleiding zou een pluspunt kunnen zijn.

Werkt als vanzelf! by M10 on 10/31/2019

Prima dashcam, eenvoudige installatie, een kind kan de was doen! Heb ook de rear camera aangeschaft, ideaal.

werking dascam by Dirk V on 10/26/2019

Ik heb vandaag de dascam geinstalleerd en hij werkt perfect, zowel vooraan als achteraan met een schitterend beeld. Wat mij betreft een echte aanrader voor op de moto .

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 1303 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing