Onze vermelding op http://www.keurmerk.info
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alle beoordelingen

Rated 4.5 out of 5 stars. Based on 1125 Reviews

SP300 Wifi Pro by Jelle K on 05/14/2019

Ik heb deze cadeau gekregen maar het lukt mij niet om hem goed aan de praat te krijgen. Contact met Allcam opgenomen en ben uitstekend geholpen daar krijgen ze een tien voor waarom een tien alleen al omdat ik niet weet of hij daar is gekocht. Ik ben netjes geholpen via de Email alle vragen zijn beantwoord Het probleem is nog niet opgelost maar ik denk dat dat wel goed gaat komen. Een minpunt is dat er geen Nederlandse handleiding bij zit. Allcam (René) bedankt.

Doet wat het moet doen by mb on 05/12/2019

Heel simpel: top product. Werk zoals het zou moeten. Snel en correct. ZIt in een dual dashcam met 1x Full HD, 1x 720p. GPS en andere worden ook opgeslagen.

Moeilijke installatie voor een leek, maar wat een gemak! by mb on 05/12/2019

Ik dacht er een 2 tal uur over te doen om deze camera te installeren. Het heeft me zo'n 4-5u gekost (Je moet wel weten dat ik een totale leek ben in electronica en co). Maar wat een heerlijk product eenmaal dat hij er zit! ECHT EEN AANRADER! De kwaliteit is hoogstaand (met uitzondering van de rubbertjes, die zijn na een maandje al verstorven). Het moeilijkste van het hele proces is uit te zoeken waar alles moet komen. Zo heb ik het centraal onder de lichten geplaatst vooraan, en onder de topkoffer achteraan. Breed zicht, nummerplaten zijn herkenbaar en bij weinig licht voldoende duidelijk. Spijtig vind ik enkel dat het achteraan ook geen full HD is. Prijs is niet goedkoop, maar het wel waard! De motor: Versys 1000 ('17), en er steekt een 126GB kaartje in (werkt echt vlot!)

Topcamera by Maarten on 05/09/2019

Stevige dashcam, voelt heel degelijk aan. De instellingen zijn makkelijk aan te passen via de smartphone. Beeldkwaliteit is goed tot zeer goed en de installatie valt goed mee.

Goed by Ronny on 05/08/2019

Goede camera voor deze prijs en goede ophanging/besturing en beeldkwaliteit.

Goede kwaliteit en levering. by Natasja on 05/08/2019

De levering van het product is gegaan zoals je als klant graag verwacht. Snel, duidelijke info en compleet. Het product is van goede kwailteit. Hoe het product zichzelf promoot is ook waar. You get what you see. Beeldkwaliteit van beide camera's is goed. Handleiding is duidelijk. Makkelijk uit te breiden en aardig wat opties om mee te spelen zodat je het product instelt zoals jij dat wilt. Wij zijn supertevreden!

Prima camera voor een prima prijs by WallieW on 05/07/2019

Afgelopen week getest tussen Nederland en Italië vice versa en heeft prima zijn werk gedaan. Wel een lekker grootte SD card erbij nemen voor de opslag. Kan je uren achter elkaar op HD kwaliteit filmen. En die HD kwaliteit is gewoon prima! Ga je op 4K filmen dan wordt de opname tijd wel fors korter maar dat is logisch. Kan hem sterk aanbevelen, er zullen vast camera's zijn die 'beter' zijn maar gelijk ook duurder. En wat heb je aan een dashcam als je geen meter meer kan rijden omdat de poen op was ;-) Levering supersnel en geen woord op de website van AllCam dat niet waar bleek. Geen verkoop verhaal, gewoon to the point, zoals het hoort. Supersnel binnen, keurig verpakt. Op YouTube zijn goede filmpjes te vinden hoe de bekabeling aangesloten kan worden zonder al te veel poespas.

Kan hem niet ge bruiken . uit leg hieronder. by Arie on 05/07/2019

Helaas kan ik de Wifi cam niet ge bruiken, met mijn Garmin navigatie 51. geen contact mogelijk. het licht aan mij heb niet goed op geled met bestellen. het contact werkt als je een smartfoon hebt, en die heb ik niet. dus licht hij nu in de la. Groetjes A !! Reactie Allcam: Beste Arie, je kunt met de camera alleen met je telefoon of tablet verbinden, niet met met een Garmin navigatiesysteem.

Erg tevreden by Ronny on 05/07/2019

Hele goede kwaliteit camera voor niet teveel geld. Heel mooi touchsvreen scherm en beelden zijn echt super.

Prachtige spiegel by Bram on 05/07/2019

Zeer goede kwaliteit binnenspiegel dashcam. Ideaal hieraan is dat je de achtercamera op de achterruit of buiten monteert en je dus veel beter zicht naar achteren hebt (je ziet het interieur van de auto niet meer). Ook in het donker is het zicht een stuk beter dan met een normale spiegel. Grote touchscreen scherm is bovendien helder en duidelijk en de beelden zijn ook nog van goede kwaliteit, super!

Compact,degelijk, gemakkelijk by Henk on 05/06/2019

Zeer eenvoudig te installeren, app is ook gemakkelijk te downloaden. In het begin even wat kleine strubbelingen met het geluid, maar dat heeft zichzelf(!) opgelost. De app werkt goed, alleen het wifi-bereik zou wel wat groter mogen zijn

Prachtige beelden, eenvoudig in te stellen by Pieter on 05/02/2019

Voor een safarireis zocht ik een dashcam om onderweg en in de wildparken automatisch opnames te kunnen maken. Na onderzoek gekozen voor de azdome en de beelden zijn prachtig. De cam is ook eenvoudig in te stellen. Nog niet 's nachts gebruikt. Het was ook heel eenvoudig om de filmpjes op mijn tablet te gebruiken.

Topding by Frederik Sh. on 05/02/2019

Kwalitatief zeer hoogwaardige camera. Hij is handig te bedienen met het touchscreen scherm en de opnames zijn werkelijk van buitengewone kwaliteit. Het installeren van voornamelijk de achtercamera is een klein karwei maar als het éénmaal zit heb je er geen omkijken meer naar. ook snelle service van Allcam en goed advies bij vragen!

Goed by Ton on 05/02/2019

Goed kaartje kan genoeg op

Goed verbinding wifi lastig by Ton on 05/02/2019

Erg blij dat ik de M2F met scherm heb genomen Want Verbinden met wifi gaat soms wat lastig. Voor de rest mooie beelden makkelijk te instaleren Kleine camera's makelijk weg te werken. Dus :conclusie erg blij mee

Goed product. Werkt prima by Gerry on 05/01/2019

Na de snelle levering, was de dashcam snel aangesloten. Werkt prima, en valt niet op in de auto. Zeer tevreden dus

Goed genoeg by KorrieD on 05/01/2019

Goed voor mij als taxichauffeur klanten maar ook ik zelf kunnen nu geen verhalen meer vertellen De echte waarheid staat nu geregistreed

Goed apparaat, fijn dat er 128GB in past by Johan on 04/30/2019

Een fijn apparaat. Complete levering. Wel even studeren hoe de firmware up to daten en hoe het een en ander in te stellen. Doe dit niet tijdens het rijden, maar lekker thuis op de bank met een telefoonladern.

Herald by Goede prijs kwaliteit on 04/30/2019

Goede waar voor je geld met deze cam. Had de GPS liever ingebouwd gezien maar extern kan in principe ook. Installatie ging goed en cameras functioneren perfect. Opnames via de Wifi bekeken op telefoon en zien er zeer goe duit!

Goede keus by Hans on 04/30/2019

Fantashtische camera met veel functionatliteit en super beeld!!

Uitstekende dashcam by Paul on 04/30/2019

Na het bestellen was de dascams ( ik had er 2 besteld) binnen 2 werkdagen afgeleverd. Een uitgebreide gebruikershandleiding ontbrak echter. Via internet was die te achterhalen. Deze was echter ook wat summier. Ik zal het dus van de reviews moeten hebben. Ik heb er twee gekocht, omdat de lengte van de kabels bij een dualsysteem te kort zijn. Ik heb twee auto's en een camper en zal ze regelmatig moeten overzetten. 1 cam voor de voorzijde en 1 voor de achterzijde.

02/04/2019 by Top SD Kaart on 04/29/2019

Uitstekende geheugenkaart voor m'n dashcam, voldoende voor 12 uur opnames in hoogste kwaliteit.

02/04/2019 by Prima dashcam on 04/29/2019

Naar volle tevredenheid kan ik zeggen dat het een perfect apparaat is. superscherp beeld, eenvoudige bediening voldoende lengte van de aansluitkabel. ik heb hem achter mijn binnenspiegel geplaatst en had voldoende kabel om mijn sigarettenaansteker te bereiken en alles netjes weg te werken. Werkt ook geweldig met de app. Ik zal hem zeker aan bevelen. Z'n geld dubbel en dwars waard.

Zoektocht naar de juiste camera by Danny4g63 on 04/28/2019

Al lange tijd op zoek naar een dashcam die niet stoort op me dab+ signaal, achter gekomen dat WiFi uitzendende apparaten zoals dus dashcams en gopros doen. Dus heb ik deze aangeschaft en inderdaad, geen storing meer waar ik onwijs blij mee ben!! Montage van beide camera's is zeer makkelijk en gebruikers instellingen zijn ook makkelijk, de SOS knop om een opname te vergrendelen is ook zeer inventief bedacht. Beeld en geluid is perfect voor het dagelijks gebruik,de standaard voedings draad voor de 2e camera is zelfs voor een volle station meer dan genoeg.

Geen goedkope kermiskwaliteit by Hans on 04/28/2019

Eindelijk een camera voor de motor die gewoon doet wat 'ie moet doen en daarnaast ook nog van goede kwaliteit is. Eenmalig instellen met de app en er verder niet meer naar omkijken. O ja, beelden terug kijken via de app gaat ook prima.

werkt goed by hoi on 04/28/2019

Heb er nu 2 ben tot nu toe erg te vreden

Tevreden als de enkele problemen opgelost worden... by Stephan on 04/27/2019

Het eerste toestel dat ik, via Bol.com, van Allcam gekocht had het probleem dat het SD kaartje nauwelijks uit het toestel te krijgen was. Deze heb ik dezelfde dag terug gestuurd. Ik heb dan dit toestel rechtstreeks bij Allcam besteld. Helaas... 1. Voor ik deze dashcam bestelde heb ik contact opgenomen met de vraag of een Sandisk Ultra van 32Gb geschikt was. Hierop kreeg ik het antwoord dat dit geen probleem was. Werkt prima. Later, in de gebruiksaanwijzing las ik dat een Sandisk Ultra helemaal niet geschikt is. Dat zelfs de waarborg vervalt als je die zou gebruiken. Ik heb dus met de klantendienst van Allcam contact opgenomen met de vraag hoe het nu zit; geen enkele reactie! 2. Ik heb mijn dashcam nu in gebruik genomen. Blijkt dat het ingestelde uur na enige minuten met 6 uur verspringt. 14 uur wordt dan plots 20 uur of 9 uur wordt dan 15 uur of... Ik heb Allcam een mail gezonden met de vraag of dit met een software update kan opgelost worden gezien ik nu in Spanje zit of dat mijn toestel terug gestuurd moet worden. Tot op heden geen enkele reactie! Ik zou dus blij moeten zijn met dit toestel maar gezien het eigenlijk niet naar behoren werkt en tot op heden de service na verkoop van Allcam ook niet naar behoren werkt kan ik dit bedrijf en haar producten niet aanraden. Reactie Allcam: Beste Stephan, ik geloof dat we inmiddels telefonisch contact hebben gehad. Het probleem met de tijd kun je oplossen door de tijdzone goed in te stellen (op +1 en in de winter op +2).

Zeer goede keuze by Grumpy on 04/23/2019

Zonder problemen werd de dashcam één dag na mijn order door de post afgeleverd. De samen bestelde Samsung EVO Plus 128GB MicroSDXC zat netjes in de doos mee verpakt. Het door Allcam geleverde toestel is overigens de originele AZDome GS63H in de blauw/witte doos. Er zijn elders blijkbaar ook andere toestellen zonder Nederlandstalig menu in omloop, meestal in grijs/gele doos geleverd. Onderaan de orderbevestiging die ik vooraf per mail kreeg stonden alvast de download links gemeld voor de Nederlandse gebruiksaanwijzing en de Viewer software (‘Car DV player’) voor PC/Mac. Netjes meegedacht met de klant door Allcam. Na wat andere programma’s bekeken te hebben blijkt het prog. ‘Dashcamviewer’ prettiger als viewer software vanwege de ruimere mogelijkheden en de duidelijk betere integratie met google maps. De camera wordt door de PC in verkenner herkend als een Novatek camera. Opnames staan geordend op datum en tijd. Na het uitpakken heb ik de geheugenkaart geplaatst en meteen geformatteerd. Zonder formatteren werkt een kaart van 128 GB niet op dit apparaat. Daarna aan de slag met het menu van het toestel. De dashcam heeft o.a. een Nederlandstalig menu. De downloadbare Nederlandstalige gebruiksaanwijzing loopt overigens niet synchroon met het Nederlandstalige menu op het toestel. Het e.e.a. is echter vrij makkelijk te achterhalen op het toestel zelf. Functies ‘WDR’ en ‘Time Lapse Recording’ staan niet in de gebruiksaanwijzing terwijl het toestel deze wél heeft. Meteen ook het toestel via WIFI gekoppeld aan mijn mobiel. Voor dit doeleinde het programma ‘LuckyCam’ binnengehaald. Via de telefoon kunnen opnames worden gestart en gestopt. Tevens zijn een ruim aantal instellingen van de dashcam gemakkelijk te veranderen vanuit de telefoon. De meegeleverde 3.3 meter lange kabel was voldoende om het contact van de sigarettenaansteker met de dashcam te verbinden en de kabel netjes achter de panelen weg te werken. De kabelclips boden op enkele strategische plekken uitkomst. De geleverde plug voor in de sigarettenaansteker heeft een dubbele USB aansluiting (fijn voor bijv. een los navigatiesysteem) en klemt redelijk stevig. Werkt prima zo. Andere optie is om het de voeding rechtstreeks van de accu te nemen. Voor dat doeleinde is extra set kabels te bestellen. De zuignap is snel te bevestigen en zit meteen stevig vast. Nadeel is dat de dashcam zelf nogal stroef te bevestigen is aan de zuignap, dermate stroef zelfs dat het haast aanvoelt als een permanente verbinding met de houder. Wellicht is dat niet bij ieder toestel van dit type zo maar indien je, net als ik, dagelijks meerdere korte ritten maakt en de dashcam iedere keer uit de auto neemt wordt dit soort geklungel snel vervelend. Na het starten van de auto sprong de dashcam automatisch aan en startte meteen met opnemen. Het GPS signaal liet eventjes op zich wachten maar na zo’n anderhalve minuut had hij ‘m. De daaropvolgende keren vond hij het signaal iets sneller. De camera biedt keuze uit verschillende beeldresoluties en framerates. Bijv. 4K (2880p*2160p) met 24 frames/sec, HD met naar keuze 30- of 60 frames/sec of zelfs tot 120 frames/sec op 720p. En ja het klopt, gezien de specs is het is niet officieel een 4K dashcam maar in ieder geval toch een zeer goede beeldkwaliteit. De eerste rit was de dashcam ingesteld op 1080p met 60fps. Dat leverde heldere, scherpe en vloeiende beelden op in bewolkte omstandigheden. Daags erna ingesteld op 2880p met 24fps. Ook dat leverde zeer goed beeld. De lagere framerate zorgde nauwelijks voor merkbare verschillen in beeld. Alleen uiterst links en rechts in beeld meende ik iets minder vloeiend beeld opmerken t.o.v. HD met 60 fps. Rijden in een laaghangende verblindende ochtendzon recht van voren had zeker invloed op de opname. Nog altijd goed te volgen maar duidelijk detailverlies in gebieden zoals nummerborden door verblinding, reflecties en diepe schaduwen. Logisch ook, tegen zo’n felle zon recht in de snuit biedt ook de functie ‘WDR’ (die veel heel lichte- en donkere gebieden corrigeert) geen soelaas. Echter buiten dit soort sporadische momenten biedt de dashcam een mooie beeldkwaliteit, zowel in bewolkte, zonnige en schemerige omstandigheden. Ook ’s nachts is de beeldkwaliteit heel redelijk tot goed. Meer detail en kwaliteit dan verwacht in stadse omstandigheden. Verder heeft de camera een heel ruime kijkhoek. Zowel links als rechts van de weg is op beeld nog veel duidelijk waar te nemen. Conclusie: Goede dashcam met héél mooie beeldkwaliteit, uitgebreide mogelijkheden en met een bijzonder scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit by Tiran on 04/23/2019

Vooral dat hij niet opvalt en goed filmt is een dikke pluspunt aan deze camera. Hij kan niet makkelijk worden weggehaald van de voorruit na montage maar dat is eigenlijk ook niet nodig, wel iets om rekening mee te houden.

Beste motor dashcam by Bob on 04/23/2019

Dit moet wel de beste dashcam voor op de motor zijn. Op alle fora geweest en overal werd deze aangeraden en inderdaad, geen spijt van gehad! Hele degelijke camera's met aluminium afwerking en de beeldkwaliteit, tja, die is fantastisch. Wegwerken is even een middagje puzzelen maar als het eenmaal zit is het fantastisch!

Allcam is ranked 4.5 out of 5. Based on 1125 user reviews.
Magento Module By EKO Internet Marketing